Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 01 05, 19:14)
sveikos, planuotojos,

kol buvome dviese ploto buvo per akis. pirmam aukste virtuve su kambariu ir vonia, o antram - miegamasis. bet dabar reikia jau kampo musu Zosikei smile.gif planuose statytis priestata su dar trim kambariais, bet kadangi ji turejom pasistatyti pries 3 metus, o jo vis dar nera, tad... na pacios suprantat. tikimes, kad pasistasime vaiko isleidimui i mokykla.

kaip dar butu galima perskirti erdve? ar geriau vaikui duot didele erdve, o miegamaji kist uz peciaus?

http://public.fotki.com/Ieviene/troba/

Manau gavai labai fainą pasiūlymą, daryt sau lov , o kambariuka vaikui palikt. Iš patirties galiu pasakyt, akd mano draugė viena, kaip tik panašiam namuky gyvena, tai pas juso vaikui kampukas likes,Ir negerai. Tėvai visteik mažiau laiko lovoj praleidžia, nei vaikas.Kai mes vakarodavom, tan kampan sulysdavo ir mano panikės, tai vistiek dažniausia žaidimai baigdavosi šokinėjimu ant tėvų lovos. O sattybos \- toks dalykas, gali ilgai tęstis.
QUOTE(Vikuute @ 2013 01 05, 19:21)
erdves kai ant jo reikes ir pavalgyti ir patogiai padirbeti su kompiuteriu ir tt doh.gif virtuvej stalas netelpa tokio kokio reiktu

na aš irgi ieškau staliuko. Tikslaiu kiek besidairėm tiek neiko gero.Arba be proto brangu. Tai mano vyrai nubalsavo.,kad reikalui esant prie sofos nusivilks, stumdoma bariuka. Kavai išgert pakaks, ir pas mus bus dar toks siauras nestandartinis stalelis, (dieduko palikimo) ant jo pietaus ........ ir šeip reikalui esant prie sofos pastatyt galima.. O va kompui teks įtaisyt gana dideli darbastali.Turi minimum 2 monitoriai tilpt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 05 sausio 2013 - 23:48
QUOTE(rimulėėė @ 2013 01 05, 23:48)
Manau gavai labai fainą pasiūlymą, daryt sau lov , o kambariuka vaikui palikt. Iš patirties galiu pasakyt, akd mano draugė viena, kaip tik panašiam namuky gyvena, tai pas juso vaikui kampukas likes,Ir negerai. Tėvai visteik mažiau laiko lovoj praleidžia, nei vaikas.Kai mes vakarodavom, tan kampan sulysdavo ir mano panikės, tai  vistiek dažniausia žaidimai baigdavosi šokinėjimu ant tėvų lovos. O sattybos \- toks dalykas, gali ilgai tęstis.

mes taip ir darysime. tikrai cia labai gerai merginos paprotino drinks_cheers.gif. reiktu jums moterys ir alaus pastatyt smile.gif
tik dabar galvojam kaip padaryt kazkoki perskyrima. vistiek noresis, kad eitu uzdaryt vaiko kampario duris. o ir kad nebutu tik uzlipus laiptais viens sienos.

idejau viena varianta. kaip jis ziurisi?
Atsakyti
[quote=rimulėėė,2013 01 06, 01:48]
na aš irgi ieškau staliuko. Tikslaiu kiek besidairėm tiek neiko gero.Arba be proto brangu.
dar prideciau ir nelabai grazu .... jei tinka gal neblogas variantas tie pasikeliantys staliukai su plytelem bet nerandu nieko itin sviesaus kad deretu prie visko ....paieskos dar uztruks itariu ilgai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 01 05, 21:05)
ech gaila kad tik tokia spalva nes pas mane dominuoja balta spalvyte  g.gif pabandysiu pasiklaust gal berniukai padarytu kur gamino baldus toki pat pagal kitu baldu spalva smile.gif ech kaip gaila nes ir kaina ciki

Maciau SBA balduose balta.
Kaune net ir ciupinau - butent balta...
Atsakyti
[quote=Vikuute,2013 01 06, 12:57]
[quote=rimulėėė,2013 01 06, 01:48]
na aš irgi ieškau staliuko. Tikslaiu kiek besidairėm tiek neiko gero.Arba be proto brangu.
dar prideciau ir nelabai grazu .... jei tinka gal neblogas variantas tie pasikeliantys staliukai su plytelem bet nerandu nieko itin sviesaus kad deretu prie visko ....paieskos dar uztruks itariu ilgai doh.gif
[/quote]

Itariu pas abi baltas interjeras. doh.gif lotuliukas.gif

Oi man tai mini erdvei tik baltos spalvos norisi. Niekaip dėl grindų spalvos neapsispręndžių.radau gražias, bet kaip ir čiut per tamsios... o prie visai šviesių širdis neguli.Nors teoriškai buvau nuspręndusi šviesias imt. o praktiškai negaliu i jas žiūrėt. doh.gif blush2.gif
[quote=allberto,2013 01 06, 15:01]
Maciau SBA balduose balta.
Kaune net ir ciupinau - butent balta...
[/quote]

Vo vo balto norėtūsi. mirksiukas.gif

Iš tikro eini žiūri ir matai ,kad staliukia tik prabangioos klasės.Na enbūtinai kain aprabangi.. tiesiog skirti prabangiai dideliam būstui.
Man norėtūsi kažko nedicko, ir kad reikalui esant pasididintų.Viltis dedu į Ika gal ten ko rasiu.
Atsakyti
na as po sesijos ir darbu nuleksiu paziuret i ta ikelta staliuka itariu , kad jis gali buti pats pats rolleyes.gif O jus nebijokite sviesiu grindu , pas mane baltos tik medzio imitacija i juoduma ( kas mate nesudetas tai niekam nepatiko o dbr kai baldai tokios pacios fakturos tai pagiria , kad nesitikejo tokio rezultato .
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 01 06, 18:17)
na as po sesijos ir darbu nuleksiu paziuret i ta ikelta staliuka itariu , kad jis gali buti pats pats  rolleyes.gif O jus nebijokite sviesiu grindu , pas mane baltos tik medzio imitacija i juoduma ( kas mate nesudetas tai niekam nepatiko o dbr kai baldai tokios pacios fakturos tai pagiria , kad nesitikejo tokio rezultato .

na aš pradžioj irgi norėjau baltų, bet pardėse radau,kad balto medžio imitacija išteisų gaunasi į juodumą.tai biški išsigandau, nes prisibijau ,kad purvinos atrodys. nusprendžiau imt šviesias , bet turinčias gelsvo atspalvio biški......... bet natūroj ,kai parduotuvėj tai kimbu į daug tamsesnes nei šviesiausios gelsvos. Tai pasilikau dar nepirkau , turiu dar koki 10 dienų apsispręsti. dadar tik lubas ir sienas tvarko.

ai dar niekaip neapsispręndžiam daryt šildomas grindis vonioj ar ne.. gyvatukas pas mus elektrinis . tai nežinau net.Niekad neteko gyvent ten kur nėra pastoviai šylančio gyvatuko. doh.gif
Atsakyti
oj juokas juokais bet jau pagalvojau kad Rimulee i kaimynyste kraustysites smile.gif tik pas jus nauja statyba o maniskis senos statybos smile.gif pas mane vonia isvis su senoviniu radiatorium ir syla tik sildymo sezonu . Pradzioj nepatiko tas variantas labai bet po to ipratau ir kai darem siemet remonta palikom ten kur jis buvo ir nedejom elektrinio nes pavasari nesalta visai bute o rudeni jungiuosi peciuka smile.gif
Atsakyti
doh.gif ............ košmaras tos kraustuynės mano metuose. lotuliukas.gif
blogiausia ,kad i senatve nebelabai žinau ko noriu.Tikslaiu žinau ko noriu, o paskui prasideda, gal per brangu ir išvis kam to reik........ gal apseisiu. nežinau kas man darosi. Na į tą buta aš kraustysiuos, po kokių 15 metų tik, kai i pencija išeisim.Iki tol jaunimas karaliaus.

Dabar ginčyjamės su diedu kiek plytelių kloti. Jam matot iki pusės vonios gana.... na aišku kur vonios nėr. O man tai kažkokie dizaino sprendimai dar rūpi.

Pavargau jau, jei nesusipyksim rimtai bedarydami remontą tai bus gerai.O blogiausia ,kad pati nebežinau jau, kur užsispirt ir išsireikalaut, kur neverta... man rodos kad išvis tas remontas karo nevertas.
Blgiausia, kad tas butas tolokai nuo namų.Kai namie remontus darau., tai paprastai pati tariuos su darbininkais ir dažniausiai padarydavom,ko man reik, kol MB darbe......
Atsakyti
na va o maniskis pirmas nuosavas bustas , daug neapgalvotu sprendimu , kad ir pvz sutikau ikalbeta pirkti kampa svetaines zonai -dabar planuoju parduoti , tik vieta uzima ... jau geriau butu kokia lengva sofa - nakvojanciu nera daug ir daznai , o tas griozdas tik vieta uzima. Ir dar atrasciau minusu , o is naujo darytis nesinori
Atsakyti
QUOTE(blush @ 2013 01 05, 21:24)
Sveiki,

turiu labai didelį prašymą...labai susidomėjom šiuo butuku, bet pasikonsultavę su viena dizainere gavome patarimą nepirkti šio buto, nes to ko mes norim jame neįmanoma padaryti. O mes norim didžiajam kambaryje įtalpinti dar mažiuką kambarį vaikui ir kas lieka rrdvėje padaryti svetainę su virtuve. Virtuvės komunikacijos yra toj sienoj kur ventiliacinė anga prie miegamojo didesnio. Dar mažintumėm wc, o kolidoriuj kamper prie miegamojo sienos darytumėm mini tamsiuką. Bandysiu pabraižyt kaip mes planuojam.

user posted image
Papildyta:
štai mes nepasiduodam ir galvojam, kad įmanomas var. padaryti šioje erdvėje 4 kamb smile.gif
user posted image

Laba diena,
galvojau iškart atrašyt, buvau pabraižius kitą variantą, bet po to perskaičiau, kad pro didįjį langą į terasą planuojama vaikščiot, tad pažiūrėjau, kad tikrai nelabai yra ką pasiūlyt. Pabraižiau panašiai kaip ir jus, tik netraukiau tos sienos, kurį sumažintų jau esamą vaiko kambarį, tik dalinai ją "išgrioviau".
Beje, paskaičiavau, vėlgi - iš akies, kad jei darysit taip kaip numatėt, tai mažas kambariukas bus net ne 8 kv.m. kaip pirmiau maniau, o apie 5 kv.m., nes sienos ilgiai lieka maždaug po 2 su trupučiu metrus.
Na įmetu mano perdarytą planelį tik tos dalies...
user posted image

Vienas langelis atitinka 10 cm, tai pirmiau paskaičiuokit kiek vietos jums reikės virtuvei, nes po to gali kilt problemų su jos projektavimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 07 sausio 2013 - 11:29
ikeliu musu bardakeli

user posted image

user posted image

taigi, kambariukas 12-13 kv, ilgis gal 4,20m, padalinom taip 2,5m palikome miegamojo zonai, o kita dali prie lango MB darbo zona  smile.gif
gal foto atrodo keistai, bet mums labai jauku ir radom kompromisa  smile.gif
kai baigsim apsvietima ir kitka, pasirodysiu dar  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LolitCafe: 07 sausio 2013 - 12:52