Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - patariame ir aptariame, www.jcrew.com

QUOTE(Victorious @ 2012 12 27, 01:27)
Dairiausi merino vilnos golfo internete - raso, kad jam tinka sausas valymas. Ne jau tik tokiu budu galima valyti ji? unsure.gif

Bet Jcrew merino megztinukai po skalbimo atrodo daug prasčiau nei Audimo merinukui. Sūnui ir vyrui turiu iš Audimo, tai po plovimo skalbyklėj ir džiovinimo džiovyklėj atrodo kaip nauji 4u.gif , o mano Jcrew nebėra toks kaip naujas schmoll.gif .....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 12 27, 10:13)
Bet Jcrew merino megztinukai po skalbimo atrodo daug prasčiau nei Audimo merinukui. Sūnui ir vyrui turiu iš Audimo, tai po plovimo skalbyklėj ir džiovinimo džiovyklėj atrodo kaip nauji  4u.gif , o mano Jcrew nebėra toks kaip naujas  schmoll.gif .....

As skalbiu rankomis merino vilnos megztukus kokius 4 m. Ir tikrai jie puikiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 12 27, 09:18)
As skalbiu rankomis merino vilnos megztukus kokius 4 m. Ir tikrai jie puikiai atrodo

Ir mano skalbtas irgi atrodo labai gerai smile.gif Kaip jis gali atrodyt susidevejas,jeigu istikruju naujas g.gif blush2.gif
Atsakyti
o sakykit merino tipiai nėra trumpi? Nes aš turiu linen tipi, tai man xxs dydis tinka idealiai, ir ilgis geras, netrumpas, nors esu gana aukšta. Tokio pat dydžio ir merino jau nusipirkau, tikiuosi dydžiai ir ilgiai nesiskirs labai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 27 gruodžio 2012 - 11:16
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 27, 12:15)
o sakykit merino tipiai nėra trumpi? Nes aš turiu linen tipi, tai man xxs dydis tinka idealiai, ir ilgis geras, netrumpas, nors esu gana aukšta. Tokio pat dydžio ir merino jau nusipirkau, tikiuosi dydžiai ir ilgiai nesiskirs labai g.gif

lininukas ženkliai didesnis nei merinukas to paties dydžio ax.gif turiu lininį XS ir jis man vos ne didesnis nei merino S'iukas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 12 27, 11:27)
lininukas ženkliai didesnis nei merinukas to paties dydžio  ax.gif  turiu lininį XS ir jis man vos ne didesnis nei merino S'iukas atrodo  g.gif

eiktuu sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 12 27, 11:29)
eiktuu sau g.gif

Tikrai lininiai rubai daug didesni negu paprasti/merino,XS dydis su 164cm nera trumpas,dengia dirza dzinsu.
Atsakyti

Ech galejau ir savo Tippi merino atezti parodyti tada unsure.gif Tikrai skiriasi,lininiai labai padidinti, merino Tippi as S turiu, dar viena S uzsisakiau, nes po skalbimo tikrai pasitraukia... ir is ilgio, ir is plocio..
Atsakyti

lininis ilgesnis uz paprasta merino. man su 176cm ugiu ju tikrai noretusi bent pora cm ilgesniu.
Atsakyti
mergaites, gal kuri turite, koki dydi imti, jei nesioju s? xs? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pikantiška @ 2012 12 27, 13:45)
mergaites, gal kuri turite, koki dydi imti, jei nesioju s? xs? 4u.gif
user posted image

Imkit S.
Atsakyti
[quote=Pikantiška,2012 12 27, 15:00]

aciu, paemiau s 4u.gif

Teisingai padarėte,iš pradžių gali pasirodyti, kad laisvokas,bet neišsigąskite,nes po plovimo sumažės.
Atsakyti