QUOTE(Getter @ 2006 05 29, 21:15)
1, Niu gerai...o jei nevisada aš ant tokios minkštos sufkutės sėdėjau...
2."Turtingas žmogus, ne tas kuris daugiausiai turi, o tas, kuriam mažiausiai reika"...auksiniai žodžiai...
3.kodėl nepagalvoti, kad pakentėsiu kažkiek iki tol kol bus lengviau...geriau....
4.Juk niekas negarantuotas, kad tavo butas, namas nesudegs ir tu net vieną vaiką turėdama nežinosi, kaip jį išlaikyti ir ką toliau daryti....
5.Be to į konkrečią tavo situaciją galiu atsakyt, kad ir kaimuose yra kas žmonėmis pasidomi ir suteikia paramą ir pagalbą...neliktu ji nei griovy nei po tiltu, basa su vaiku....
1. Seku ne pirmą temą, todėl žinau dalį tavo istorijos. Džiugu, kad tavo nuostatos nepakito, o aš ir nesistengiu jų pakeisti

Noriu tik pasakyti, kad į tą pačią situaciją ne visi žiūri vienodai...
2. Mažiausiai ko reikia žmogui - maistas ir stogas virš galvos. O jei ir tam pinigų nėra? palapinė ir šiukšlynas? Ir didėjantis vaikų būrys?
3. Aš tai pakentėt galiu, neprapulsiu, bet kaip pasakyt pakentėt mažam vaikui, naujagimiui? Kaip?
4. Žinoma, kad negarantuotas, todėl ir sakau, kad primiausia galvočiau apie jau esantį žmogutį, priklausantį nuo manęs... Pakliuvusi tokion situacijon (ką ir bandžiau pasakyti) nežinau ar ryžčiausi gimdyti dar vieną, tikrai nežinau... Jei vyras būtų šalia, giminės, tuomet taip, o jei ne... tuomet tikriausiai ne.
5. Pasirūpinama? Taip, teko girdėt ne vieną istoriją - pasiūlo vaikus atiduot į vaikų namus, kol gyvenimą susitvarkysi
QUOTE(Getter @ 2006 05 29, 21:59)
Aš lygiai taip pat įsitikinusi, kad niekad neišmoksiu plaukt, nes nerealiai bijau vandens...
Man abortas yra tas pats..jei neprivers (rankų, kojų surišę) pati, savo sprendimu nepasidarysiu...
Dėl to ir sakau, kad bent jau tokioj situacijoj kur buvo pateikta, galimi ir kiti sprendimai, ne tik abortas
Nežinai, ką prarandi
Nu nesulyginami dalykai plaukimas ir abortas...

Nu gerai, suprantu, kad čia tik pavyzdys
Taip, galimi ir kiti sprendimai, tik vat galbūt mano prioritetai tokioj situacijoj būtų kitokie nei tavo. Todėl ir sprendimai skirtingi...
QUOTE(Pelene @ 2006 05 29, 22:55)
Užuojauta.... laikykitės
Vis dėlto, tik nesupyk, nereiktų šitaip... skausmas nesumažėtų jei staiga visos nustotų abortus darytis... o ir situacijos kiekvienos skiriasi... Taip, skauda, bet kiti dėl to nekalti... Nežinau, ar suprantamai išsireiškiau, jei ką, įžeisti tikrai nenorėjau
QUOTE(Patieška @ 2006 05 29, 23:01)
Bet tų tokių atvejų matyt ne toks jau didelis procentas ir kalba ne visai apie tai dažniausiai eina...
Taip, tikiu, kad tokių atvejų mažuma... Tik vat aš ir kai kurių kitų atvejų motyvus suprantu...
QUOTE(Patieška @ 2006 05 29, 23:15)
Tik vat smerkt darančios abortą ir dėl kitokių priežasčių nepulčiau. Nes aš nebuvau tą darančios kaily, nebuvau tam akligatvy, kai gal tetrūko ištiestos pagalbos rankos...
Bėda ir yra labai didelė tame, kad tos pagalbos rankos dažnai pritrūksta, o vat teisiančių, nurodinėjančių apstu...
Kad ir čia... kiek daug aršiai ginančių gyvybę, bet kokia kaina, bet kokiom sąlygom... norėčiau sužinot kiek realiai kuri nors yra padėjusi konkrečiais atvejais, kuomet tos rankos pritrūksta?... Žinau, kad bent jau aš kol kas tuom pasigirti negaliu