Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(astukas @ 2012 12 08, 11:47)
Siandien mano mazius kazkokiu budu apsuko kompiuterio ekrana vertikaliai  doh.gif Neisivaizduoju kaip apsukt atgal  unsure.gif Kol idejau nuotraukas i albuma vos sprando nenusisukau. Einu tiesintis  biggrin.gif

Smagu, yra ir man pora kartu apsuke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2012 12 08, 10:01)
Ne nereikia stabdyti. Tik siaip pagalvojau , kad pas mane nieko prabangaus nebus, tai  tik juokinsiu zmones su savopigiu interjeru smile.gif

Galiu pasigirt , kad vaikams baldus jau nupirkau ( bet jie irgi pigus ) smile.gif

Juokingai rasai, koks skirtumas koks tas interjeras, pigus brangus ar dar koks, svarbu, akd jis tau graziausias 4u.gif

QUOTE(biesas66 @ 2012 12 08, 20:10)
Ko prideda tai tikrI nezinau. Esu zmogus dirbantis su plutelemis,bet ne jas gaminantis. Seip tai pirma karta girdziu kad jos butu kenksmingos ir man tai primena kazkoki bauba..
Kas liecia kokybes ir kainos santyki tai galiu pasakyti kad praktiskai jo nera.. Nusipirkes bvranges plyteles negali jaustis kad jos bus idealios,nes dazniausiai taip nera. Tik viena karta gyvenime teko klijuoti plyteles kurios buvo idealios. Klijavome be tarpu 15 m2 patalpa ir jokiu problemu neiskilo. Tiesa plyteliu kaina.. tiksliai nepamenu,bet apie 360 litu.. Jos buvo akmens mases kalibruotos.
Bet negi tai imsi uz pavyzdi. Turiu ir kitokiu pavyzdziu. Plyteles kurios kainuoja 60 litu ( blyn,galvojau kad turiu nuotrauka,bet pasirodo nelabai) nelabai kuom skyresi nuo tu brangiu. galbut be tarpu nesuklijuotum,bet 1 mm kryziukus naudojant,nebutu problemu.  Aisku yra ir sudo. Sudas pasireiskia tada kai pjaunant plytele glazura atsoka lopais,arba jos neskyla taip kaip reikia ir turi daug duziu. neseniai klijavau malto granito pyteles..... gerai kol sveikom klijuoji. o kai reikia atskelti juosta. arba pjauni su vandeninem elektrinem,arba su rankinem.. Tik.. reikia staigiai is kojos trenkti kad atskiltu... va tada ir supranti ka reiskia geros kokybes plyteles.. Bet jei tai keramines plyteles tokiu problemu nebuna. Grindines aisku jos gerokai kietesnes,o su sieninem nera vargo.

Musu statybinikai keike plyteles musu vonios doh.gif italiskos, kaina 170lt /m2 ir kagi, bais nelygios doh.gif o vileroy grindines plyteles isgyre, sake be tarpu galetumem klijuoti 4u.gif
Mes parketa pirkom is Geros grindys, tai kaina irgi tokia....didele...vyras buvo sakes nepirks brnagesiu nei kad 100lt uz m2, bet gavosi kaip gavosi...Bet grindys man tobulos wub.gif
plyteliu pas mus apie 54kv,
Atsakyti
Balsavimas baigtas,išsiunčiu abiem slaptažodžius.
Bet pabalsavo tik koks trečdalis , taip kad visi savo nuomonės nepareiškė,nes matyt nesilanko nei SM nei albume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 09 gruodžio 2012 - 12:21
QUOTE(Agnestar @ 2012 12 09, 11:13)
Juokingai rasai, koks skirtumas koks tas interjeras, pigus brangus ar dar koks, svarbu, akd jis tau graziausias  4u.gif
Musu statybinikai keike plyteles musu vonios  doh.gif italiskos, kaina 170lt /m2 ir kagi, bais nelygios  doh.gif o vileroy grindines plyteles isgyre, sake be tarpu galetumem klijuoti  4u.gif
Mes parketa pirkom is Geros grindys, tai kaina irgi tokia....didele...vyras buvo sakes nepirks brnagesiu nei kad 100lt uz m2, bet gavosi kaip gavosi...Bet grindys man tobulos  wub.gif
plyteliu pas mus apie 54kv,

Ka as ir sakau. kartais kaina neatitinka kokybes,nors uz 170 litu turetu buti praktiskai idealios. Bute pas save klijavau su 1 mm kryziukais tai jokiu problemu.
dar varijantas tai pas sese klijavau pigias plyteles..O velnias.. Naudojau 2 mm kryziukus.. dedi viena plytele,viskas ciki. antra plytele idedi,ziuri nebera siules.. Turi rusiuotis. Bet kai plyteles pigios,nera ant ko pykti.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 12 09, 17:53)
Ka as ir sakau. kartais kaina neatitinka kokybes,nors uz 170 litu turetu buti praktiskai idealios. Bute pas save klijavau su 1 mm kryziukais tai jokiu problemu.
dar varijantas tai pas sese klijavau pigias plyteles..O velnias.. Naudojau 2 mm kryziukus.. dedi viena plytele,viskas ciki. antra plytele idedi,ziuri nebera siules..  Turi rusiuotis. Bet kai plyteles pigios,nera ant ko pykti.

Butent, o kai sumoki tokius pinigus nori, kad butu idealu, o cia s... na ne s...bet ne taip, kaip tikejausi. Zodz, skundziausi as ir direktorei, tai mykia man, kad atitinka visus reikalavimus ir vsio doh.gif
Atsakyti
Reikia stikla uzsisakyti virs stalvirsio, kur siauliuose galiu rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 12 09, 18:24)
Butent,  o kai sumoki tokius pinigus nori, kad butu idealu, o cia s... na ne s...bet  ne taip, kaip tikejausi. Zodz, skundziausi as ir direktorei, tai mykia man, kad atitinka visus reikalavimus ir vsio doh.gif

na jo... Lietuva yra lietuva.. pardave preke ir nenori girdeti nusiskundimu..

Kai nusipirkau kampini slifuokli Lietuvoje. Toki pigiaka,bet galvoju menesi pratemps.. Jo.. Atpjoviau 5 armaturas ir viskas,pamiro.. Nunesiau pakeisti tai mane mokina-gal netaip pjovei ir t.t taip sakau. netaip pjoviau. spaudziau uzsilipes ir dar po vandeniu.. nenorejo draugiskai pakeisti nors realiai tai ji tik pardaveja.. gal lietuvoj musa pardavejus uz brokuotu prekiu priemima....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 09 gruodžio 2012 - 18:07
QUOTE(Agnestar @ 2012 12 09, 18:42)
Reikia stikla uzsisakyti virs stalvirsio, kur siauliuose galiu rasti?  g.gif

Mes uzsakinejome Stiklitoje (Basanaviciaus 23). Ir dabar uzsisakeme dureles spintelei.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 12 09, 13:07)
Bet pabalsavo tik koks trečdalis , taip kad visi savo nuomonės nepareiškė,nes matyt nesilanko nei SM nei albume.

Dekui uz slapuka 4u.gif Rucikei uz numeriuka, bandysim pasiskambint ir pasiteiraut, Biesui ir Agnestar uz issakytas mintis del plyteliu ir parketlenciu 4u.gif .
Mes tik pasiruosem vonia plyteliu klijavimui... tai iki kaledu ar tuoj po ju jau del kambario grindu turim apsisprest ir nusipirkt...kad neprisidarytume skirtingo aukscio grindu biggrin.gif
Rytoj gal spesiu kokia nuotrauka i albumuka ikelt ir pasizvalgyt tuo paciu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 12 09, 13:07)

Ryt uzsiimsiu nuotrauku sukelimu ir Jusu nuotrauku perziura.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 12 08, 07:41)
Tiesa,ne plyteliu,o parketo..

as jau irgi apsisprendziau nepagailet grindim... bent jau bendroj erdvej.... pas vaikus tai galima kazka ir paprastesnio, bet bendroj tai svaigstu apie azuolo masyvo grindis wacko.gif kiek kainuos tiek... bet cia velgi priklauso nuo to ,ka sugalvosim su grindim daryt.... betonines stezkes nenoriu ziauriai... nu bus matyt

QUOTE(Ručike @ 2012 12 08, 09:01)
Ne nereikia stabdyti. Tik siaip pagalvojau , kad pas mane nieko prabangaus nebus, tai  tik juokinsiu zmones su savopigiu interjeru smile.gif

ech kaip noreciau pamatyt.... nes mes ir is tu taupesniu....

QUOTE(biesas66 @ 2012 12 08, 19:10)

drinks_cheers.gif as kadangi ir bute ir name pati klojavau plyteles, tai ir nelabai skirtumo pajutau.... na vienas papigiajskas sunkiau pjaustyt buvo... ismeciau kokias 10 sugadintu.. bet kai kaina tokia tebuvo tai nebuvo ir gaila biggrin.gif

natele, jusu piecka idarbinta jau bigsmile.gif geras reikalas bigsmile.gif dar art aciu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 gruodžio 2012 - 22:59
QUOTE(astukas @ 2012 12 09, 20:00)
Mes uzsakinejome Stiklitoje (Basanaviciaus 23). Ir dabar uzsisakeme dureles spintelei.

per kiek laiko pagamnimo?
internete radau, kad dar pramones gatveje daro g.gif
siandien gal uzsuksim g.gif
Laba 4u.gif
Atsakyti