QUOTE(Ručike @ 2012 12 08, 10:01)
Ne nereikia stabdyti. Tik siaip pagalvojau , kad pas mane nieko prabangaus nebus, tai tik juokinsiu zmones su savopigiu interjeru
Galiu pasigirt , kad vaikams baldus jau nupirkau ( bet jie irgi pigus )
Juokingai rasai, koks skirtumas koks tas interjeras, pigus brangus ar dar koks, svarbu, akd jis tau graziausias
QUOTE(biesas66 @ 2012 12 08, 20:10)
Ko prideda tai tikrI nezinau. Esu zmogus dirbantis su plutelemis,bet ne jas gaminantis. Seip tai pirma karta girdziu kad jos butu kenksmingos ir man tai primena kazkoki bauba..
Kas liecia kokybes ir kainos santyki tai galiu pasakyti kad praktiskai jo nera.. Nusipirkes bvranges plyteles negali jaustis kad jos bus idealios,nes dazniausiai taip nera. Tik viena karta gyvenime teko klijuoti plyteles kurios buvo idealios. Klijavome be tarpu 15 m2 patalpa ir jokiu problemu neiskilo. Tiesa plyteliu kaina.. tiksliai nepamenu,bet apie 360 litu.. Jos buvo akmens mases kalibruotos.
Bet negi tai imsi uz pavyzdi. Turiu ir kitokiu pavyzdziu. Plyteles kurios kainuoja 60 litu ( blyn,galvojau kad turiu nuotrauka,bet pasirodo nelabai) nelabai kuom skyresi nuo tu brangiu. galbut be tarpu nesuklijuotum,bet 1 mm kryziukus naudojant,nebutu problemu. Aisku yra ir sudo. Sudas pasireiskia tada kai pjaunant plytele glazura atsoka lopais,arba jos neskyla taip kaip reikia ir turi daug duziu. neseniai klijavau malto granito pyteles..... gerai kol sveikom klijuoji. o kai reikia atskelti juosta. arba pjauni su vandeninem elektrinem,arba su rankinem.. Tik.. reikia staigiai is kojos trenkti kad atskiltu... va tada ir supranti ka reiskia geros kokybes plyteles.. Bet jei tai keramines plyteles tokiu problemu nebuna. Grindines aisku jos gerokai kietesnes,o su sieninem nera vargo.
Musu statybinikai keike plyteles musu vonios

italiskos, kaina 170lt /m2 ir kagi, bais nelygios

o vileroy grindines plyteles isgyre, sake be tarpu galetumem klijuoti
Mes parketa pirkom is Geros grindys, tai kaina irgi tokia....didele...vyras buvo sakes nepirks brnagesiu nei kad 100lt uz m2, bet gavosi kaip gavosi...Bet grindys man tobulos
plyteliu pas mus apie 54kv,