Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Lutė @ 2013 01 22, 10:05)
susipykau su skaneriu, bet internete radau išplanavimą, tik ten biškiuką mažesnė centimetūra
user posted image
(paspaudus pasididina, bent tūrėtų)

ti vat mūsų virtuvė 6,43 kvadratūros bet esmė planas įdentiškas, norėjau giauti tą sieną kur prie virtuvė į kambarį, bet pagalvojau, kad man nesinori svetainės su virtuvė kažkaip ne ta aš asmenybė, o lovos miegojimui noriu tai sumąsčiau kad norėtau jog mūsų lova stovėtų tam didžiąjam kambary prie lango atitverta kažkokia komoda ar ten tonuotu stiklu, lentynomis ar pan taip
user posted image

ar taip
user posted image

na o ką su ta virtuve daryt ir psio, man nebeišneš fantazija... skalbimo mašiną norėčiau kišt vonion į tą nišą kur vonios kraštas, ant jos ir džiovyklė tilptų, o vonia su wc kartu sujungus vonikę pasukti ir bum vietos yra...
Ką manot, bet ką dar pasiūlytumėte?

jo, vonia su tuliku junkit, iskart vietos padauges ir tilps visos skalbykles.
nejungti virtuves su svetaine - 100% gera ideja.
tai kambary (kur 19 kvadratu) su lova bus ir svetaine? pas mane taip pat drinks_cheers.gif .
o gal geriau ne prie lango lova statyt ir atitvert, o prie sienos? as padarius prie lango ir man nepatinka, nes noretusi diena sedet ant sofos arciau lango ir man toks jausmas, kad erdves daugiau kambary butu, jei lova prie sienos.
bet siaip labai nekritikuoju, nes jusu atveju iejimas kitur ir jei jus prie sienos statytumet, reiktu dengt pvz sienele nuo duru, ir gautusi kaip koridorelis iejus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2013 01 22, 10:57)
jo, vonia su tuliku junkit, iskart vietos padauges ir tilps visos skalbykles.
nejungti virtuves su svetaine - 100% gera ideja.
tai kambary (kur 19 kvadratu) su lova bus ir svetaine? pas mane taip pat  drinks_cheers.gif .
o gal geriau ne prie lango lova statyt ir atitvert, o prie sienos? as padarius prie lango ir man nepatinka, nes noretusi diena sedet ant sofos arciau lango ir man toks jausmas, kad erdves daugiau kambary butu, jei lova prie sienos.
bet siaip labai nekritikuoju, nes jusu atveju iejimas kitur ir jei jus prie sienos statytumet, reiktu dengt pvz sienele nuo duru, ir gautusi kaip koridorelis iejus.  g.gif

g.gif tai vat su ta lova aš ir mėtausi, realiai prie sienos man labiau norėtųsi bet kaip ją ten apipavidalinti g.gif doh.gif arba tiesiog atitverti alia lentyna nuo bendros erdvės ir psio o nuo durų lai matosi, jei lova dar gražaus dizaino g.gif gal ir išvis gražu biggrin.gif
Atsakyti
Nepykit, jei kartosiuosi, nes temos nelabai seku.
Man sitame bute viskas labai racionaliai suplanuota. wub.gif
Atsakyti
Lutė
jo lova geriausia prie duru, kuo atskirsit čia jau fantazijos reikalas. bet svarbiausia kad sofa gausis arčiau lango ir nesijaus kad kambaryje lova yra.
to susidariusio koridoriuko nereik bijoti , aš iš tos pusės palikčiau ilipima į lovą. o dengčiau pilnai nuo saliono pusės.
man tai kad praeini pro lova - nelkiudo. nors nenorint matyt galima ir baldakima uždėt ir stumdomas duris.
o va saliono dalis gautūsi graži.

Atsakyti
As irgi siulau lova nisoje statyti, o prie lango sofa smile.gif
pas mus mazai vietos uz duru salione, kad pastatyti dvigule lova, nebent vaiku lovos tilptu ax.gif
pertvaru pavyzdziu yra senos temos pabaigoje ir sios pradzioje, nes mes miegamaji dalinom i dvi zonas, tai buvau ir cia ikelusi ideju
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2013 01 22, 12:14)
Nepykit, jei kartosiuosi, nes temos nelabai seku.
Man sitame bute viskas labai racionaliai suplanuota. wub.gif

O jau lovos grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 22, 12:14)
O jau lovos grožis  wub.gif

Ikea. biggrin.gif Labai daug daiktu siame interjere is IKEA. mirksiukas.gif

O siaip tai man labai mielas butukas, porelei ar porelei su vaikiuku (iki mokyklinio amziaus) pats tas. wub.gif
Atsakyti
Lova tikrai labai grazi wub.gif
as dabar tiek visko noriu is Ikea blush2.gif ir kasdiena vis norai keiciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 01 22, 10:05)
susipykau su skaneriu, bet internete radau išplanavimą, tik ten biškiuką mažesnė centimetūra
user posted image
(paspaudus pasididina, bent tūrėtų)

ti vat mūsų virtuvė 6,43 kvadratūros bet esmė planas įdentiškas, norėjau giauti tą sieną kur prie virtuvė į kambarį, bet pagalvojau, kad man nesinori svetainės su virtuvė kažkaip ne ta aš asmenybė, o lovos miegojimui noriu tai sumąsčiau kad norėtau jog mūsų lova stovėtų tam didžiąjam kambary prie lango atitverta kažkokia komoda ar ten tonuotu stiklu, lentynomis ar pan taip

As Jusu vietoje vis vien griauciau sienas tarp svetaines ir virtuves, butu daug daugiau erdves. As daryciau turbut sitaip:
user posted image

Turetumete ir uzdara miegamaji ir svetaine. Plane komentaro nesimato, tai ten parasiau kad virs TV spinteles daryti sviesai laidzia pertvara, pvz. is stiklo blokeliu. Duru ten nedeciau, iejimas butu atviras. Jei visgi labai norisi uzdaros virtuves, tai vietoj baro galima daryti stumdoma pertvara.

Mes patys 52kv bute pasidarem 3 kambarius, atsisakem uzdaros virtuves, ja perkelem i bendra erdve. Tai negaliu atsidziaugti, kad turim savo miegamaji, vaiku kambari ir erdvesne svetaine nei turejom iki siol wub.gif Isgriovus nereikalingas sienas tikrai islosiam daugiau vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita M.: 22 sausio 2013 - 13:57
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 22, 14:24)
Lova tikrai labai grazi  wub.gif
as dabar tiek visko noriu is Ikea  blush2.gif ir kasdiena vis norai keiciasi  biggrin.gif

Na tai dėl to , kad keičiasi reik dešimt kart pamatuot ir tada pjaut.
Nuvažiavus į Ikea (baldus tik apžiūrėjau, šiuo metu turim tokius kurių keisti visai nesinori, jie atitinka mūsų poreikius visiškai) gyvai ne viskas jau taip žaviai atrodo, be to reik derinti prie esamų daiktų. Nemėgstu kai viskas iš skirtingų operų.
O kodėl norai keičiasi, gal juos derinkit prie poreikių, prie esamų daiktų, kad sukurti visumą, tvarką, darną. Nes prisipirkus chaotiškai ir bus chaosas, mane tai nervina, pavargstu blush2.gif Tada pradedu slėpti, išmetinėti.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 22, 15:00)
Na tai dėl to , kad keičiasi reik dešimt kart pamatuot ir tada pjaut.
Nuvažiavus į Ikea (baldus tik apžiūrėjau, šiuo metu turim tokius kurių keisti visai nesinori, jie atitinka mūsų poreikius visiškai) gyvai ne viskas jau taip žaviai atrodo, be to reik derinti prie esamų daiktų. Nemėgstu kai viskas iš skirtingų operų.
O kodėl norai keičiasi, gal juos derinkit prie poreikių, prie esamų daiktų, kad sukurti visumą, tvarką, darną. Nes prisipirkus chaotiškai ir bus chaosas, mane tai nervina, pavargstu  blush2.gif  Tada pradedu slėpti, išmetinėti.

noriu keliu daiktu,
i svetaine remeliu - yra labai grazus balti, bet nzn ar noriu baltu ar raudonu, gal koki staliuka ar komodele, kilimeli, i miegamaji staliuka

kita savaite gal idesiu savo svetaine ir miegamaji, gal kai bus foto, sulauksiu patarymu kokiu detaliu reikia, o kokiu ne, tada bus lengviau apsispresti smile.gif
Papildyta:
sitam bute sakyciau gerai pakeistas isplanavimas ax.gif
http://domo.plius.lt...se-1935281.html
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 22, 15:18)

sitam bute sakyciau gerai pakeistas isplanavimas  ax.gif
http://domo.plius.lt...se-1935281.html

Kol nėra vaikų - taip, bet iš tiesų tai kam griauti sienas jei po to galvoti kaip padėti vaiko lovytę, arba kur patiems įsikurti blush2.gif
Atsakyti