Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(airise @ 2013 02 12, 14:08)
mergaites,kokie modeliai? gal kaina prisimenat?

pas mus Bef home ,pirkome ir state basanaviciaus gatveje firma .Kainos nebeprisimenu ,bet ir manau jau pasikeite per 2.5 metu
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 12, 13:19)
musu jotul panorama... 5100 buvo su atvezimu iki vietos.... tik nepamenu ar i ta kaina iejo oro padavimo sklende su reguliavimu....
plius dovanu dave jotulo akumuliacinius ziedus  bigsmile.gif  (tuo metu tokia akcija gamintojas vykde)

niekam neatliko grindininio polistirolo??? arba gal kas ruosiates pirkt ir kurnors nuolaida isismuset.... riek mum niekingu 4 kubu....

prie to pacio.. kiek cm siltinot grindis???

Du sluoksniai po 5cm,gal ir mažoka,bet 5cm dar buvo juodgrindes. eps80,o katilinej eps100. garaže dar nedarėm. pirkom jupojoj ,kaina kažkaip atrode gera. Kalbejom iskart su vadybininkais. bet nežinau,gal ir kitur galima .

Alnidoj kur pirkom vata kažkokią (ne paroc ir ne izover),tai nėr gera , vietom susispaudusi buvo plonai. Bet nedaug tokių pakų ,kaip sakė meistrai. nežnau kaip iš vis dėl šilumos bus, gal nebus šalta.

ačiū visoms už informaciją apie kapsules 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 12 vasario 2013 - 17:43
Help. Skubiai reikia suzinoti kiek mokejote uz garazo vartus su automatika. Gavau viena pasiulyma,bet itariu kad bando mane apiplesti. Butu gerai jei kas parasytumete i AZ kokio dydzio vartai ir kiek mokejote. na ir kads gamino. Busiu labai dekingas.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 12, 14:19)
musu jotul panorama... 5100 buvo su atvezimu iki vietos.... tik nepamenu ar i ta kaina iejo oro padavimo sklende su reguliavimu....
plius dovanu dave jotulo akumuliacinius ziedus  bigsmile.gif  (tuo metu tokia akcija gamintojas vykde)

niekam neatliko grindininio polistirolo??? arba gal kas ruosiates pirkt ir kurnors nuolaida isismuset.... riek mum niekingu 4 kubu....

prie to pacio.. kiek cm siltinot grindis???

Ar man sakyti kiek desiu pulistirolo,ar geriau patyleti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 12, 17:55)
Ar man sakyti kiek desiu pulistirolo,ar geriau patyleti....  g.gif

sakyk sakyk biggrin.gif mes ten kur ne mdines girndys zadam 20 grindininio polistirolo det.... o visur kitur pilam juodgrindes, tada lages (20cm prakaitom) tarp ju pilt 15cm granuliu putplascio ir ant virsaus 5 sm paprasciausio putplascio (tam kad granules nelakstytu) ir ant virsaus azuolo masyva g.gif man saltu gridu fobija, ale atsiranda sakanciu kad tiek po medziu det neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 12, 19:14)
sakyk sakyk  biggrin.gif mes ten kur ne mdines girndys zadam 20 grindininio polistirolo det.... o visur kitur pilam juodgrindes, tada lages (20cm prakaitom) tarp ju pilt 15cm granuliu putplascio ir ant virsaus 5 sm paprasciausio putplascio (tam kad granules nelakstytu)  ir ant virsaus azuolo masyva  g.gif  man saltu gridu fobija, ale atsiranda sakanciu kad tiek po medziu det neverta  g.gif

As desiu kaip minimum 25 cm,o gal 30.(ir tai ne is gero gyvenimo)
Pulistirolo granules tarp lagiu,gera mintis,sutaupysite pinigeliu. deti 5cm pulistirolo ant virsaus,bloga ideja. Jei peles isimes,tures kur urvus daryti. O tarp mediniu lagiu tai labai imanoma. As vietoj jusu pilciau tiesiog granules ir nesukciau del to galvos,niekur jos nepabegs.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 12, 18:35)
As desiu  kaip minimum 25 cm,o gal 30.(ir tai ne is gero gyvenimo)
Pulistirolo granules tarp lagiu,gera mintis,sutaupysite pinigeliu. deti  5cm pulistirolo ant virsaus,bloga ideja. Jei peles isimes,tures kur urvus daryti. O tarp mediniu lagiu tai labai imanoma.  As vietoj jusu pilciau tiesiog granules ir nesukciau del to galvos,niekur jos nepabegs.

tai ką man daryt,kad tik 10cm pas mane cry.gif tik tiek kad ant smelio ir žvyro.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2013 02 12, 20:36)
tai ką man daryt,kad tik 10cm pas mane cry.gif tik tiek kad ant smelio ir žvyro.

Turesite daugiau silumos nuostoliu i grunta ir viskas. Bet jei malkomis kurensite ta nebus skaudu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 11, 14:06)
Nuo kaimynu su ziuronais neapsisaugosite vistiek. u<silips i antra auksta ir baigtas kriukis,viskas kaip ant delno..

ne del kaimynu ta tvora irnesakyk.gif ir ne del vagiu...o man paciai, del savito saugumo jausmo... smile.gif
mes dejom pol. berods 25cm g.gif bais bijau meluoti,ar net 30 g.gif bet kad MB sake bais daug. smile.gif
Biesai o del geoterminio liux...mes irgi svaigom, bet malku turim pilnus miskus, tai kaip ir nebuvo daug ka galvoti smile.gif nors dbr keikiames, vyras galvoja jau apie granulinio prijungima, ir dar kazkokius ten paturbinimus peciaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 02 13, 13:55)
ne del kaimynu ta tvora  irnesakyk.gif ir ne del vagiu...o man paciai, del savito saugumo jausmo... smile.gif
mes dejom pol. berods 25cm  g.gif bais bijau meluoti,ar net 30  g.gif bet kad MB sake bais daug. smile.gif
Biesai o del geoterminio liux...mes irgi svaigom, bet malku turim pilnus miskus, tai kaip ir nebuvo daug ka galvoti smile.gif nors dbr keikiames, vyras galvoja jau apie granulinio prijungima, ir dar kazkokius ten paturbinimus peciaus  g.gif

Na,malkinio gerybe yra ta kad sildisies pigiausiai,o kai miske dar pilna medienos tai logiska rinktis malkini peciu. O del granulinio tai esu siektiek nusivyles. Investicija pakankamai didele ir poto sildysies tik siektiek pigiau negu dujomis As is pradziu irgi spjaudziausi ant geoterminio,galvojau granulini deti,bet.. Nugalejo patogumas ir pigus sildymo budas.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 02 13, 17:38)

kiek stoga siltinsi???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 13, 20:57)
kiek stoga siltinsi???

Turbut 30 cm vatos,arba 20 cm vatos ir 10 sm PUR plokstes. Bet PUR kainos kandziojasi.. Dar varijantas 20 cm neoporo ir 5 cm PUR. apsispresti turiu per menesi doh.gif .nes jei tik vata darau,gaunasi storesnis stogo karkasas.
Atsakyti
Garazo vartai su automatika ir mane labai domina, kokios kainos, kas domejosi?
Atsakyti