Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Dilma @ 2012 12 11, 19:04)
Niu čia tai ne problema mirksiukas.gif . Paprašykit, įdės Anerita į nepermatomą maišą ir nereiks jai sandėliuot kalėdinių dovanų tongue.gif

Klaipėda, nebesuprantu... Vėl štilis?  Reik imtis priemonių user posted image biggrin.gif

Ne ne ne nereikia fear.gif Rytoj ikris pinigeliai susimoku ir kai bus zalia sviesa atleksiu pasiimti, nes viena saskaitele mano buvo prisikabinusi gmaile prie kita diena gautos doh.gif blush2.gif angel.gif
Atsakyti
Dilma rytoj pasiimsiu savo,bet mano toks siuntinukas kad net nepajusi pasiėmiau aš ar ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligna: 11 gruodžio 2012 - 19:14
QUOTE(mutinela @ 2012 12 11, 17:36)

pamenu atsaket ,kad didziausi ispardavimai buna vasario men. mazdaug....o Lands'end kokia skaitosi l.gera nuolaida ar buvo pvz. - 50 proc. nuo nuolaidiniu kainu ? g.gif
Atsakyti
Nu kaip gerai, kad kol kas užtenka tik lazdą parodyt biggrin.gif

Žinokit, kad ir labai mažas, bet vis tiek jaučiasi, kad siuntinukas namo iškeliavo - nebeverkia naktimis dėžėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta.gru @ 2012 12 11, 17:58)
Pasirodo, kad gruodzio 1d.siuntiny man nieko nera doh.gif

lotuliukas.gif

As atejau padekot Taurei uz kantrybe blush2.gif 4u.gif ir prekytes thumbup.gif Nesuper ,kad manes pasigedo oro_buckis.gif biggrin.gif

BCBGMAXAZRIA suknyte nuostabi wub.gif
Kasmyriniai kepuriukai thumbup.gif Gafsa ,kaip tavo beretka? patenkinta?pamenu kaip kartu pirkom rolleyes.gif
Visas kitas" turtas" vel dovanoms doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 11 gruodžio 2012 - 19:18
QUOTE(edicike @ 2012 12 11, 19:14)

Kasmyriniai  kepuriukai thumbup.gif Gafsa ,kaip tavo beretka ,patenkinta,pamenu kaip kartu pirkom rolleyes.gif

Ir mano berietka gera mirksiukas.gif Gavau užmautą ant kartoninio blyno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 11, 19:18)
Ir mano berietka gera mirksiukas.gif Gavau užmautą ant kartoninio blyno biggrin.gif

ir as doh.gif dar pagalvojau ,bliamba kokia didele ,nukris nuo mano mazos galvytes lotuliukas.gif bet tiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 11 gruodžio 2012 - 19:21
Užduosiu nekuklu klausima blush2.gif Gal kartais rytoj galima tikėtis 12.08 siuntinuko?
Rytojaus vakarui laaaabai reikia vieno daikciuko doh.gif smile.gif
Atsakyti
La Mer laikrodukai http://www.ideeli.co...m_source=ideeli

O man koki faina kepuriuka nupirko merginos wub.gif
user posted image
Atsakyti
pum@ kaip tas laikrodukas lyg žadėjai pirkti,gal jau gavai?
Atsakyti
QUOTE(ligna @ 2012 12 11, 19:49)
pum@ kaip tas laikrodukas lyg žadėjai pirkti,gal jau gavai?

negavau dar net saskaitos... jau pradedu galvoti gal is vis nebegausiu blink.gif doh.gif Dar nera buve, kad Ideeli taip ilgai siustu. Na vis tikiuosi, kad dar gausiu saskaita is sios siuntos ax.gif
Atsakyti
Mergytes ,o kvepaliuku is kur galima uzsisakineti?aciu
Atsakyti