Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

ir mum įdomu ,iš tikro mes ir gaunam iš garantinio ,bet tik puse sumos,o tėtukas dirba nelegaliai sau visur i žvengia besityčiodamas,sakė antstolė reikia eiti į policiją ir rašyti pareiškimą dėl tyčinio nemokėjimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dincce: 21 lapkričio 2013 - 22:42
QUOTE(teresiukas3 @ 2013 11 21, 17:31)
Jau yra pinigeliai mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif net nustebau smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos.prasau jusu pagalbos,gal kuri zinot ir galit parekomenduoti kaune pigu antstoli.teismas del islaikymo jau mums jau kaip ir baigtas,tik liko nuosprendzio skelbimas,tai tevelis ir alimentu kaip suprantu nusprende nebemoketi.kol byla dar buvo nebaigta,tai mokejo teismo laikinai nustatyta suma,o va jau 2 men kai negaunu nieko.tai galvoju nera ko laukt reikia kreiptis i antstolius,tegul pabando isieskoti.tai dekoju is anksto.
Atsakyti
Sveikos kolegės smile.gif

Trumpai nupasakosiu kas man nutiko su tuo alimentų fondu, nors vaikui 20 metų, anie praėjusį mėnesį atsiuntė, kad turiu sumokėti permoką 2007 metais, matot aš fondui pranešiau apie esminį įvykį mėnesio 14 dieną, tai jie už pusę sumokėjo, o dabar nusprendė, kad turėjo už tą mėnesį išvis nemokėt ... biurokratai prakeikti, tarytum aš turėjau jiems išaiškinti, kaip ką ir kada jie turi mokėti, aš turėjau tik pranešt, tikiuosi, nesugalvos, kad išvis mano vaikui pinigų nereikėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monira @ 2013 12 10, 17:33)
Sveikos kolegės smile.gif

Trumpai nupasakosiu kas man nutiko su tuo alimentų fondu, nors vaikui 20 metų, anie praėjusį mėnesį atsiuntė, kad turiu sumokėti permoką 2007 metais, matot aš fondui pranešiau apie esminį įvykį mėnesio 14 dieną, tai jie už pusę sumokėjo, o dabar nusprendė, kad turėjo už tą mėnesį išvis nemokėt ... biurokratai prakeikti, tarytum aš turėjau jiems išaiškinti, kaip ką ir kada jie turi mokėti, aš turėjau tik pranešt, tikiuosi, nesugalvos, kad išvis mano vaikui pinigų nereikėjo smile.gif

siaip tai senatis man rodos 5 metai? g.gif ir cia jau ju problema smile.gif

as nekreipciau demesio, arba gincyciau.
Atsakyti
sveikutes ar yra laukianciu is Vif pinigeliu?
Atsakyti
biggrin.gif yra
Atsakyti
niekas dar negavo?
Atsakyti
aš gavau, vakar 4u.gif swed
Atsakyti
aga, net keista, kad taip anksti bigsmile.gif
Atsakyti
!!!!! sos !!!!
klausykit, man toks idomus klausimas iskilo... g.gif VF moka 190lt maximuma ar ne taip?

o kaip del tokio dalyko, kuomet tarkim tevas turi negalia, ir is tokiu maximum galima priteisti 125lt dydzio alimentus, kiek man zinoma. taigi, mes gaunam is vis labai mazai, be kuo mano vaikas nusikalto, kad jo tevas traumuotas? g.gif ar siuo atveju VF ar dar kuri institucija neturetu sumoketi skirtumo? nesjei - ne, tuomet idomiai gaunasi, kad VF moka pinigus tiems, kurie ir taip turi gauti daug (pv, 400-500lt), o vaikai,kurie gauna vos virs 100lt, (nes tiek priteista), skaitosi, kad gauna viska, ka reikia - PILNAI IR SOCIAI unsure.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 22, 17:26)
!!!!! sos !!!!
klausykit, man toks idomus klausimas iskilo... g.gif VF moka 190lt maximuma ar ne taip?

o kaip del tokio dalyko, kuomet tarkim tevas turi negalia, ir is tokiu maximum galima priteisti 125lt dydzio alimentus, kiek man zinoma. taigi, mes gaunam is vis labai mazai, be kuo mano vaikas nusikalto, kad jo tevas traumuotas?  g.gif ar siuo atveju VF ar dar kuri institucija neturetu sumoketi skirtumo? nesjei - ne,  tuomet idomiai gaunasi, kad  VF moka pinigus tiems, kurie ir taip turi gauti daug (pv, 400-500lt), o vaikai,kurie gauna vos virs 100lt, (nes tiek priteista), skaitosi, kad gauna viska, ka reikia - PILNAI IR SOCIAI  unsure.gif  g.gif  g.gif

ne, neturi primoketi. Teiskites didesnius alimentus, kas jums sake, kad is tevo su negalia max 125 lt?

Pilnai ir sociai - visiems po lygiai buvo tarybiniais laikais (joukas cia, jei ka). Teisybes nera situo klausimu. schmoll.gif
Atsakyti