norėčiau užsisakyti prekių iš H&M, bet kaip pirmakartė, iki galo nesusigaudau kokia čia tvarka
Sveikos,
norėčiau užsisakyti prekių iš H&M, bet kaip pirmakartė, iki galo nesusigaudau kokia čia tvarka
Kaip sužinoti su kuo galėčiau kooperuotis siuntimą, kad būtų pigiau?
Kada jusu planuose chemistdirect?
QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 01 07, 21:05)
Pikciuniuke,bukit gera,atsiuskit naujai mano pirkiniu krepseli ir skaiciukus,nes gavau is Jusu du emailus hm uzsakymo gruodzio 4d ir abiejuose yra ne mano prekiu.... 
ok
QUOTE(aijos @ 2013 01 07, 22:35)
sitai ir mane domina, bet be ryt vakaro uzsakymo neatsiusiu...
iloniuk, tikiuos jau viskas gerai?
QUOTE(juu @ 2013 01 07, 20:05)
Sveikos,
uzsakymas daromas ketvirtaidieni siuntimo mokestis bus isdalintas ant perkanciuju skaiciaus, kooperuotis nereikia su niekuom
QUOTE(juu @ 2013 01 07, 21:05)
Sveikos,
kooperuojames bendrai ketvirtadieni
QUOTE(aijos @ 2013 01 07, 22:35)
galim parinkti gal penktadieniui
kada planuojamas užsakymas iš Next?
Pikciurniuke,sumokejau..bet turbut jau nespejau i siandien dienos idejimo siunta?
aciu uz pakartotina emaila
aciu uz pakartotina emaila
Ir as sumokejau LT laiku 23.40 val. Bet tikiuosi, kad spejau
))))))
Gruodzio 3 uzsakymo nebelaukt?
QUOTE(iloniukasp @ 2013 01 07, 22:43)
uzsakymas daromas ketvirtaidieni siuntimo mokestis bus isdalintas ant perkanciuju skaiciaus, kooperuotis nereikia su niekuom

QUOTE(Questa @ 2013 01 07, 22:50)
Ačiū
Labukas, kaip pamatyti Amway kainas?