Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, šalikai, pirštinės

Ir aš, ir aš negaliu žinutės jums atsiųsti!!!
Atsakyti
Mamytei.
30proc. alpakų vilna.
user posted image

Dukrytei.
Siūlai tie patys.
user posted image

Derinant prie kepurės ir snoodo, blauzdinių raštas toks išeitų. Pažiūrėkit prašau, ar patiks.
Siūlai tie patys.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2013 10 28, 13:49)
Mamytei.
30proc. alpakų vilna.
user posted image

Dukrytei.
Siūlai tie patys.
user posted image

Derinant prie kepurės ir snoodo, blauzdinių raštas toks išeitų. Pažiūrėkit prašau, ar patiks.
Siūlai tie patys.
user posted image

manau,kad tiks...
Atsakyti
Na, jei sakytumėt "tinka bigsmile.gif " , tada sakyčiau liuks.
O jei tiktai "manau, kad tiks..." tada dar galim tobulinti smile.gif Tik sakykit kas ir kaip.
Atsakyti
user posted image

Vaikišką papuošiau gėlytėmis.
user posted image

user posted image

Liko sagė... Ir tuomet regis bus viskas. Dar staltiesę prieš išsiųsdama parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2013 11 06, 16:51)
user posted image

Vaikišką papuošiau gėlytėmis.
user posted image

user posted image

Liko sagė... Ir tuomet regis bus viskas. Dar staltiesę prieš išsiųsdama parodysiu.

jau laukiu ju visu..kaip kepuryte pagyvino gelyte,liuks thumbup.gif ,
Atsakyti
PERZIUREJAU VISA TEMUTE,LABAI GRAZU,TURIU IR AS DAUG DARBELIU,TIK NESUPRANTU,KODEL MAN NELEIDZIA ATIDARYT TEMUTES,NORISI PASIDALINT blush2.gif
Atsakyti
Sagė gimė štai tokia, gėlytės formos.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(edwinake @ 2013 11 07, 10:26)
/.../ NESUPRANTU,KODEL MAN NELEIDZIA ATIDARYT TEMUTES/.../

Reikia būti aktyviu forumo dalyviu ir turėti tam tikrą žinučių skaičių, regis 100vnt.
Paskaitinėkite forumo taisykles, ten turėtų būti išsamiai viskas paaiškinta.
Papildyta:
QUOTE(muse115 @ 2013 11 06, 18:05)
jau laukiu ju visu..

Patikėkite, aš taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2013 11 08, 16:34)
Sagė gimė štai tokia, gėlytės formos.
user posted image
Papildyta:

Reikia būti aktyviu forumo dalyviu ir turėti tam tikrą žinučių skaičių, regis 100vnt.
Paskaitinėkite forumo taisykles, ten turėtų būti išsamiai viskas paaiškinta.
Papildyta:

Patikėkite, aš taip pat  biggrin.gif

jau nusibodom mes jums turbut..
Atsakyti
ieskau kas "pagamintu" vaikiska kepure, kuri dedasi ant viso veido- ir palikta tik skylutes akims, saltam orui, per a.z.
Atsakyti
Sveiki, siunčiau jums žinutę, ar gaunate?
Atsakyti
Pašto dėžutė matau vėl perpildyta 4u.gif

Ačiū visiems, kurie rašote, bet užsakymų tiek, kad mezgimas pamažu darosi nebe laisvalaikis, o darbas... Dar norisi pasilikti nors truputį laiko ir kūrybai/laisviems darbams. Tad esu priversta kažkaip susidėlioti prioritetus.
Atsiprašau visų, bet kolkas apsiimsiu megzti tik suaugusiems ir vyresniems vaikams. Nebent būtų kartu mamytei ir mergytei, ar nuolatinėms klientėms. Tiems, kuriems jau pažadėjau, tikrai viską pagaminsiu laiku, bet naujų vaikiškų kolkas nebe 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rodau vieną mieliausių man pačiai paskutinių darbų. "Free form" stiliaus takelis ant stalo. Kiekvienas fragmentas skirtingas.
Siūlai 100proc.medvilnė. Į sutartą kaina "tilpo" tokie išmatavimai apie 56cm*128cm.

user posted image

user posted image

Užsakymas.
user posted image

O šie du - juodas ir šokoladinis - tokie pat kaip viršutinis nuotraukoje, yra LAISVI.

user posted image

Tuoj įkelsiu mėlyno gobtuvo berniukui nuotraukas - jau pagaminta.

QUOTE(muse115 @ 2013 11 08, 18:16)
jau nusibodom mes jums turbut..

Ne ne ne, "nusibodot" čia netinkamas žodis biggrin.gif
Tiesiog mažą darbelį pagaminu ir išsiunčiu. O šiuo atveju jūs turbūt laukiat, nerimaujat, nekantraujat, o aš vis dirbu, dirbu, dirbu, kiek tik galiu greičiau, bet vistiek užtrunka... Tai ta prasme laukiu, kada siuntinį jau turėsit savo rankose ir aš jūsų nebekankinsiu...
O šiaip man labai patinka, kad jūsų užsakymai visad labai įdomūs ir visad šioks toks iššūkis man smile.gif Man labai įdomu ir gera jums dirbti smile.gif
Atsakyti