Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

Esu ir ten ieskojusi, bet ofisiniu rubu nelabai rasi vaiku skyriuje.Megztiniu ar dzinsu tai taip.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 11, 16:54)
Tau vaikų skyriuje reikėjo apsipirkinėt biggrin.gif

drinks_cheers.gif as daznai Benetton pardeje mergaiciu skyriuje perkuosi, ypatingai klasikines ucb maikutes biggrin.gif , nes moteru skyriuje rubai net xs ne visi buna geri unsure.gif Uz tai paaugliu, kaip tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 sausio 2013 - 17:01
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 11, 15:56)

Dar viena islindo  doh.gif Siknon dirzo tau kresti, o ne papu, gi turi didelius ir grazius, ko tau dar blink.gif
Ir su tortadieniu 4u.gif  smile.gif

Tai svarbu daug sneketi biggrin.gif Viskas su manim normaliai dbr biggrin.gif As nebent pakelimo noreciau, bet apsieisiu smile.gif
Aciu, mieloji :*
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 11, 18:11)
Tai svarbu daug sneketi biggrin.gif Viskas su manim normaliai dbr biggrin.gif As nebent pakelimo noreciau, bet apsieisiu smile.gif
Aciu, mieloji :*

Sakykit kaip su tuo kosijimu, skaiciau, kad kosijant nieko nenutiks, bet ar tikrai taip turi buti. Siandien po savaites teko rimtai atsikositi, geriau ir neten nubego doh.gif tai kaip sueme kosulys, kaip k sake susiimti uz pilvo, bet atrode kad zarnos isleks, vienoj pjuvio vietoj ypac jautesi skausmas. Ar taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(dynute @ 2013 01 11, 19:11)
Sakykit kaip su tuo kosijimu, skaiciau, kad kosijant nieko nenutiks, bet ar tikrai taip turi buti. Siandien po savaites teko rimtai atsikositi, geriau ir neten nubego  doh.gif  tai kaip sueme kosulys, kaip k sake susiimti uz pilvo, bet atrode kad zarnos isleks, vienoj pjuvio vietoj ypac jautesi  skausmas. Ar taip turi buti?

Turi, juk raumenys siūti 4u.gif Man po nusivemimo net patino po krūtinė, maniau siūlai plyšo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 01 11, 19:20)
Turi, juk raumenys siūti 4u.gif  Man po nusivemimo net patino po krūtinė, maniau siūlai plyšo doh.gif

nu tikiuosi kad tai normalu, nes atrode kad plysta randas, apie ciaudejima nenoriu net pagalvoti schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Jau 2 metai as vaikstau su graziu pilvuku. smile.gif
Niekada nesigailejau, kad ryzausi sitam zingsniui, nors ir teko iskesti visko smile.gif
Merginos atsiuskit prisijungimo duomenis i fotki, nes jau pamirsau doh.gif
nesu jau tokia aktyvi nare smile.gif
noreciau save pamatyti biggrin.gif , nes jau ir pamirsau kaip viskas buvo
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 11 sausio 2013 - 18:48
QUOTE(Neri29 @ 2013 01 11, 19:47)
Labas vakaras smile.gif
Jau 2 metai as vaikstau su graziu pilvuku. smile.gif
Niekada nesigailejau, kad ryzausi sitam zingsniui, nors ir teko iskesti visko smile.gif
Merginos atsiuskit prisijungimo duomenis i fotki, nes jau pamirsau doh.gif
nesu jau tokia aktyvi nare smile.gif
noreciau save pamatyti  biggrin.gif , nes jau ir pamirsau kaip viskas buvo
aciu 4u.gif

vau kaip fain smile.gif kaip smalsu butu foto pamatyti smile.gif
Atsakyti
Neri29, būtinai įdėkite foto, nes labai įdomu, koks vaizdas (randukas) po tiek laiko. Tikriausiai albume net nėra su tokiu stažu?

P.S. tikiuosi man jau greitai kurios nors pasakys TAIP
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 01 11, 16:07)
tai kiek tau nusiurbė? vis neatsakai, o aš vis kartoju tą klausimą  biggrin.gif pažiūrėjau tavo nuotraukas, nes tu storiausia iš mūsų visų save laikai. kur tu matai tą savo storumą/stambumą? aš jo nematau - gražūs klubai, liemuo...

nu rasau. po 220 nuo slaunu, po 80 nuo kelienu, po 500 nuo kumpiu smile.gif odos svoris 0.670 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dija: 11 sausio 2013 - 21:23
QUOTE(bumbulas @ 2013 01 11, 22:13)
Neri29, būtinai įdėkite foto, nes labai įdomu, koks vaizdas (randukas) po tiek laiko. Tikriausiai albume net nėra su tokiu stažu?

P.S. tikiuosi man jau greitai kurios nors pasakys TAIP

tai va ir as noreciau dabartine nuotrauka ideti, tik kaip negaliu prisijungti prie albumo smile.gif
Temos neseku, bandziau jungtis zinomu slaptazodziu, bet neprijunge. O gal gerai ir neatsimenu, o gal per tiek laiko ir pasikeite smile.gif
randas dar matyti, bet kazkaip pripratau smile.gif
Tik va idomu kaip kitoms.... man dar vis yra nejautri centrine pilvo dalis. Ne tiek kad nejautri, bet tokia uztirpusi sakyciau. nors ir prie to jau per tiek laiko pripratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2013 01 11, 22:40)
tai va ir as noreciau dabartine nuotrauka ideti, tik kaip negaliu prisijungti prie albumo smile.gif
Temos neseku, bandziau jungtis zinomu slaptazodziu, bet neprijunge. O gal gerai ir neatsimenu, o gal per tiek laiko ir pasikeite smile.gif
randas dar matyti, bet kazkaip pripratau smile.gif
Tik va idomu kaip kitoms.... man dar vis yra nejautri centrine pilvo dalis. Ne tiek kad nejautri, bet tokia uztirpusi sakyciau. nors ir prie to jau per tiek laiko pripratau smile.gif

as pati nepamenu to slaptazodzio smile.gif isisaugojes jis. kai ,,nusoks", tada irgi klausinesiu smile.gif
Atsakyti