Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

tai kad neturiu priėjimo prie nuotraukų smile.gif da r matyt nenusipelniau...o čia nesinori smile.gif
Atsakyti
Grazio sukneles yra dydziu
user posted imageuser posted image
1 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 09 gruodžio 2012 - 23:31
QUOTE(griegzde @ 2012 12 09, 23:30)
Grazio sukneles yra dydziu 

Pirma labai graži, bet dydžių tai ne, nėra... Jų XXXL, 46, - o, kaip gerai būtų tokio dydžio būt.. smile.gif
Atsakyti
Man pirma, net ant manekenės jau žiūrint atrodo, kad stambina blush2.gif ta šviesi stambiai marginta medžiaga g.gif o antra tokia visai smagi būtų (bet pirmosios fainesnis sprendimas su rankovėm ir apykakle), bet pasižiūrėjus į dyžius, medžiagą, tai nei vienos nepirkčiau..nežinau, ką po jom apsivilkti reiktų, nes elastanas aptemps kaip antra oda ir išlys visi gelbėjimosi ratai į paviršiu unsure.gif 4u.gif

einu pabandysiu albuman užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2012 12 09, 23:30)

Man nelabai tos sukneles,bet tam psl radair neblogu modeliuku smile.gif
Atsakyti
gal galetumet patart kuri ar ne viena jusu nuomone labiau tiktu 46dydziui nesiojanciai motierai? blush2.gif jas deciausi prie tampriu arba prie kokiu200-300 denu pedkelniu rolleyes.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Man geriau atrodo juodoji. Ypač jei pėdkelnės juodos.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 10, 12:49)
Man geriau atrodo juodoji. Ypač jei pėdkelnės juodos.

Juoda tai spalvų spalva biggrin.gif didis.gif
Atsakyti
Kutikutei: Nei vienos is Jusu pasiulytu sukneliu nesirinkciau. Jusu 46 dydis tiketina kad turi didesne negu 0 dydzio krutine. Jei ant manekenes juoda suknele atrodo per anksta per krutine (rauksles link pazastu), tai kas bus kai tokia suknele apsivilks normali moteris. Zalios suknutes neimciau del panasios priezasties - atkreipkite demesi kokios negrazios istrizos rauksles eina nuo krutines link klubu ir kas per klostes visrs krutines g.gif
Atsakyti
Paprasciausiai manekenei per maza didi uzdejo ir atsirado rauksles, jei butu didesne, but geriau, manau. Zaliosios man nepatiko pats modelis beformis, o va ta juodoji visai nebloga, rinkciausi juoda, tik reiketu ziureti, kaip kolege paminejo, kad butu ne per anksta ir nebutu tu kuriozu ties pazastimis/krutine cool.gif
Atsakyti
Antros sukneles spalva tai wub.gif ,pati noreciau kokio rubelio tokios spalvos
Atsakyti
O del petkelniu tai as prie tokiu sukneliu perku petkelnes su gorsetais. Kauno bazejos jos kainuoja apie 25 lt. Sunkiai uzsideda , bet efektas yra iskarto kokie -3 kg vizualiai.
Atsakyti