Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Labas rytas, ar dar bus saskaiteliu? ax.gif Galvoju ar cia dar laukti, ar jau moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2012 12 10, 06:58)
Labas rytas, ar dar bus saskaiteliu? ax.gif  Galvoju ar cia dar laukti, ar jau moketi smile.gif

as is po nakties radau dar viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2012 12 09, 21:41)
Drauge pirko keen batus berniukui - tai dydziai nesamoningi kazkokie. Vienai pasitaike kad 38 dydzio batai atitinka 37, kita paeme ale 39 dydi (ant batu taip raso) o atitinka 37 geriausiu atveju  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Na man su mergaitiskais pasiseke - atitaikem dydi.  rolleyes.gif

turejom jau net nebezinau kiek poru keen.. kokius 7 gal.. Ir zieminius ir vasarinius ir MB turi dvejus.. Visi dydziai atitinka jei ziuresi keenfootwear.com puslapyje esancia dydziu lentele, ir ziuresi cm o ne nurodytus dydzius.. Cm ten buna parasyti vidpadzio ilgiai.. Taip perkant nei karto neprasoviau su dydziu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 10 gruodžio 2012 - 09:11

QUOTE(happy @ 2012 12 10, 10:11)
turejom jau net nebezinau kiek poru keen.. kokius 7 gal.. Ir zieminius ir vasarinius ir MB turi dvejus.. Visi dydziai atitinka jei ziuresi keenfootwear.com puslapyje esancia dydziu lentele, ir ziuresi cm o ne nurodytus dydzius.. Cm ten buna parasyti vidpadzio ilgiai.. Taip perkant nei karto neprasoviau su dydziu  schmoll.gif

drinks_cheers.gif ta lentelė labai tiksli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 10 gruodžio 2012 - 09:41
QUOTE(Song @ 2012 12 09, 16:35)
Šį savaitgalį pradėju nešioti Bearpaw. Na ir ką-šąla pirštų galai g.gif

g.gif as neatsidziaugiu siais batais ir su masina vazinejant ir su vaikais vaikstant bigsmile.gif ir kojines plonos pas mane biggrin.gif

labiausiai patinka kad neslysta bigsmile.gif thumbup.gif emu slydo,o su ugg vaikas visai nepaeina,kaip ant ledo doh.gif ir dar uz tokius pinigus doh.gif

QUOTE(happy @ 2012 12 09, 20:04)
Mano vienas sunus turi situos, mums labai patinka:
user posted image

o sitie nesunkus?
Atsakyti
Kuo skiriasi Landsend berniuku striukes regular ir husky ? niekaip neikandu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2012 12 10, 10:43)
Kuo skiriasi Landsend berniuku striukes regular ir husky ? niekaip neikandu tongue.gif

Husky - storuliukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2012 12 10, 09:40)
drinks_cheers.gif ta lentelė labai tiksli thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2012 12 10, 09:43)

Husky turėtų būti platesnės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2012 12 10, 10:46)
Husky - storuliukams smile.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2012 12 10, 10:46)
Husky turėtų būti platesnės 4u.gif

supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
as dar noriu pasiulyti,gal kas norit dovanu paimt,2X megstukas,pirkatas su gera nuolaida,uzsakiau mazesni,tai reik sita parduot kazkaip ax.gif rudas,siltas,nu labai fainas,su vilna wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 09, 19:45)
Dekoju, jo sias maciau, tik man kazkaip daugpka kaip uz trikotazines g.gif  nu apie 50 lt iseina rolleyes.gif

nu jo, reik palaukt geresnių laikų biggrin.gif aš kažkada šitų užsipirkau http://canvas.landse...-386862_XQ.html po 7$ biggrin.gif bet kitą kartą jau neimčiau dydžiu mažesnių nes truputį pasitraukė po skalbimų doh.gif dabar mano standartinis nešiojamas dydis būtų kaip tik biggrin.gif o šiaip nešiojasi tikrai gerai, visos skalbtos tikrai jau nemažai, o atrodo kaip naujos thumbup.gif
Atsakyti