Laisvalaikiu tai man džinsai mieliausi, o va, kai nori laisvu stilium pasipuošt, fantazija nebeneša.
Man gražiausios moterys su suknelėm
ir nesvarbu kiek metų 15 ar 65
net jei kojos itin storos, vistiek man gražiau tos kojos sijonuotos
na diskusijos verda, merginos puošiasi, smagu
aš irgi noriu zaliaakes timpų pažiūrėti
(( įleiskit 
Lauk Nuotraukos, ji čia šitam dalyke šefas
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 12 11, 20:26)
laukiu.... sukandusi dantis
ačiū, kad leidot žvilgtert į jus visas :0 tik kad labai jau visos stilingos ir apvalumai nedideli, bandysiu kelti ir savo foto jūsų teismui.
Einu ieškoti padoresnių nuotraukyčių
Einu ieškoti padoresnių nuotraukyčių
pažiūrėlkit kas nors ar gerai nuotraukas sukėliau...kažkas ten ne taip...nelabai moku
sory
Na va ir as susipazinau su albumelio grazuolem. Zinot perziurejau ir nusprendziau nors mes ir apvalios, bet laaaabai sarmingos. Keletas merginos is albiumelio tikrai nepretenduoja i patobulintas mooooonikienes, i jas ziurint man seile nustysta, bet jei joms smagu su mumis apvalutemis, tegul. P
raskilaa viskas gerai su nuotruakomis, super atrodot.
na ir man reikia eiti zvalgytis nuotraukyciu....Negrazu i kitas veizet, o saves (savo apvalumu) nerodyt...
na ir man reikia eiti zvalgytis nuotraukyciu....Negrazu i kitas veizet, o saves (savo apvalumu) nerodyt...
QUOTE(jolax @ 2012 12 11, 22:12)
Na va ir as susipazinau su albumelio grazuolem. Zinot perziurejau ir nusprendziau nors mes ir apvalios, bet laaaabai sarmingos. Keletas merginos is albiumelio tikrai nepretenduoja i patobulintas mooooonikienes, i jas ziurint man seile nustysta, bet jei joms smagu su mumis apvalutemis, tegul. P
ar tik ne man ir Shidoshikai taikai?
sveikos
tai ji buvuis apvalute,o as dar tikrai esu.
Nelabai stipriai,bet turiu ka numest tai tikrai
Zaliaake,man ideti rubeliai tavo nepatinka kai kurie del to,kad labai aptempti sijonai ir siaurejantys i apacia dar labiau isryskina placius klubus..
bet suprantu,kad tu tik pavyzdzius idejai
o sukneles yra super
kostiumu su kelnem niekada nenesioju,neesu net turejus
einu naujokes pasiziuret
Tikrai visos labai mielos, raskila daili,miela moteris esat,malonu pasimatyt