QUOTE(Ryana @ 2013 01 11, 14:37)
mergaitės toks klausimukas, kur dedate knygas kai jas perskaitote? laikote? mainote? nes pavyzdžiui man jas patinka skaityti, bet taip nesinori jų kaupti, kai namuose mažai tos vietos

nes pasižiūrėjus kiek knygų prisikaupė pavyzdžiui pas mano mamą

gaila mest, o ir atiduot ne visas yra kam, nes tiek vietos užima.
Aš irgi neturiu kur dėti, tuo labiau, kad ir iš senų laikų labai daug prikaupta. Esu nešusi ir į biblitoeką, į tą PADOVANOK KNYGĄ lentyną.
Jei kokia leidykla netyčia padovanoja, kaip čia ankščiau buvo, perskaičiusi nunešdavau bendradarbiams. Bet labai yra mažai kam pasiūlyti, nes iš aplinkinių labai mažai kas skaito, ar bent jau tokias knygas, kaip aš...
Ir iš naujų, jei kokių netyčia prisirenka, nesinori irgi kaupti, nebent labai kokią išskirtinę. Pardavinėjimais nenoriu užsiimti, tingiu užsiimti su skelbimais ir siuntinėjimais , tačiau norėčiau pasikeisti į kitą, neskaitytą.
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 11, 14:52)
O mainytis būtų visai faina. Nes yra tokių knygų, kurių brangiai neparduosi, nes jau senesnės ir šiaip ranka nekyla, nesinori su skelbimais dėl 5lt terliotis, bet būtų faina pasikeisti į kitą neskaitytą.
Va, va, apie tai aš čia.
Nors vieną kartą norėjau išmainyti tą Slaughter AKLUMAS į kokį nors naujesnį detektyvą, tai taip ir neatsirado norinčių.
Arba nežinau geros vietos knygų mainams.
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 11, 14:54)
ar perka ten zmones? nes kiek as paziuriu ten, tai senienu prideta, o ka nors naujesnio, neskaityto gaut sudetinga

sakau, gal nelabai lankosi zmones tam psl?
Perku. Dažnai.
Įvairių senų, retų knygų, kurių kitur ir nebenupirksi.
Esu pirkus ir naujesnių, tik paskutiniu metu taip pat perku ir šio forumo skelbimų.
Tik tiek, kad daugiau ne grožinių o visokių kitokių žanrų knygų.