Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 18, 17:17)
As jau kury laika darbus planuoju. Balandzio pradzioje kibsiu i darbus kokias tris savaicikes :)reikia blyn stoga uzsidengti,langus susideti ir dar fasada pasidaryti...  smile.gif

Oho kokie uzsibresti tikslai dideli ir per tris savaites?

QUOTE(jova @ 2013 02 19, 09:18)
Jei siuntinėja sms, geriausia telemetrijos kortelė wink.gif - jei netyčia turi kokią įmonę, ar verslo liudijimą, ar esi ūkininkas tia galėčiau pasiūlyti pigų variantą wink.gif

o apie signalizacija is vis nesusigaudau, o ar jus patys dasijunget tuos telefonus prie dezuciu? Jova pasakok ziuriu ismanai mirksiukas.gif ir man ta pigesni varianta pasiulyk apie telemetrijos kortele, esu viena is paminetu salygu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 02 19, 09:55)
Kalbu konkrečiai apie Jotul produkciją, dėl kitų nežinau... Aš tai pasitikėjau židinistų patarimais, kadangi nevienas pažįstamas pas juos darės, tai kažkaip per daug nesigilinau, pasakiau ko norim, o jie pasiūlė mum tinkamiausia variantą  4u.gif  Kalbu apie Basanavičiaus gatvės židinistus.

Aciu reiks pasidometi 4u.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 19, 11:06)
pas mus yra durys,bet padarė normalias - standartines,nes didesnes sakė padaryti galim,bet be garantijų tada  schmoll.gif

Hmm... nu mums Bodesoj tai nieko apie tas terasos duris nesake, kiti langistai uzsimine g.gif Nors va Bodesa del duru i katiline (turetu buti irgi kaip langai del estetisko vaizdo) tai iskart pasake kad nerekomenduoja plastikiniu, na nebent labai retai bus darinejamos doh.gif Zodziu panasu, kad cia su tom durim mistika... Reik jauciu rasyt architektui, ka siulo biggrin.gif

Beja o jei 10-20cm praplatintumem pora langu cia jau butu ziaurus nusikaltimas? reiktu projekto korekturos? Vieno lango noreciau platesnio doh.gif Nu dabar kol anga lyg ir viskas ciki, bet reikia dar tureti mintyse, kad lango remas, apdaila tai nusimes dar ploto ir man rodos bus tamsoka is tos puses... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 02 19, 12:25)
Aciu reiks pasidometi  4u.gif
Hmm... nu mums Bodesoj tai nieko apie tas terasos duris nesake, kiti langistai uzsimine  g.gif  Nors va Bodesa del duru i katiline (turetu buti irgi kaip langai del estetisko vaizdo) tai iskart pasake kad nerekomenduoja plastikiniu, na nebent labai retai bus darinejamos  doh.gif  Zodziu panasu, kad cia su tom durim mistika... Reik jauciu rasyt architektui, ka siulo biggrin.gif

Beja o jei 10-20cm praplatintumem pora langu cia jau butu ziaurus nusikaltimas? reiktu projekto korekturos? Vieno lango noreciau platesnio  doh.gif  Nu dabar kol anga lyg ir viskas ciki, bet reikia dar tureti mintyse, kad lango remas, apdaila tai nusimes dar ploto ir man rodos bus tamsoka is tos puses... unsure.gif

zinok mane tai pamokino architektas kaip paskaiciuoti kad kambariuose uztektu sviesos, grindu plota dalinti is 6, kambariuose priklauso 1:6- 1:8, ir paksui sudauginti langus be remu, ir suzinosi uzteks sviesos ar ne
Atsakyti
QUOTE(milduke121 @ 2013 02 19, 10:36)
ir dar parsau pagalbos, gal kas esate susidure. mes pasrinkome lauko duris 90cm plocio, bet architekte mums aiskina kad 90 deti negalima, nes tokie standartai ar tiesa, tai paliko metro ilgio, o kadangi virs duru yra balkonas, o jo duru ploti irgi padare metra, kad butu vienodi, bet man asmeniskai balkono durys metro ilgio tikrai daug, nes ir su varstymu paskui gali buti bedos.

Pas mane lauko durys 90 mirksiukas.gif O balkono durys darykit slankiojančias ir bėdos nebus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 02 19, 13:58)
Pas mane lauko durys 90 mirksiukas.gif  O balkono durys darykit slankiojančias ir bėdos nebus wink.gif

tai vat ir mes sakem kad norim 90, bet ji ten su istatymais viska daro, jokio nuklydimo negali buti, ir niekaip nepadarys mums 90, ir as jau pavargau su ja gincytis, todel sakom su vyru tebunie tas 1m, nes cia kitaip pabaigos nebus su projektu, bet as siandien dar jos uzklausiu ar tikrai neiseitu pamazinti, nes mes norim tokio pat namo kaip namo projektas Darius, bet mazesnio, o tame projekte durys irgi 90 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milduke121 @ 2013 02 19, 12:19)
zinok mane tai pamokino architektas kaip paskaiciuoti kad kambariuose uztektu sviesos, grindu plota dalinti is 6, kambariuose priklauso 1:6- 1:8, ir paksui sudauginti langus be remu, ir suzinosi uzteks sviesos ar ne

Truputi nesupratau aritmetikos biggrin.gif blush2.gif Man su matematika niekad nebuvo labai puikiai smile.gif

As manau tamsu nebus nes tam kambaryje vitrininiai langai net 2 ir plius virtuves langas is kito kampo matomas... Tik va pietineje puseje lyg didesnio norisi... na bet jau velu. issiaiskinau kad reiktu projkto korekturos. Bus gerai ir taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milduke121 @ 2013 02 19, 13:14)
tai vat ir mes sakem kad norim 90, bet ji ten su istatymais viska daro, jokio nuklydimo negali buti, ir niekaip nepadarys mums 90, ir as jau pavargau su ja gincytis, todel sakom su vyru tebunie tas 1m, nes cia kitaip pabaigos nebus su projektu, bet as siandien dar jos uzklausiu ar tikrai neiseitu pamazinti, nes mes norim tokio pat namo kaip namo projektas Darius, bet mazesnio, o tame projekte durys irgi 90  doh.gif

Mažiau sukit galvą, kai statysit - kaip reiks taip ir padarysit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 02 19, 14:15)
Truputi nesupratau aritmetikos  biggrin.gif  blush2.gif Man su matematika niekad nebuvo labai puikiai smile.gif

As manau tamsu nebus nes tam kambaryje vitrininiai langai net 2 ir plius virtuves langas is kito kampo matomas... Tik va pietineje puseje lyg didesnio norisi... na bet jau velu. issiaiskinau kad reiktu projkto korekturos. Bus gerai ir taip  blush2.gif

na parasysiu ateiciai kaip paskaiciuoti smile.gif tarkim kambario dydis yra 16.49kv, tai va ta 16.49 dalinam is 6 ( arba is 8, nes kai kur raso kad santykis tinka 1:8, bet statybos reglamente raso 1:6) = 2.74, o langas tarkim 2ant 1.2, tai 2*1.2=2.4, vadinasi iki 2.74 truputi truks sviesos. na taip jau nebeverta nieko keisti nes vel projekto taisymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 02 19, 10:36)
Iki kiek susiaurinai? Koks aukstis?
O aukstis koks? Tai gal ir mum tada siaurinti?  g.gif  Tipo 90cm blogai, o va jau 85 geris?  rolleyes.gif

Sakot zidiniai brangs? Beja is kur juos pagrinde uzsisakinejat? Ar Vilpra gera kainomis ir pasiulymais? Ten gal pavyktu kokia nuolaidele gauti, nes pazinciu yra... Ar kur kitur verta ieskotis? Jetus panasu, kad reik skubintis su mintimis smile.gif
Ir i ka svarbiausia atkreipti demesi renkantis zidini? Na dizainas tai viena bet kas dar?

Duru plotis 90 cm,aukstis 220 cm
Atsakyti
QUOTE(milduke121 @ 2013 02 19, 13:41)
na parasysiu ateiciai kaip paskaiciuoti  smile.gif tarkim kambario dydis yra 16.49kv, tai va ta 16.49 dalinam is 6 ( arba is 8, nes kai kur raso kad santykis tinka 1:8, bet statybos reglamente raso 1:6) = 2.74, o langas tarkim 2ant 1.2, tai 2*1.2=2.4, vadinasi iki 2.74 truputi truks sviesos. na taip jau nebeverta nieko keisti nes vel projekto taisymas  biggrin.gif

Aciu dabar jau aisku lotuliukas.gif Pabandysiu paskaiciuoti...

QUOTE(biesas66 @ 2013 02 19, 13:48)
Duru plotis 90 cm,aukstis 220 cm

Pas mus butent taip, bet va sako blogai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 02 19, 15:16)
Aciu dabar jau aisku  lotuliukas.gif Pabandysiu paskaiciuoti...

vyras skambino i fauga, sako metras gali buti bet geriau butu balkono durys 90 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 02 19, 15:16)
Aciu dabar jau aisku  lotuliukas.gif Pabandysiu paskaiciuoti...

Idomu is kokio profilio darys...
Atsakyti