Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 158 tema

QUOTE(vasaros vėjas @ 2012 12 06, 19:41)
Pabandykit  CROCS10,turėtų minusuoti 10 eurų

...as irgi noreciau, kad uz dyka siustu, ale jau neleidzia biggrin.gif matyt nuo pilnos kainos minusuoja, nes dabar ir taip gerai gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros vėjas @ 2012 12 06, 18:41)
Pabandykit  CROCS10,turėtų minusuoti 10 eurų

Neveikia schmoll.gif Ir ta šio vakaro -25 proc nesipliusuoja- skaičiuojasi nuo outlet kainų ir gaunasi brangiau, kažkaip keistai ...

Vilniuje gal kas renka? Tikrai papildė outlet, mano abiems vaikams atsirado bigsmile.gif Gal kas nori jungtis su 2 poromis, kad būtų -40 proc?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 06, 17:04)

Gavau iš Natureshop laišką  gun_rifle.gif

Thank you for your order with Nature Shop.

I really do apologise, there has been a slight stock error and we have sold out of the EMU Australia Bubba kids slippers, chocolate, size 28.

Would you like me to issue a refund and dispatch the rest of your order?

Ar gerai supratau, tai manęs klausia ar išsiųst likusius užsakymo batukus?

As gavau ta pati, smile.gif
Konkreciai klausia ar grazinti pinigus ir issiusti likusia uzsakymo dali. As bandau prasyti keisti i kita spalva.
Atsakyti
Merginos, sitie batai didinti, ar ne? http://www.crocs.eu/...w...utlet&sid=w

Sorry, jei ne i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 12 06, 18:55)
Neveikia  schmoll.gif  Ir ta šio vakaro -25 proc nesipliusuoja- skaičiuojasi nuo outlet kainų  ir gaunasi brangiau, kažkaip keistai ...

Keista,nes man veikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaros vėjas @ 2012 12 06, 19:04)
Keista,nes man veikia  g.gif

Gal veikia, jei batai ne iš outlet skyrelio?
Arba gal nuo kažkokios sumos veikia? Skaitau mail'ą, kažką panašaus matau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 06 gruodžio 2012 - 19:09
QUOTE(Tasty @ 2012 12 06, 18:55)
Neveikia  schmoll.gif  Ir ta šio vakaro -25 proc nesipliusuoja- skaičiuojasi nuo outlet kainų  ir gaunasi brangiau, kažkaip keistai ...

Vilniuje gal kas renka? Tikrai papildė outlet, mano abiems vaikams atsirado  bigsmile.gif  Gal kas nori jungtis su 2 poromis, kad būtų -40 proc?

Parašiau jums AŽ mirksiukas.gif Turiu vieną porą nusižiūrėjusi iš outlet, tai arba prisijungčiau, arba galėčiau pati pabandyt užsakyt 4u.gif
Atsakyti
2Ditute negaliu Jums išsiųsti AŽ, atlaisvinkite vietos:)
Atsakyti
Mergaitės, o galima panaudoti svetimą -20 proc crocs kodą? g.gif
Kai registravausi pirmą kartą, gavau, bet jis man neveikė, ilgai susirašinėjau su jais, bet nepavyko suderinti doh.gif Dabar atnaujinau registraciją pagal siūlymą, naują kodą atsiuntė, bet jis man vėl negalioja- eu puslapyje rašo, kad invalid kodas ir siūlo susisiekti su service, kad gauti normalų, o co.uk puslapyje rašo, kad galiojimas pasibaigęs kodo doh.gif Gavau prieš 10 minučių tik biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 12 06, 17:00)
Merginos, sitie batai didinti, ar ne? http://www.crocs.eu/...w...utlet&sid=w

Sorry, jei ne i tema blush2.gif

man rodos kad atitinka sitie... nesioju 36, emiau 36, tai viskas okey smile.gif ir labai smagus, va tokiu oru kojyte siltai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2012 12 06, 20:19)
man rodos kad atitinka sitie... nesioju 36, emiau 36, tai viskas okey smile.gif ir labai smagus, va tokiu oru kojyte siltai buna smile.gif

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
Man tai del shopvip kodo raso Invalid Coupon-Code. Before placing your order please contact customer service, in order to receive a valid code.
Atsakyti
Renku užsakymą iš crocs.co.uk Vilniuje (iš outlet skyrelio) - trūksta 1 poros iki -40 proc nuolaidos . Veikia papildoma -15 proc bigsmile.gif
Į až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tasty: 06 gruodžio 2012 - 19:48