Ir aš, ir aš negaliu žinutės jums atsiųsti!!!
Mamytei.
30proc. alpakų vilna.

Dukrytei.
Siūlai tie patys.

Derinant prie kepurės ir snoodo, blauzdinių raštas toks išeitų. Pažiūrėkit prašau, ar patiks.
Siūlai tie patys.

30proc. alpakų vilna.

Dukrytei.
Siūlai tie patys.

Derinant prie kepurės ir snoodo, blauzdinių raštas toks išeitų. Pažiūrėkit prašau, ar patiks.
Siūlai tie patys.

QUOTE(roka @ 2013 10 28, 13:49)
Mamytei.
30proc. alpakų vilna.

Dukrytei.
Siūlai tie patys.

Siūlai tie patys.

30proc. alpakų vilna.

Dukrytei.
Siūlai tie patys.

Siūlai tie patys.

manau,kad tiks...
Na, jei sakytumėt "tinka
" , tada sakyčiau liuks.
O jei tiktai "manau, kad tiks..." tada dar galim tobulinti
Tik sakykit kas ir kaip.

O jei tiktai "manau, kad tiks..." tada dar galim tobulinti

Vaikišką papuošiau gėlytėmis.

Liko sagė... Ir tuomet regis bus viskas. Dar staltiesę prieš išsiųsdama parodysiu.
QUOTE(roka @ 2013 11 06, 16:51)

Vaikišką papuošiau gėlytėmis.

Liko sagė... Ir tuomet regis bus viskas. Dar staltiesę prieš išsiųsdama parodysiu.
jau laukiu ju visu..kaip kepuryte pagyvino gelyte,liuks

PERZIUREJAU VISA TEMUTE,LABAI GRAZU,TURIU IR AS DAUG DARBELIU,TIK NESUPRANTU,KODEL MAN NELEIDZIA ATIDARYT TEMUTES,NORISI PASIDALINT

Sagė gimė štai tokia, gėlytės formos.

Papildyta:
Reikia būti aktyviu forumo dalyviu ir turėti tam tikrą žinučių skaičių, regis 100vnt.
Paskaitinėkite forumo taisykles, ten turėtų būti išsamiai viskas paaiškinta.
Papildyta:
Patikėkite, aš taip pat

Papildyta:
QUOTE(edwinake @ 2013 11 07, 10:26)
/.../ NESUPRANTU,KODEL MAN NELEIDZIA ATIDARYT TEMUTES/.../
Reikia būti aktyviu forumo dalyviu ir turėti tam tikrą žinučių skaičių, regis 100vnt.
Papildyta:
QUOTE(muse115 @ 2013 11 06, 18:05)
jau laukiu ju visu..
Patikėkite, aš taip pat

QUOTE(roka @ 2013 11 08, 16:34)
Sagė gimė štai tokia, gėlytės formos.

Papildyta:
Papildyta:
Patikėkite, aš taip pat

Papildyta:
Papildyta:
Patikėkite, aš taip pat

jau nusibodom mes jums turbut..
Sveiki, siunčiau jums žinutę, ar gaunate?
Pašto dėžutė matau vėl perpildyta
Ačiū visiems, kurie rašote, bet užsakymų tiek, kad mezgimas pamažu darosi nebe laisvalaikis, o darbas... Dar norisi pasilikti nors truputį laiko ir kūrybai/laisviems darbams. Tad esu priversta kažkaip susidėlioti prioritetus.
Atsiprašau visų, bet kolkas apsiimsiu megzti tik suaugusiems ir vyresniems vaikams. Nebent būtų kartu mamytei ir mergytei, ar nuolatinėms klientėms. Tiems, kuriems jau pažadėjau, tikrai viską pagaminsiu laiku, bet naujų vaikiškų kolkas nebe
Rodau vieną mieliausių man pačiai paskutinių darbų. "Free form" stiliaus takelis ant stalo. Kiekvienas fragmentas skirtingas.
Siūlai 100proc.medvilnė. Į sutartą kaina "tilpo" tokie išmatavimai apie 56cm*128cm.

Užsakymas.

O šie du - juodas ir šokoladinis - tokie pat kaip viršutinis nuotraukoje, yra LAISVI.

Tuoj įkelsiu mėlyno gobtuvo berniukui nuotraukas - jau pagaminta.
Ne ne ne, "nusibodot" čia netinkamas žodis
Tiesiog mažą darbelį pagaminu ir išsiunčiu. O šiuo atveju jūs turbūt laukiat, nerimaujat, nekantraujat, o aš vis dirbu, dirbu, dirbu, kiek tik galiu greičiau, bet vistiek užtrunka... Tai ta prasme laukiu, kada siuntinį jau turėsit savo rankose ir aš jūsų nebekankinsiu...
O šiaip man labai patinka, kad jūsų užsakymai visad labai įdomūs ir visad šioks toks iššūkis man
Man labai įdomu ir gera jums dirbti

Ačiū visiems, kurie rašote, bet užsakymų tiek, kad mezgimas pamažu darosi nebe laisvalaikis, o darbas... Dar norisi pasilikti nors truputį laiko ir kūrybai/laisviems darbams. Tad esu priversta kažkaip susidėlioti prioritetus.
Atsiprašau visų, bet kolkas apsiimsiu megzti tik suaugusiems ir vyresniems vaikams. Nebent būtų kartu mamytei ir mergytei, ar nuolatinėms klientėms. Tiems, kuriems jau pažadėjau, tikrai viską pagaminsiu laiku, bet naujų vaikiškų kolkas nebe

Rodau vieną mieliausių man pačiai paskutinių darbų. "Free form" stiliaus takelis ant stalo. Kiekvienas fragmentas skirtingas.
Siūlai 100proc.medvilnė. Į sutartą kaina "tilpo" tokie išmatavimai apie 56cm*128cm.

Užsakymas.

O šie du - juodas ir šokoladinis - tokie pat kaip viršutinis nuotraukoje, yra LAISVI.

Tuoj įkelsiu mėlyno gobtuvo berniukui nuotraukas - jau pagaminta.
QUOTE(muse115 @ 2013 11 08, 18:16)
jau nusibodom mes jums turbut..
Ne ne ne, "nusibodot" čia netinkamas žodis

Tiesiog mažą darbelį pagaminu ir išsiunčiu. O šiuo atveju jūs turbūt laukiat, nerimaujat, nekantraujat, o aš vis dirbu, dirbu, dirbu, kiek tik galiu greičiau, bet vistiek užtrunka... Tai ta prasme laukiu, kada siuntinį jau turėsit savo rankose ir aš jūsų nebekankinsiu...
O šiaip man labai patinka, kad jūsų užsakymai visad labai įdomūs ir visad šioks toks iššūkis man