Kinas, knygos, mezgimas, pasivaiksciojimai, o labiausiai - valgio gaminimas (kol dirbau 3 metus beveik vien tik koldunais ir desrelemis maitinomes

). Pries oficialuji dekreta dar paemiau 1 men atostogu (nes pas tokia darboholike buvo net 2 men neisnaudotu atostogu susikaupe) ir kaifuoju namie. Atradau, kad maisto gaminimas - tikra kuryba!

Vyras net zado neteko, pamates ir paragaves kiek visko moku pagaminti. Dabar visiems (o svarbiausiai savo seseriai ir mano anytai) mane kiekviena proga uz tai giria. Sako: emiau i zmonas, galvodamas, kad tik kiausini isvirt moka, o pasirodo kad net mano mama ir seseri toj srity seniausiai pralenke!

Ka bepadaryciau, vis isgirstu, kad skaniau ne pas mama ar seseri ( o as i jas net lygiuotis nebuciau drisusi - tooookios seimininkes!). Kitas nestumo hormonu pokyciu stebuklas - mezgimas. Savo mazyliui jau 3 poras skirtingu dydziu kojinaiciu ir vilnone kepuryte numezgiau, dabar adijaliuka baigiu. O gyvenime tik 2 karta virbalus laikau nuo 6-os klases darbu pamoku! Dar vienu tarpu buvau susizavejusi piesimu ant buteliu spec. dazais.
Mes tampame tuo, apie ka svajojame...