QUOTE(Lutė @ 2013 01 22, 10:05)
susipykau su skaneriu, bet internete radau išplanavimą, tik ten biškiuką mažesnė centimetūra

(paspaudus pasididina, bent tūrėtų)
ti vat mūsų virtuvė 6,43 kvadratūros bet esmė planas įdentiškas, norėjau giauti tą sieną kur prie virtuvė į kambarį, bet pagalvojau, kad man nesinori svetainės su virtuvė kažkaip ne ta aš asmenybė, o lovos miegojimui noriu tai sumąsčiau kad norėtau jog mūsų lova stovėtų tam didžiąjam kambary prie lango atitverta kažkokia komoda ar ten tonuotu stiklu, lentynomis ar pan taip

ar taip

na o ką su ta virtuve daryt ir psio, man nebeišneš fantazija... skalbimo mašiną norėčiau kišt vonion į tą nišą kur vonios kraštas, ant jos ir džiovyklė tilptų, o vonia su wc kartu sujungus vonikę pasukti ir bum vietos yra...
Ką manot, bet ką dar pasiūlytumėte?

(paspaudus pasididina, bent tūrėtų)
ti vat mūsų virtuvė 6,43 kvadratūros bet esmė planas įdentiškas, norėjau giauti tą sieną kur prie virtuvė į kambarį, bet pagalvojau, kad man nesinori svetainės su virtuvė kažkaip ne ta aš asmenybė, o lovos miegojimui noriu tai sumąsčiau kad norėtau jog mūsų lova stovėtų tam didžiąjam kambary prie lango atitverta kažkokia komoda ar ten tonuotu stiklu, lentynomis ar pan taip

ar taip

na o ką su ta virtuve daryt ir psio, man nebeišneš fantazija... skalbimo mašiną norėčiau kišt vonion į tą nišą kur vonios kraštas, ant jos ir džiovyklė tilptų, o vonia su wc kartu sujungus vonikę pasukti ir bum vietos yra...
Ką manot, bet ką dar pasiūlytumėte?
jo, vonia su tuliku junkit, iskart vietos padauges ir tilps visos skalbykles.
nejungti virtuves su svetaine - 100% gera ideja.
tai kambary (kur 19 kvadratu) su lova bus ir svetaine? pas mane taip pat

o gal geriau ne prie lango lova statyt ir atitvert, o prie sienos? as padarius prie lango ir man nepatinka, nes noretusi diena sedet ant sofos arciau lango ir man toks jausmas, kad erdves daugiau kambary butu, jei lova prie sienos.
bet siaip labai nekritikuoju, nes jusu atveju iejimas kitur ir jei jus prie sienos statytumet, reiktu dengt pvz sienele nuo duru, ir gautusi kaip koridorelis iejus.