QUOTE(sbo @ 2012 12 12, 13:36)
Kaip manot, ar normalus tie ranksluostukai?
http://grupinis.lt/V...iliustracijomis
13 Lt už 26 Lt vertės du virtuvinius rankšluostukus iš natūralaus lininio-medvilninio audinio su kalėdinėmis iliustracijomis.
Apie rankšluosčius tai nieko nepasakysiu, bet jau vien pamačius pavadinimą grupinis.lt BLOGA DAROSI!
Mano epopėja su girliandomis tęsiasi
Kaip sakiau, vakar kažkoks vyrukas laaabai jau rimtu ir susirūpinusiu balsu prižadėjo, kad šiandien jau tiiiiiiiiiiiikrai išsiūs man tas girliandas. Kaip sakiau, daviau jiems gerą pusdienį tam veiksmui atlikt. KĄ MANOT? Skambinu apie 15.30, atsileipia tuo pačiu nr. moteriškė. Žinoma, nieko nežino

Vėl aiškinu iš naujo (gal 10 kartą

). Ji paklaksi kompiuteriu ir sako: "Ne, prie išsiūstų prekių sąrašo jūsų pavardės nėra..."
O GOSPADI, BOŽE MOJ!!!
Gal jiems atrodo, kad neturiu daugiau ką veikt, kaip tik su jais aiškintis
Tikrai reik jau į vartotojų teises kreiptis
QUOTE(Flika @ 2012 12 12, 12:57)
Košmaras..Man panašiai buvo su ąsočiu vasarą, užsisakiau su pristatymu į namus

Skambinau, rašiau - nulis reakcijos...Tai paskambinau Kauno regiono vadovei (beta.lt) ir išdėsčiau viską teisine kalba, tai kitą dieną gavau į namus..
Pabandykit susisiekti su šiuo žmogumi (pagrąsinkit žiniasklaida, teisininkais ir pan.)
Generalinis direktorius
Vilius Juraitis
Mobilusis +370 643 35 513
Ačiū laaaaaabaaaaai!!!
Paskambinau.
Matosi, kad žmogus kompetentingesnis atsiliepė. Kažkur pažiūrėjo, kažką paaiškino. Atsiprašė, ir paprašė ... palaukti iki pirmadienio. Kažkur ten tos lemputės pastrigo

Dar pažadėjo dovanų kuponą tai pačiai sumai, už kurią pirkau
Tai dabar būsiu rami iki pirmadienio ir jiems nervų nebegadinsiu
Tik ar nepasakys pirmadienį, kad: "Sorry, kuponas jūsų nebegalioja, kur buvot iki šiol?"
Nu, blyyn, susirasiu tada dar ir telefono skambučių išklotinę
Papildyta:
O, dar geras,
paskambino kątik kažkoks pabimbęs tipelis (nu tikrai neitin blaiviu balsu, ar man čia jau vaidenasi

), prisistato nuo grupinis.lt ir klausia: "Kokios problemos?" Aš net ir pasimečiau. Nu kiek galima kartoti tą patį per tą patį

"Aš čia nuo Viliaus", sako (suprask, direktorius pasistrojino). Išaiškinu vėl viską, ką jau mintinai išmokau, tuoj ir kuponų numerius mintinai mokėsiu

. Na, tai pirmadienį bus

(lyg kad direktorius būtų to nesakęs

)
Apsaugok, Aukščiausias, nuo bendravimo su tokiomis "Šaraškino kontoromis" mane, mano šeimą, gimines ir artimuosius ateinančiais metais. O taip pat ir jus visus, geros valios žmonės! Amen!