Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (193 tema)!

Laba, o kaip manot, hautelook uzsakius, dar spetu iki kaledu ateiti? smile.gif
Raso: estimated Delivery Dates
Wed 12/19/12 to Mon 12/24/12
Tai Lietuvoj, itariu, sulaukt nebe labai realu iki Kaledu, ar ne?
Atsakyti
o sieroj yra kokia papildoma cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2012 12 06, 22:50)
Merginos labai labai noriu kad ryt atsiimtumet kas liko,ypač tai aktualu kur žaislai.O tai mano chebra sužais greitai ax.gif  ax.gif

Kilkut o i Panevezy siunta iskeliavo? 4u.gif
Atsakyti
Ir as padekosiu, nors mano stazas dar tik metai cia, bet labai dziaugiuosi, kad yra tokia sauni komanda... ir patikima, ir greita, operatyvu thumbup.gif

Aciu uz batus vyrui, dziaugiuosi, kad neliko to kuri norejau pirkti, ir emiau jau ant klaustko, bet liuks, dar yra ir siltam padukui vietos rolleyes.gif
Ir Urtei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusyte20 @ 2012 12 06, 22:17)
Kilkut o i Panevezy  siunta iskeliavo? 4u.gif

Agaaa, gladiole visas dėžutes susirinko pati šiandiena.Tai kai parsiras savo parapijon visas tikrai informuos biggrin.gif
Atsakyti
...kox fainumas - 7m, klausykit, net zandikaulis atvipo, kai perskaiciau!!!
Pradzioj pameginau kitur pirkt, bet jusu darbas iskart nurase visas kt. tarpininkes. Merginos - dirbat geriau uz Sweicariska laikroduka!!! PAGARBA! Tikiuos nereix koduotis nuo priklausomybes... blush2.gif

Praejusioj temoj klause mergaites del A.Eagle skinny, tai as emiau 6 ir 8. LT dzinsus wisuomet imu 28d. Ir AE man 8 dideli, ty jie kaip ir neapdribe, bet ner to apgludimo juntamo, tai pawaiksciojus tiesiog pasidarys apsmuke. 6 lyg ir gerai, bet as megstu labiau prigludusius. Dabar net bijau ka ir komentuot labai, 73 - 102 turiu blush2.gif . Nezinau, matyt ir nuo modeliu priklauso, nes juose daug elastano, tamprus, tai sitie man didoki...
Liko tik siu 6d, 120Lt:
http://www.ae.com/we...equestid=661649
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 06 gruodžio 2012 - 22:25
Su grazia sukaktim jusu komanda!user posted image
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2012 12 06, 23:22)
Agaaa, gladiole visas dėžutes susirinko pati šiandiena.Tai kai parsiras savo parapijon visas tikrai informuos biggrin.gif

clap.gif clap.gif clap.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės už daiktelius, viskas - SUPER smile.gif

Kaip tik šiandien su Kilkuliu kalbėjom, kad esam jau tooookios senos pirkėjos... smile.gif
Tuoj bus penki metukai, kai kad ir ne nuolat, bet perku per Katulį. O čia pasirodo, pradžia buvo prieš 7 metelius 4u.gif

QUOTE(EUROPA @ 2012 12 06, 23:04)
Jungiuosi ir as prie to grazaus sveikinimo  4u.gif  4u.gif
Esu taip pat ta istikimoji ir nuo pat pradziu, ir sunui mano septyneri smile.gif smile.gif

Dekoju likimui, kad suvede... Linai isvis uz daugeli dalyku aciu  wub.gif , taip pat visom komandos mergaitem  4u.gif  4u.gif
Temides ilgiuos... Saunus laikas buvo  cool.gif

Su SEPTINTA sukaktim visas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Merginos, ar perkat iš http://www.buynail.com/index.aspx ?
Reikėtų lakų.

Ačiū!
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Viena iš senųjų ištikimųjų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siaip: 06 gruodžio 2012 - 23:06
QUOTE(Siaip @ 2012 12 07, 00:06)
Prisidedu prie sveikinimų  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
                                                    Viena iš senųjų ištikimųjų  biggrin.gif

As nesu tokia istikima, bet vistiek sveikinu saunia tarpininke ir jos komanda 4u.gif Labai grazi proga ir siaip uz operatyvuma 10 balu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti