Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 13, 23:56)
As noreciau darytis dvi op is karto, bet galvoju ar nebus sunku atsigauti is po op ar geriau po viena atskirai vis neapsisprendziu.
Bet skaitau Jolantukas Z gerai tvarkosi is po keliu op tikriausiai as bijau, kad per daug skausmo nebuti ir galeciau kazkiek judeti smile.gif Saunuole tu  viska vienu metu ir susitvarkiai stiprybes tau ir greito gijimo smile.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif . Nebijok as irgi bijau biggrin.gif. Irgi darysiuos 2 op. Labiausiai bijau ne del saves, o del vaiku, kad kuo greiciau galeciau jais pasirupinti, ypac mazeliu, kuriam bus mazdaug 1.5 metu unsure.gif . Kokia dar operacija darysies be pilvo? Kada planuoji?

Jurgitukui sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 14, 10:06)

O man per tiek temu praslydo pro akis, bet neuzfiksavau, kada mokate uz op, kai tik atvykstate operuotis ar po? Avansui reikejo grynuju, tai cia visa suma irgi grynais ar pavedimu kokiu daret?

aš visada ir visur moku kortele. klausiau, sakė jokių problemų atsiskaitant kortele nebus - mokėti kaip patogiau man pačiai
Atsakyti
Kaip idomiai, avansa kai norejau kortele duoti, tai nebuvo kaip atsiskaityti, teko grynuju ieskoti. Bet gal tu ne GCH?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 14, 15:37)
Kaip idomiai, avansa kai norejau kortele duoti, tai nebuvo kaip atsiskaityti, teko grynuju ieskoti. Bet gal tu ne GCH?

Gal tuo metu terminalas buvo užlūžęs, aš irgi mokėjau kortele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 14, 15:51)
Gal tuo metu terminalas buvo užlūžęs, aš irgi mokėjau kortele  4u.gif

kiek tau kainavo viska? kaip siandien jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 14, 14:37)

Galima pas juos ir kortele, nes avansa tai kortele ir mokejau. Gal tikrai kas uzluze ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 14, 16:14)
Galima pas juos ir kortele, nes avansa tai kortele ir mokejau. Gal tikrai kas uzluze ten buvo.

kada vaziuosi pas m pasirodymui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 14, 16:01)
kiek tau kainavo viska? kaip siandien jautiesi?

Ačiū, jaučiuosi jau visai neblogai 4u.gif kiek mokėjau parašysiu fotkėse ax.gif
Šiandien registratūroje sužinojau sesučių vardus: pirmą parą mane slaugė trumpais, šviesiais plaukais Rūta, o savaitgalį irgi šviesiaplaukė Aurelija
BEGALINIS AČIŪ JOMS !!! notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Merginos, kiek laiko buvo po op, kai jau pačios pradėjo vairuoti, ketvirtadienį vaziuosiu pas k siūlus išimti, neturiu kas nuveža, tai svarstau galimybe vairuoti pati, ką manot g.gif
Atsakyti
Įdomu kiek merginos mokėjo pas Jauniškį g.gif Merginos parašykit prie nuotraukų kiek kas mokėjot, juk įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 14, 17:07)
Įdomu kiek merginos mokėjo pas Jauniškį  g.gif  Merginos parašykit prie nuotraukų kiek kas mokėjot, juk įdomu  4u.gif

tai kad pas ji nieko nemokejo, jis ,,valdiskas" smile.gif nebent ,,aciu" kazkiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dynute @ 2013 01 14, 17:07)
Merginos, kiek laiko buvo po op, kai jau pačios pradėjo vairuoti, ketvirtadienį vaziuosiu pas k siūlus išimti, neturiu kas nuveža, tai svarstau galimybe vairuoti pati, ką manot  g.gif

kelinta valanda turi kaune buti?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 14, 17:18)
tai kad pas ji nieko nemokejo, jis ,,valdiskas" smile.gif nebent ,,aciu" kazkiek smile.gif
Papildyta:

kelinta valanda turi kaune buti?

na valdiškai plastikos nieks nedaro, tai ir klausiu kiek į kišeniuką įkišo ax.gif
Atsakyti