Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 237

QUOTE(renatyte.r @ 2012 12 14, 18:28)
Tikiuosi merginos jus nupirkote si grazuoliuka man, nes jau sold out
http://www.ideeli.co...st_view/2894098

rasiau Jums is karto po 18 , kad neduoda unsure.gif

QUOTE(Rimrom @ 2012 12 14, 18:31)
o hautelook imat? ismete alterna, bet tiek mazai pasirinkimo... ;/

taip, renkasi hautelook 4u.gif
Atsakyti
Skubu ir aš merginoms padėkoti už siuntinuką 4u.gif Viskas tiko ir patiko wub.gif Jūs pačios pačiausios thumbup.gif

Ir dar didelis ačiū už rekomendacijas tušui, surizikavau eyes to kill - superinis! Man patiko, kad jis labai prailgina balkstienas, tikrai nemaniau, kad jos pas mane turi ilgio thumbup.gif Masės gal jis ir neduoda, bet aš ir nemėgtų apkrautų. Žodžiu ačiū dar kartą 4u.gif

QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 14, 19:25)

labai faini, aš panašius pirkau, smagiai nešiojasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 14 gruodžio 2012 - 18:43
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 14, 19:25)

Kad butu balti, ciupciau iskart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 14, 18:37)
rasiau Jums is karto po 18 , kad neduoda  unsure.gif

Man jūsų laiškai į spam kartais ateina, nepastebėjau, gaila verysad.gif
Atsakyti
Kaip galvojat ar tie balti intarpai storintų? ar kaip tik lieknintų biggrin.gif
http://www.hautelook...product/6865268
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2012 12 14, 18:50)
Miargos ,aciu wub.gif  wub.gif  4u.gif Pasiemiau Ugg Linea siandien,aciu D tiko  dydis clap.gif Ir dovanos mamai  wub.gif

super, gerai Leslie sake, kad tiks dydis drinks_cheers.gif
QUOTE(xenzy @ 2012 12 14, 19:42)
Skubu ir aš merginoms padėkoti už siuntinuką  4u.gif Viskas tiko ir patiko  wub.gif Jūs pačios pačiausios  thumbup.gif

Ir dar didelis ačiū už rekomendacijas tušui, surizikavau eyes to kill - superinis! Man patiko, kad jis labai prailgina balkstienas, tikrai nemaniau, kad jos pas mane turi ilgio  thumbup.gif Masės gal jis ir neduoda, bet aš ir nemėgtų apkrautų. Žodžiu  ačiū dar kartą  4u.gif

Aciu visoms mergaitems uz pirkinukus, taip smagu, kad dziaugiates jais wub.gif

Vvaivos pamenu palta kai gavau, pamaciau kad M dydi ir susinervinau, sakiau, parduotuve ne ta atsiunte, paskui ziuriu, kad taip ir turi buti, tai nusistebejau baisiausiai, pamaniau, kad ne sau gal perka biggrin.gif nesu gal nei vieno rubo M dydzio macius, kad VVaiva pirktu, tik XS ir S biggrin.gif
Einu foto apziuresiu pastuke wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2012 12 14, 18:42)
Skubu ir aš merginoms padėkoti už siuntinuką  4u.gif Viskas tiko ir patiko  wub.gif Jūs pačios pačiausios  thumbup.gif

Ir dar didelis ačiū už rekomendacijas tušui, surizikavau eyes to kill - superinis! Man patiko, kad jis labai prailgina balkstienas, tikrai nemaniau, kad jos pas mane turi ilgio  thumbup.gif Masės gal jis ir neduoda, bet aš ir nemėgtų apkrautų. Žodžiu  ačiū dar kartą  4u.gif

Aciukas uz pirkinukus wub.gif

QUOTE(eglute-2002 @ 2012 12 14, 18:45)
Kad butu balti, ciupciau iskart rolleyes.gif

jau paciupti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2012 12 14, 18:55)
Vvaivos pamenu palta kai gavau, pamaciau kad M dydi ir susinervinau, sakiau, parduotuve ne ta atsiunte, paskui ziuriu, kad taip ir turi buti, tai nusistebejau baisiausiai, pamaniau, kad ne sau gal perka  biggrin.gif nesu gal nei vieno rubo M dydzio macius, kad VVaiva pirktu, tik XS ir S  biggrin.gif
Einu foto apziuresiu pastuke  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ciupau koks tik buvo, nes labai fainutis jis man wub.gif Galvojau, nesiu siaurint gavus, is tikro tikejaus, kad bus palapine lotuliukas.gif O tiko super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2012 12 14, 19:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ciupau koks tik buvo, nes labai fainutis jis man  wub.gif  Galvojau, nesiu siaurint gavus, is tikro tikejaus, kad bus palapine  lotuliukas.gif O tiko super  wub.gif

bet tai kaip gerai atrodo paltukas, tikrai, kaip paciai siutas atrodo blink.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 gruodžio 2012 - 19:03
QUOTE(Astukasas @ 2012 12 14, 18:51)
Kaip galvojat ar tie balti intarpai storintų? ar kaip tik lieknintų  biggrin.gif
http://www.hautelook...product/6865268

bigsmile.gif labai faina suknyte wub.gif neturetu storint g.gif Tik man galetu ilgesne but...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 14 gruodžio 2012 - 19:05
QUOTE(sandriux @ 2012 12 14, 17:28)
Mergaites, gal galit parekomenduoti siltus batus vaikiskus, gal su kokiu veiloku viduje, mano sesiamete susalo koju pirsciukus su kailiniais bearpaw  doh.gif , o jie ne apspausti ir ne mazi, dar ir salciu dideliu nera, o jau salam  g.gif

Su UGG tikrai nesals thumbup.gif Manoji trecius metus tuos pacius nesioja- nenusideveje visiskai ir su plona kojinyte per didziausius salcius zygiuoja, nesala nei kiek rolleyes.gif
Atsakyti
As ir norejau mergaitems padekoti wub.gif wub.gif wub.gif . Mano vyras labiausiai wub.gif . Hugo Boss dydziai atitiko thumbup.gif . Labai gera kokybe. Vaiksto apsipatenkines po namus su treningeliu, megztukas irgi super. Tevai Hugo Boss gaus per Kaledas. Dabar jau vyrui reiks ir Polo striukyte uzsakyti, nes jau ir jam patinka apsipirkineti biggrin.gif Vaikams gap ir man jcrew tiko, viskas ok. Mano stangrinamasis serumas gerokai isbeges, bet dar liks mano kuno dalims lotuliukas.gif O namie kvepia levandomis, geriu nuostabaus skonio, kvapo ir isvaizdos melyna arbata wub.gif Klausimas ar maitinancioms galima, bet vistiek isgersiu.
Vvaiva - baltai pavydziu, labai grazus paltukas thumbup.gif wub.gif
Mergaites, pasikartosiu - koki dydi imti vyrui, jei M siaip nesioja? Aciu
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 14 gruodžio 2012 - 19:10