Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Jo mergikės, prisiųlėt daug, o dabar šeimininkei reik iš ttikro apgalvot tai ko jai reik, ar viena valgyt daro ir kaip jai patogiau. ir tada susidėlios viskas taip kaip reikai. svarbu vyras paliktų virtuvės planavimą moteriškei. ( lotuliukas.gif aišku, jei netyčia ne pats pagrinde valgyt daro ) Nes keikvienas iš mūsų skirtingus poreikius turim.

Aš va namie su 60 cm stalviršio "draugauju" ten dar kombainas tupi, kartais aišku norisi daugiau vietos, tai dirbu ant stalo.Jei prireikai pagalbininku, tai pati prie stalviršio o pagalbininkus už stalo tubdau irgi liuks, nes mažoj erdvėj po kojom nesimaišo. bigsmile.gif ax.gif

Aš tai turiu kita problema, man MB neduoda statyt orkaitės. NOrėčiau MINI tos kur 45cm pločio. Ale jos naujiena ir brangu......... g.gif Nežinau kaip perkalbėt.Jaučiu visteik užsakinėsiu baldus taip ,kad po kaitlente liktui tas nelemtas tarpas tai orkaitei. doh.gif ir lauksiu..... kas leika. Vyriškiai karksi,kad nereik, net nesuprasdami, kad orkaitėj greičiausia ir patogiausia maistą ruošt. doh.gif

merhaitės girdėjau yra mikrobangė- orkaitė... gal galit apšviest, kas tai per daigtas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 01 04, 08:15)
Jo mergikės, prisiųlėt daug, o dabar šeimininkei reik iš ttikro apgalvot tai ko jai Aš tai turiu kita problema, man MB neduoda statyt orkaitės.

Va cia tai jau tikrai vyro neklausyk schmoll.gif Nieko nera geriau, kai nereikia prie keptuves stoveti ir taskytis riebalais, o po to dar visa tai valyti. Sumetei kotletus, zuvi ar dar kazka i skarda ir laisva,( ir dujine neapsitasko, valyt nereikia biggrin.gif ) vista, kiaules koja, sonkaulius i kepimo maisa, o galu gale ir vaikui pyraga kazkur iskept prireiks, kaledu kalakuta g.gif Pati nemegstu gaminti, bet orkaites neatsisakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 04 sausio 2013 - 08:34
Neatsisakyčiau nei orkaitės, nei indaplovės, geriau mažesnis stalviršis, mažiau bliūdų , puodų, bet tie abu man būtini.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 01 04, 08:15)
Aš tai turiu kita problema, man MB neduoda statyt orkaitės. NOrėčiau MINI tos kur 45cm pločio. Ale jos naujiena ir brangu......... g.gif

Nieko panašaus- jokia ji naujiena- mes tokią turim jau 7 metus. Ir jei būtų negaila dabar pinigų- keisčiau į didesnę- nes ji ne tik siauresnė, bet ir gylio joje mažiau doh.gif . Pvz.- norėčiau pirkti 35 cm ilgio troškintuvą- netelpa- trūksta 0,5 cm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 01 04, 10:33)
Va cia tai jau tikrai vyro neklausyk  schmoll.gif  Nieko nera geriau, kai nereikia prie keptuves stoveti ir taskytis riebalais, o po to dar visa tai valyti. Sumetei kotletus, zuvi ar dar kazka i skarda ir laisva,( ir dujine neapsitasko, valyt nereikia biggrin.gif ) vista, kiaules koja, sonkaulius i kepimo maisa, o galu gale ir vaikui pyraga kazkur iskept prireiks, kaledu kalakuta  g.gif Pati nemegstu gaminti, bet orkaites neatsisakyciau.

Irodžiau thumbup.gif Ačiū Lesto ir jų elektrinių viryklių tarifams, bei reikalavimams. O ir užmačiau kažkoki senesnį modelį tik už 999...... lotuliukas.gif Ale maniškis visvien bumrleno, ir rado elektrine virykle Už 800 doh.gif doh.gif .Niu bet čia tai jau nugalėsiu, nes vistiek pas projektuotuoją veina važiuosiu........... stalviršio lieka 60 cm. Užteks.

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 04, 19:36)
Nieko panašaus- jokia ji naujiena- mes tokią turim jau 7 metus. Ir jei būtų negaila dabar pinigų- keisčiau į didesnę- nes ji ne tik siauresnė, bet ir gylio joje mažiau  doh.gif . Pvz.- norėčiau pirkti 35 cm ilgio troškintuvą- netelpa- trūksta 0,5 cm  doh.gif

Niu matai mano visos virtuvės ilgis 2m 23 cm ir ji bendroj zonoj su 17,5 m kambariu., o butukas tik 28 m.................taip kad užteks ir mažesnės.Likusi buto dalis koridorius ir vonia.Pertvaros judint neišeina. bus gerai ir taip. Visteij jau šiuoliakiškai: viena erdvė virtuvė-kambarys. Man tai toks butukas tai- benderis su savo vonia.. ale visgi nuosasvas.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 01 05, 00:12)
Niu matai mano visos virtuvės ilgis 2m 23 cm ir ji bendroj zonoj su 17,5 m kambariu., o butukas tik 28 m.................taip kad užteks ir mažesnės.Likusi buto dalis koridorius ir vonia.Pertvaros judint neišeina. bus gerai ir taip. Visteij jau šiuoliakiškai: viena erdvė virtuvė-kambarys. Man tai toks butukas tai- benderis su savo vonia.. ale visgi nuosasvas.

Ale dviese ir uztenka smile.gif
Nors mes vienu metu ir keturiese gyvenom smile.gif
Atsakyti
Na jo aš ir manau ,kad pradžiai gyvenimo ir su mažiukais pakanka 28m. Na aišku, jei leidžia galimybės visada geriau daugiau vietos... bet kiekvienam savo.
Kartais tas laikinas būstas tampa tokiu ilgamečiu ............ ai mes prieš 20 metų irgi norėjom pasididint ..tipo namą pasistatyt. ax.gif

Mergytės kaip manot kokią grindų dangą rinktis virtuvės zonoj. Niu plytelių nenoriu....... niekiap..... nepernešu jų šalčio pojūčio.Kambarys ten 1 tai gaunasi,kad basom iš lovos taposim arbatinio kaisti. Apsičiupinau,man išvis tiktų kamštinė. Bet ji virtuvėj gal nelabai.
Kambariui išsirinkom plaukiojančias 33 klasės. o ka su virtuvės zona daryt. doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 01 05, 12:21)

Mergytės kaip manot kokią grindų dangą rinktis virtuvės  zonoj

Dizainerė mums patarė nedalinti zonom grindų ir taip mažoj patalpoj, visur sudėjom ąžuolo parketą. Tikrai nesigailiu. Ir dabar va pažiūrėjau, kad tikrai padalinus grindis nebūtų vaizdo.
Atsakyti
Šeip jo ... žinau ,kad būtų geriau zonos neišskirti. Bet dabar ten 4 metus gyvens mūsų viresnysis. Kadangi aš jį kaip nuluptą pažįstu, tai išvada paprasta, pripils, išpūs tas grindis ir po tų 4 metų perdėt reiks. Kol nėra šeimininkės , tai manau nepraktiška. O po keturių metų jis kaip ir užsienin žada traukt, gal išnuomuot reiks...

Maksimum ką galiu padaryt tai visai erdvei sudėt grindis ir vistiek virtuvės zonoj ant viršaus linoliaumą uždėt. doh.gif iki " geresnių " laikų. doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Blogiausia ,kad kitaip nebus................. neperauklėsiu. Galvojau apie marmaliaumą visoj zonoj, bet man tos grindys ligonine primena, ar ofisą ir prie dūšios nelimpa.
Atsakyti
Pas mus laminatas (ne pačios geriausios kokybės) virtuvėj išbuvo 10 metų- neišpūtė, tik daug, dauuug mažų duobelių nuo skraidančių peilių ir šakučių biggrin.gif , nors potvyninių avarijų buvo ne viena smile.gif
Atsakyti
mano virtuvytej irgi laminatas sudetas ( negeriausios kokybes ) ir laiko jau 2,5 metu .Avariju buta tikrai bet nieko jam nenutiko . ir viso buto grindys vienodos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2013 01 05, 13:01)

Maksimum ką galiu padaryt tai visai erdvei sudėt grindis  ir vistiek virtuvės zonoj ant viršaus linoliaumą uždėt.  doh.gif iki " geresnių " laikų.  doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

O kam tas linoleumas ant viršaus?
Dėčiau linoleumą, net ne pats brangiausias laikys pakankamai.
Atsakyti