Kaip vyras vertina op? Nebebaisus jam tie pjuviai? Klausiau saviskio, tai aiskino, kad randu nebijo ir jam netrukdys
Agne, ar kilnoji/nesioji jau savo mazaji?
Kaip vyras vertina op? Nebebaisus jam tie pjuviai? Klausiau saviskio, tai aiskino, kad randu nebijo ir jam netrukdys
Be to, sake, perrisines mane, nu tai prisiziures baisiau nei as.
Merginos,norėjau paklausti ar gali plastinės operacijos metu susiūti išsiskyrusius pilvo raumenis,ačiū 
QUOTE(beieškanti @ 2013 01 09, 14:09)
Merginos,norėjau paklausti ar gali plastinės operacijos metu susiūti išsiskyrusius pilvo raumenis,ačiū 
Visada susiuva.
Papildyta:
QUOTE(Katrix @ 2013 01 09, 12:29)
O del bambu tiesa, iki sios temos net neatkreipdavau demesio. O dabar bambu eksperte, visas nuzvelgiu
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 09, 14:54)
Agne, ar kilnoji/nesioji jau savo mazaji?
Be to, sake, perrisines mane, nu tai prisiziures baisiau nei as.
labai to vengiu, bet kartais pakilnoju, bet nesti nenesu....ai kazkaip nera butinybes, tai ir ensitampau
vyras pripazysta, kad dbr atrodaudaug geriau
QUOTE(beieškanti @ 2013 01 09, 15:09)
tai, kad dauguma todel ir darosi pilvo plastika
gaila
kad negalima pas jus i albuma ieiti,ir savo ikelti... Galetumem susidaryti stipresne nuomone apie savo pilvus... Ir idomu man kaip pradedanciajai paskytu kurios jau pasidare operacijas savo nuomone apie mano nutysusi pilva...
QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 09, 16:19)
gaila
kad negalima pas jus i albuma ieiti,ir savo ikelti... Galetumem susidaryti stipresne nuomone apie savo pilvus... Ir idomu man kaip pradedanciajai paskytu kurios jau pasidare operacijas savo nuomone apie mano nutysusi pilva... 
skaityk pirmą žinutę, siųsk savo foto. pakomentuosim. apšilk temoj ir gausi prisijungimą prie albumo
Imeciau foto
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 01 09, 17:20)
skaityk pirmą žinutę, siųsk savo foto. pakomentuosim. apšilk temoj ir gausi prisijungimą prie albumo 
dynute - koks gražus pilvas
fantastiškas gydytojo darbas! 10 balų! (pradėjau mąstyt ar man tik nereik iš M pas K persirašyti, kai tokie jo darbai
)
ar siurbė tau kur?
ar siurbė tau kur?
QUOTE(mariamne @ 2013 01 09, 17:29)
dynute - koks gražus pilvas
fantastiškas gydytojo darbas! 10 balų! (pradėjau mąstyt ar man tik nereik iš M pas K persirašyti, kai tokie jo darbai
)
ar siurbė tau kur?
ar siurbė tau kur?
Ačiū, palengvėjo, nes kai manęs k paklausė ar matai koks grožis, mintyse pagalvojau kur jus ta grožį matot
dynute, labai grazu
o tau tempimas kurioje vietoje yra?
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 09, 17:38)
Tempimas beveik per pati viduriuką, matosi foto, kad toj vietoj daugiau randas patamsėja. Aš pati tai nejaučiu, kad ten labiau temptu bet taip k sake.