Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame, www.jcrew.com

QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 20, 20:46)
mane irgi domintu 4 ir 6 dydzio ismatavimai 4u.gif

ir gal vistik kas turit kasmyrini cardigana M ir L dydi ir galetumet pamatuot pecius ir tarp pazastuku 4u.gif
arba patarkit su 36A/B krutine ur ne siaurais peciais M uztektu ar jau i L ziuret unsure.gif

Neturiu kasmyrinio kardigano, bet manau, kad uztektu M 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 12 20, 23:01)
patarkite prasau koki Double-cloth metro coat with Thinsulate® paltuka imti su 90 cm krutine , ar 2 ar 4 dydzio ? Ir del ugio ar uzteks su 179 cm regular ar jau ziureti tall ?  g.gif  aciu  4u.gif

Sitas paltas 4 dydzio man su 88 krutine ir platesniais peciais buvo didokas, bet nezymiai (per pecius beveik ok, krutine ir liemuo platoki). Del tall dydzio nezinau, bet jums reiktu tall.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 21 gruodžio 2012 - 09:42
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 20, 20:48)
Gal kas turite Tall cafe capri medvilnines iš didesnių dydžių? Kokios tiktų 103 cm klubams? Paprastai viską perku 8 dydžio, šitas taip pat ketinau imti 8, bet pagal kito dydžio išmatavimus išparduotuvėje galvoju, gal jos padidintos?  g.gif

Turiu 4Tall su 98cm, uzpakaly rauksles metasi, galvoju 2 pabandyt. g.gif
QUOTE(Letali @ 2012 12 20, 23:01)
patarkite prasau koki Double-cloth metro coat with Thinsulate® paltuka imti su 90 cm krutine , ar 2 ar 4 dydzio ? Ir del ugio ar uzteks su 179 cm regular ar jau ziureti tall ?  g.gif  aciu  4u.gif

Tik Tall, tarp 4-6.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 20, 19:46)

ir gal vistik kas turit kasmyrini cardigana M ir L dydi ir galetumet pamatuot pecius ir tarp pazastuku 4u.gif
arba patarkit su 36A/B krutine ur ne siaurais peciais M uztektu ar jau i L ziuret unsure.gif

As turiu kasmyrini kardigana M dydi, bet ta plona vasarini, jeigu dar reikia galiu vakare parasyti ismatavimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2012 12 21, 13:03)
As turiu kasmyrini kardigana M dydi, bet ta plona vasarini, jeigu dar reikia galiu vakare parasyti ismatavimus  4u.gif

jei nesunku - pamatuokit, as tik po nauju zadu pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 12 21, 05:13)
as tai dar galvoju, kad tas persisvietimas priklauso, kiek aptemptas rubas, as kadangi aptemptu nemegstu, tai ir nepadidintas, ir nepersisviecia  biggrin.gif

Na kad neaptemptas, apart per krutine labiau, bet jei didesni, t.y. atitinkanti dydi, matuojuosiu, tai kabo per krutine ir vaizdo nera. Nera, kad kiaurai matytusi viskas, nu bet man tai skystaliukai pagal kaina... ax.gif Kad ir kokioj Macy's po $10 be sale'o buna puikiu golfuku, kur ir medziagyte tvirtesne, ir niekas nesviecia. Nors JCrew smagus liest tie golfukai...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 21, 10:01)
Turiu 4Tall su 98cm, uzpakaly rauksles metasi, galvoju 2 pabandyt. g.gif

Tik Tall, tarp 4-6.

Parodyk foto, ką ax.gif Šiaip pas tave daugumoj 4 dydžio apačios, ar ne? Gal rimtai man 6 bandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 21, 15:53)
Parodyk foto, ką  ax.gif  Šiaip pas tave daugumoj 4 dydžio apačios, ar ne? Gal rimtai man 6 bandyti  rolleyes.gif

Foto ant saves? Taip, mano visos apacios kelniu 4.
Atsakyti
Minnie kelnytes super man patiko!!! Spalva grazi,bet ne mano schmoll.gif Violetines emiau. Dydis 0 su 92cm drasiai,nezinau,bet su savo sudejimu net ir 94cm turedama tilpciau blush2.gif Labai tamprios,fainuoles rolleyes.gif
Tippiai su sirdele ir gyvatinis,realiai man daug,daug grazesni! Spalvos sodrios,i zalsvuma. Bet nepasiliksiu,kadangi 3/4 rankoves nemano... unsure.gif Nesusidraugauju visiskai. Ir dar Dream cardigan su cashmeriuku,NEREALUS,bet didintas. S labai didelis man verysad.gif O jo taip laukiau ir tikrai nesiruosiau pardavynet,plius spalva labai noreta prie dzinsiuku,melyna sodriai verysad.gif Labai nuliudau,gaudysiu vel,kaip tycia ir akcija-atrakcija baigesi doh.gif
Si karta likau be crew..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 21 gruodžio 2012 - 19:46
QUOTE(Letali @ 2012 12 21, 09:13)
bet ar nebutu 6 labai jau per pecius didelis  g.gif

priklauso kokie tie jūsų pečiai.
Jei siauri, tada bus didokas
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 20, 19:46)

Cardiganas kasmyrinis, vasarinis su 3/4 rankov.

M dydis: tarp pazastu 43 cm
Peciai 35 cm
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 21, 16:40)
Foto ant saves? Taip, mano visos apacios kelniu 4.

Na taip, gali ir AŽ ar FB, jei nenori viešai ax.gif Nes va pasiėmiau dabar 6 dydžio šortus ir schmoll.gif Viską nepadoriai apspaudžia, vos užsisegiau.
Atsakyti