Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto lopšeliai - darželiai

Gal yra uzrasiusiu vaikucius i Pupu peda ? Gal zinot kiek lopselinuku grupiu bus nuo rugsejo ? Ir kada jau buna aisku kad pakliuvome i darzeli? smile.gif
Atsakyti
Sakykit , jei noreciau perasyti vaikus i arciau namu esanti (dabar,lankome bet kitam rajono gale ir butu patogiau salia namu esantis ) ar reiktu isregistruoti is lankomo darzelio ir prisiregistruot i norima ir tuomet laukti kol patektumem?Ar galima kazkaip neissirasius stot i eile.Norimam darzeli planavom lankyt nuo pat pradziu, bet vietos taip ir nesulaukem ,vis ant klaustuko buvome ,tai kazin kaip butu tokiu atveju doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 03 26, 22:46)
Sakykit , jei noreciau perasyti vaikus i arciau namu esanti (dabar,lankome bet kitam rajono gale ir butu patogiau salia namu esantis ) ar reiktu isregistruoti is lankomo darzelio ir prisiregistruot i norima ir tuomet laukti kol patektumem?Ar  galima kazkaip neissirasius stot i eile.Norimam darzeli planavom lankyt nuo pat pradziu, bet vietos taip ir nesulaukem ,vis ant klaustuko buvome ,tai kazin kaip butu tokiu atveju doh.gif:

Kadangi dabar eileje nebestovite nes lankote darzeli, todel galite stoti i eile norimam darzelyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 27 kovo 2015 - 10:44
Sveikos, kas ir ką gero ar negero galėtumėt papasakoti apie Salduvės darželį? Šiandien sužinojau, kad į Žibutę nepapuola mano vaikis ir vienintelė laisva vieta visame mieste trimečių grupėje yra Salduvės darželyje.
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 11 12, 02:52)
Labas vakaras smile.gif Naršau po internetą ir niekur nerandu infirmacijos kaip čia yra su ta darželių tvarka, gal Jūs atsakysite. Esame registruoti mieste Dariaus ir Girėno gatvėje, stovime "Varpelio" darželyje eilėje(gyvenome šalia). Dabar persikraustėme į Kužius ir tas darželis mūms labai nepatogu, planuojame į centre esantį persirašyti tik kyla klausimas ar deklaruoti pietiniame galime stoti į eilę centrę? Ir jei persiregistruotumėm į Kužius ar gali vaikas ir toliau stovėti eilėje mieste? Ačiū iš anksto  4u.gif


Laba diena,

pagal Šiaulių miesto savivaldybės ikimokyklinio ugdymo įstaigų vaikų komplektavimo tvarkos aprašą, patvirtintą Šiaulių miesto savivaldybės tarybos 2012 m. kovo 29 d. sprendimu Nr.T-81. punktą 16. Jeigu į švietimo įstaigą priimti visi norintys, tačiau yra laisvų vietų į jas gali būti priimami vaikai, registruoti kitose savivaldybėse.
Atsakyti
Na pasakykit kas nors-vaikas yra eilėje Žibutėje, nepatenka, o jei užrašysiu ir lankys kitą (skaičiau, kad yra laisvų vietų)-iš Žibutės eilės iškrisim ar kaip?
Atsakyti
Galiu pasisakyti, kad pavydžiu tiems, kurie prisiregistravo Gintarėlyje ir pateks į ežiukų grupę pas auklėtoją Reginą Kavaliausienę nuo 3 metukų (2014 metų gimimo).
Mano antroji atžala greit gims, tai esu pasimetusi į kurį darželį rašyti, taip norėtūsi geros pagrindinės auklėtojos, esu pasimetusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2015 06 01, 14:11)
Na pasakykit kas nors-vaikas yra eilėje Žibutėje, nepatenka, o jei užrašysiu ir lankys kitą (skaičiau, kad yra laisvų vietų)-iš Žibutės eilės iškrisim ar kaip?

Jei priima i kita darzeli iskart, tada kitam darzeli eilej stoveti galit, taciau abejuose eilej stovet negalit.
Atsakyti
Sveikos mamytes. Gal kieno vaikiukas lanko l/d Zilvitis. Gal galite pasidalinti patirtimi? Ir dar klausimas ar rajono vaikai gali eiti i miesto darzelius?
Atsakyti
QUOTE(jeliva @ 2015 08 16, 09:22)
Sveikos mamytes. Gal kieno vaikiukas lanko l/d Zilvitis. Gal galite pasidalinti patirtimi? Ir dar klausimas ar rajono vaikai gali eiti i miesto darzelius?

Pirmenybe miesto vaikams, todel labai nedidele tikimybe patekti is rajono
Atsakyti
Sveikos mamytės!
Noriu pasidalinti savo patirtimi, apie Siauliu lopseli-darželį Saulute. Gal kazkurios mamytes masto leisti savo vaikucius, ar kai kuriu vaikuciai jau lanko si darzeli. Lankeme si darzeli ir mes apie puse metu, atsiliepimai patys blogiausi apie sia ugdymo istaiga. Nusivyleme tiek aukletojomis, tiek administracija. Aukletojos pastoviai nesuteikia informacijos apie vaiko ugdyma, verysad.gif nemoka bendrauti nei su vaikais, nei su teveliais. O apie pavaduotoja is viso patyliu, be jokios kompetencijos...... Siulyciau labai gerai pagalvoti pries vedant savo mazuosius i sia ugdymo istaiga g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Gal jusu vaikuciai lanko lopseli-darzeli " Zilvitis"?Gal galit pasidalinti atsiliepimais?
Atsakyti