Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(Agnestar @ 2012 12 11, 15:41)
e.v.a. na liux  4u.gif neatrodo kad tu patinusi butum  smile.gif
laukiam kitu merginu 4u.gif

siaip is tikro nelabai baisiai patinus, bet dar siek tiek pasiputus, dar tikrai nera plokscias pilvelis. O kai ziuriu is virsaus, tai viena puse labiau atrodo pasiputus nei kita.
Atsakyti
Manes tai niekaip neatleidzia. sutinus dar kaip reikiant, dar neitelpu i pries op laisvus dzinsus. reikes nusifotkint kai i dusa eisiu. jei vyras ryt bus, paprasysiu. poryt bus menuo, gal ta proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 12 11, 17:35)
Manes tai niekaip neatleidzia. sutinus dar kaip reikiant, dar neitelpu i pries op laisvus dzinsus. reikes nusifotkint kai i dusa eisiu. jei vyras ryt bus, paprasysiu. poryt bus menuo, gal ta proga smile.gif

As irgi netelpu i vienas kelnes, kurias pries operacija nesiojau.
O tu dar vazineji masazuotis?
Atsakyti
Man va keista, as tikrai smarkiai patinusi buvau, ir dar dbr esu, bet visos kelnes man geros, net placios ..reiskias nemazai man ten skuros nusipjove biggrin.gif nors riebalo nesiurbe, ka ten 200gr,
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2012 12 11, 18:55)
As irgi netelpu i vienas kelnes, kurias pries operacija nesiojau.
O tu dar vazineji masazuotis?

vazineju dar, pas mane platus siurbimo plotai, tai man tie masazai labai gerai. greiciausiai ir sutinus esu del tu siurbimu. teks man ilgiau pakentet, palaukti kol sutinimas nuslugs smile.gif man beveik 700 g odos nukirpo smile.gif kai paskaiciau tai nemalonu pasidare smile.gif
Atsakyti
imeciau nuotrauka. nesamone gavosi su tuo fotkinimu. ryte aliejais isitepus vaikstau, vyras isvaziuodamas greitai greitai, nufotkino... vienuzodziu 2 kadrus padare ir isdume. nei is ko pasirinkt nuotrauka nei ka. prie progos normaliai nusifotkinsiu.
Atsakyti
Tai kad normaliai matosi viskas. Graziai gyja smile.gif
Atsakyti
gyja tai viskas normaliai, nelabai turiu del ko kabinetis.
man smagiau is kokiu 5 foto rinktis, o ne siaip tep lep ir turekis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 12 12, 12:19)

Normalios tos fotkes, viskas matosi, tikrai graziai gyji. Tavo ir bamba tokia sugijusi jau atrodo, lyg nieko nedaryta butu. Net savo nuotraukas paziurejau, pas mane tai dar ir antrando keli sasiukai yra like ir bamba tokia nusiminus dar.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2012 12 12, 13:19)

viskas ok cia wink.gif
Kur bambu maniakes pradingusios?
issioperavo, tai ir dingo schmoll.gif
Kame reikalas , prisigyriau kad mano pilvas 65cm ir ka jus sau galvojat, siryt matuot-infarkta gaut-68 g.gif
ir pastarosiom dienom labai skaudena pilva, dilgcioja smarkiai...vyras rekia, kad as ozka, nes dar nera dvieju men, o jau lakstau pilnu pajegumu..na bet kitaip neina, o ir as jauciuosi gerai g.gif bet tas apimties padidejimas mane neramina g.gif tinstu vel? g.gif
o mano bamba, tai saga kazkokia doh.gif kada jis sulys gilyn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnestar: 12 gruodžio 2012 - 12:27
QUOTE(Agnestar @ 2012 12 12, 13:26)
viskas ok cia wink.gif
Kur bambu maniakes pradingusios?
issioperavo, tai ir dingo  schmoll.gif
Kame reikalas , prisigyriau kad mano pilvas 65cm ir ka jus sau galvojat, siryt matuot-infarkta gaut-68 g.gif
ir pastarosiom dienom labai skaudena pilva, dilgcioja smarkiai...vyras rekia, kad as ozka, nes dar nera dvieju men, o jau lakstau pilnu pajegumu..na bet kitaip neina, o ir as jauciuosi gerai  g.gif bet tas apimties padidejimas mane neramina  g.gif tinstu vel?  g.gif
o mano bamba, tai saga kazkokia  doh.gif kada jis sulys gilyn  doh.gif

mano tai grazi bamba, tik vat apacioje dar tokios rauksles yra, bet sake, kad dings. siaip tavo irgi dar sulys. man minejo, kad isitraukia jos su laiku i vidu.
ale siandien pasisveriau 57.5 kg smile.gif nai nai, svoris jau tinka mano norus smile.gif
Atsakyti
Agne, tai jau tau paciai K. sake, manau, kad bamba turetu isitraukti gilyn.
Atsakyti