Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos...

QUOTE(Masako @ 2013 01 12, 12:58)
man istrigo, kaip sakei, kad labai graudinanti ta knyga smile.gif

tas tai jo. parašyta labai paveikiu amerikietišku stiliumi smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 01 11, 07:07)
gali būti. Tą knygą skaičiau dar mokykloje ir supratau vienaip, tačiau pabuvusi Venecijoje ir San Mikele kapinėse supratau kad knyga alegorinė, slepianti kažką daugiau ir perskaičiau dar kartą matydama visai kitaip jos turinį  mirksiukas.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 11, 09:42)
as irgi tos knygos negalejau pabaigt, kai buvau paaugle biggrin.gif . bet paskui perskaiciau kazkur kai apie 30 m buvau. tada tai wau, niekaip negalejau suprast, kodel jinai man pries tai atrode nuobodi. dabar tai drasiai galiu sakyt, kad patenka i megstamiausiu knygu trejetuka thumbup.gif . tiesiog knygu knyga. kai buvau italijoj, specialiai del san mikeles vilos i kaprio sala plaukiau biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2013 01 11, 21:08)
reiktų suskaičiuoti patiko/nepatiko - paaiškėtų tiesa biggrin.gif

Deduosi prie patinkančių- nepaprasto vidinio grožio knyga. Kartais šiek tiek didaktinis stilius, bet man atrodo, kad esmė ne kaip parašyta, o kas, apie ką parašyta 4u.gif nebuvau Italijoje ir Kapryje, bet man ta knyga superinė thumbup.gif
QUOTE(Masako @ 2013 01 12, 11:54)
Skaityt tebeskaitau, salia biblioteka yra, tai gan placiai eksploatuojama biggrin.gif
Siuo metu prie lovos turiu pasidejus Geliu krauja, Tris puodelius arbatos (marakeš rekomendavo) ir Nieko geriau uz namus, kuria ir pradejau dabar skaityt.

pavydžiu tau šios knygos skaitymo malonumo 4u.gif puiki knyga thumbup.gif

Aš galėčiau tik vasario vidury ax.gif iki to laiko- užsikasusi darbais doh.gif
Atsakyti
o vis dėlto - kas dar be Doriforės į vkm planuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 01 12, 14:16)
o vis dėlto - kas dar be Doriforės į vkm planuoja?  ax.gif

Imu atostogas ta proga (ir neišlįsiu visądien... kol vyks) biggrin.gif
Atsakyti
Aš šiandien pradėjau Noros Roberts "Juodieji kalnai" Ėmiau smegenų poilsiui ir atsipalaidavimui.Bet iš pirmų puslapių ,tai gali būti visai nebloga knyga ax.gif
Noriu mugėn,noriu Teresės cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 01 12, 14:24)

Noriu mugėn,noriu Teresės  cray.gif

jeigu ji savaitgalį, gal šeimyna išleistų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2013 01 12, 14:21)
Imu atostogas ta proga (ir neišlįsiu visądien... kol vyks) biggrin.gif

imsi vaiką kurią nors dieną?
mes kol kas planuojam savaitgalį važiuoti, su nakvyne pas draugus. eičiau aš su vyriausiuoju ir bandyčiau draugę su josios vaiku temptis - ji nemėgsta grūsčių ax.gif mb su mažiais liktų pas draugus.
Atsakyti
O aš vakar nesusilaikiau (nes sakiau, kad iki kito savaitgalio jokių knygų neimsiu, nes reik gi mokytis doh.gif ) ir pasiėmiau Marquez ,,Apie meilę ir kitus demonus''. Jei nebūtų pradėjusios akys merktis, tai matyt ir užbaigusi būčiau. Kadangi nieko iki šiol šio autoriaus nebuvau skaičiusi, tai nelabai žinojau, ko tikėtis. Kol kas visai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2013 01 11, 14:37)
mergaitės toks klausimukas, kur dedate knygas kai jas perskaitote? laikote? mainote? nes pavyzdžiui man jas patinka skaityti, bet taip nesinori jų kaupti, kai namuose mažai tos vietos  unsure.gif  nes pasižiūrėjus kiek knygų prisikaupė pavyzdžiui pas mano mamą  doh.gif  gaila mest, o ir atiduot ne visas yra kam, nes tiek vietos užima.

Aš irgi neturiu kur dėti, tuo labiau, kad ir iš senų laikų labai daug prikaupta. Esu nešusi ir į biblitoeką, į tą PADOVANOK KNYGĄ lentyną.
Jei kokia leidykla netyčia padovanoja, kaip čia ankščiau buvo, perskaičiusi nunešdavau bendradarbiams. Bet labai yra mažai kam pasiūlyti, nes iš aplinkinių labai mažai kas skaito, ar bent jau tokias knygas, kaip aš... ax.gif
Ir iš naujų, jei kokių netyčia prisirenka, nesinori irgi kaupti, nebent labai kokią išskirtinę. Pardavinėjimais nenoriu užsiimti, tingiu užsiimti su skelbimais ir siuntinėjimais , tačiau norėčiau pasikeisti į kitą, neskaitytą.

QUOTE(Salomeja @ 2013 01 11, 14:52)
O mainytis būtų visai faina. Nes yra tokių knygų, kurių brangiai neparduosi, nes jau senesnės ir šiaip ranka nekyla, nesinori su skelbimais dėl 5lt terliotis, bet būtų faina pasikeisti į kitą neskaitytą.

Va, va, apie tai aš čia.
Nors vieną kartą norėjau išmainyti tą Slaughter AKLUMAS į kokį nors naujesnį detektyvą, tai taip ir neatsirado norinčių.
Arba nežinau geros vietos knygų mainams.

QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 11, 14:54)
ar perka ten zmones? nes kiek as paziuriu ten, tai senienu prideta, o ka nors naujesnio, neskaityto gaut sudetinga g.gif  sakau, gal nelabai lankosi zmones tam psl?

Perku. Dažnai.
Įvairių senų, retų knygų, kurių kitur ir nebenupirksi.
Esu pirkus ir naujesnių, tik paskutiniu metu taip pat perku ir šio forumo skelbimų.
Tik tiek, kad daugiau ne grožinių o visokių kitokių žanrų knygų.
Atsakyti
Bibliotekoje, iš dovanojamų lentynos, pasiėmiau tik perskaityti Karina Mikaelis"Motina"- ir pasilikau , beje mėgstamiausiųjų lentynėlėje ji dabar. Motinos monologai, kai pradeda nuo vieno, o tada pereina visai į ką kita - 10 balų, skaičiau ir džiaugiausi skaitymu, taip tikroviška, ir juokinga ir graudu. Labai skani knyga. Rašo, kad tai psichologinis romanas, aha, pritariu. Veiksmo daug nėra, bet psichologinis herojų išgvildenimas atliktas puikiai .

O turiu Vidmantės Jasukaitytės "Marija egiptietė"- jau kelis kartus bandžiau nors pradėti, bet aiškiai ne mano knyga. Gal netyčia kas nors jos norėtumėte? Naujutėlė, net neperversta.

Šiandien maximoje patupėjau prie knygų lentynos, ir nusprendžiau, kad Filomenos Taunytės dar esu neskaičiusi, ieškosiu bibliotekoje.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 01 11, 15:19)
turiu nusipirkus "Urvinio lokio gentis". ar skaitet kas nors? ar idomi? galvoju, veztis ja i kelione atostogoms skaityt, ar tik bereikalingas balastas bus?

Man labai patiko smile.gif Pradžioje glumino gana smulkmeniški buities, darbų ir gamtos aprašymai, vėliau įkritau į tą istoriją ir nenorėjau išlipti smile.gif Labai intriguojanti pabaiga, laukiu laukiu kitos dalies.. biggrin.gif

QUOTE(Gegytė @ 2013 01 11, 21:03)

H.Wassmo - Stiklinė pieno

Jau nežinia kiek laiko guli šita knyga mano lentynoj ir prašosi perskaitoma doh.gif Tikiuosi, šiais metais gal prisikasiu iki jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2013 01 12, 19:47)
Tikiuosi, šiais metais gal prisikasiu iki jos smile.gif

Griebk, pora prisedimu ir nebeliks smile.gif Labai greitai skaitosi. mirksiukas.gif

I VKM ir as noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2013 01 12, 17:44)
Bibliotekoje, iš  dovanojamų lentynos,  pasiėmiau tik perskaityti Karina Mikaelis"Motina"- ir pasilikau , beje mėgstamiausiųjų lentynėlėje  ji dabar. Motinos monologai, kai pradeda nuo vieno, o tada pereina visai į ką kita - 10 balų, skaičiau ir džiaugiausi skaitymu, taip tikroviška, ir juokinga ir graudu. Labai skani knyga. Rašo, kad tai psichologinis romanas, aha, pritariu. Veiksmo daug nėra, bet psichologinis herojų išgvildenimas atliktas puikiai .

Aha, šitą irgi esu visai neseniai tarp senų knygų atradusi, labai patiko, labai įtaigiai parašyta, tikroviškai, vienas gražiausių ir įtaigiausių Motinos literatūrinių portretų.
Labai verta paskaityti.
Atsakyti