Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga apvalutėms gražuolėms 4 dalis

Nuotrauka,bet as matau ir liemeni ir klubus g.gif na as irgi galvodavau kad man sukneles netinka,paprasciausiai as ju nemegau,nepatogu,dabar jaukinuos po truputi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2012 12 12, 21:56)
Nuotrauka,bet as matau ir liemeni ir klubus  g.gif  na as irgi galvodavau kad man sukneles netinka,paprasciausiai as ju nemegau,nepatogu,dabar jaukinuos po truputi  rolleyes.gif

Ryte pasidarysiu foto, kad matytusi tiksliai kas matosi rolleyes.gif

Labai megstu sukneles, nes kojos ilgos, beeeeet vel, zinot kaip buna, kai atrodo grazu ant kitos, o paciai baisu nesioti unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Va ir as jau prisistaciau albumelyje. Ikeliau iv. nuotrauku, kad matytusi visi groziai ir tokias kaip kartais pasiseka groziu uzmaskuoti ne tik rengiantis bet ir fotografuojantis.
Atsakyti
Jolax malonu pasimatyt,as kazkaip su savim panasumu matau,ikelsiu viena foto kur panasia sukuosena turejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 12 12, 19:20)
griegzde, man geriau siauros kelnės atrodo 4u.gif

QUOTE(shidochika @ 2012 12 12, 19:49)
Labai patiko griegzdes suknute  thumbup.gif  kelnes man siauros patiko,nes pati labai nemegstu platejanciu  smile.gif

Jo kas liecia kelnes tai visalaika nesiojau tik placias ir tik nesenai pabandziau nusipirkti tas siauras. Pati nezinau ar buciaus nusipirkus , labai abejojau , dukra padejo apsisprest.

Labai aciu uz komentarus albume 4u.gif . O kažkas minėjo kad nedaug apvalute. Mano ugis 181 uztat tu apvalumu nelabai ir matos . Turiu 91 kg doh.gif Tai svoris viska pasako. Ištempta apvalute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo griegzde: 13 gruodžio 2012 - 00:09
QUOTE(axma @ 2012 12 12, 12:02)
Kinieciu pardese rubas su 4xl,o geriausiu atveju tik koki L dydy atitinka  lotuliukas.gif ,atsimenu vis uzeidavau i sunshine vilniuj pc madoj kur yra, tai ten nebent kepure galeciau nusipirkt  doh.gif  biggrin.gif

o salika ?blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 2 dienas Vilniuj sedejau-nebuvo,kada megzti verysad.gif puse Ozo vakar isnarsiau-nieko sau nenuspirkau-esu visai neisranki,bet dydziai tikrai vaikiski tik angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 12 12, 22:58)
Ryte pasidarysiu foto, kad matytusi tiksliai kas matosi  rolleyes.gif

Labai megstu sukneles, nes kojos ilgos, beeeeet vel, zinot kaip buna, kai atrodo grazu ant kitos, o paciai baisu nesioti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

baisu buna pirma,antra na dar trecia,o paskui atrodo ,kad visada yaip ir buvo bigsmile.gif drasos!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=GONZIKAS117,2012 12 13, 10:03]
o salika ?blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 2 dienas Vilniuj sedejau-nebuvo,kada megzti verysad.gif puse Ozo vakar isnarsiau-nieko sau nenuspirkau-esu visai neisranki,bet dydziai tikrai vaikiski tik angel_sadangel.gif
Papildyta:

Na saliko kazkaip nebandziau "matuotis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,sekmadieni teko Megoj apsilankyt,tai vienintele vieta kur kazka dar galima rast tai Takko fashion,dideliu dydziu yra,bet kad butu grazu...kokybiska,tai nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2012 12 13, 11:22)
,sekmadieni teko Megoj apsilankyt,tai vienintele vieta kur kazka dar galima rast tai Takko fashion,dideliu dydziu yra,bet kad butu grazu...kokybiska,tai nelabai... schmoll.gif

megoj manau apranga yra. Tai dydziu tenais irgi yra (aisku priklausomai nuo drabuzio), tik kad kainos ten didokos.
Nors per vasaros ispardavima nusipirkau tenais suknele ir laikau ja dabar dukros komunijai.
Atsakyti
Imeciau foto kaip su akiniais nuo saules atrodau. O su rubu nusipirkimu tai beda, jei einu i koki didesni baliu, tai siuvuosi, nes esu zemo ugio, didelis obuolus su dideliais (.)(.) , O nusipirkt kartais kazka uztaikau aprangoj arba kai nuvaziuojam i lenkija visada aplankau kappahl. Ten padidinti dydziai paprastai buna per dideli, bet kartais pasiseka i tuos "normalius" ilist http://www.kappahl.p...rticles/damski/
Atsakyti
QUOTE(Robisss @ 2012 12 13, 12:53)
Imeciau foto kaip su akiniais nuo saules atrodau. O su rubu nusipirkimu tai beda, jei einu i koki didesni baliu, tai siuvuosi, nes esu zemo ugio, didelis obuolus su dideliais (.)(.) , O nusipirkt kartais kazka uztaikau aprangoj arba kai nuvaziuojam i lenkija visada aplankau kappahl. Ten padidinti dydziai paprastai buna per dideli, bet kartais pasiseka i tuos "normalius" ilist  http://www.kappahl.p...rticles/damski/

o kur ta parduotuve yra? suvalkuose? gal netycia plazoj?
Atsakyti
nu idejau plaukuosena. spalva ta pati liks, uzsisakiau dazu, tik saknis nuaugusias padazysiu ir liuks rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va,uzsimaniau i Suvalkus.... dabar tik vyra reikia itikint,kad ir jis ten pat nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Labai graziai plaukuosena atrodo,liuks thumbup.gif
Atsakyti