linoska, o durys turi likti toje pacioje vietoje?
QUOTE(groovy @ 2013 01 30, 12:45)
jei kūrensit krosnimi ir nebus radiatorių- palikit

QUOTE(LolitCafe @ 2013 01 31, 12:53)
linoska, o durys turi likti toje pacioje vietoje?
Taip

Na va pribrendu jau kad negaliu nebepasisakyt
beje aciu siai temutei ir senbuvems
nezinau ar prisiminsit bet jusu patarimu mamos butukas po truputuka virsta labai patogia erdve gyvenimui, sio menesio gale jau bus virtuves baldai
Nepykit bet as nesuprantu tokiu zmoniu kaip jus
juk neveltui tos sienos vadinamos nesanciomis, atraminemis. jus galvojat kad viena tokia gudri, per visa nama ojj kiek gali buti tokiu, tam ir yra leidimai architektu ir projektuotoju skaiciavimai kad islaikyti namo tvirtuma, dabar jusu siena visuose breziniuose egzistuoja, tarkim kaimynui po jumis irgi leis ta pacia siena griaut... metams begant namas sensta... jei siena igrius tai katras galvojat bus kaltas?.. bet cia kaip sakant lietuviskas poziuris kad tik man butu geriau, lengviau ir pigiau, o po manes nors ir tvanas

Va ką gavom pražioje (tik apdulkėjo
):
Ką žinau, neatrodo šikarnos
Bet jei lupt, tai daug medžiagų, betono reikia. O dabar ir ant medienos kažko siūlo
Grindis įmečiau, jei matysit ką per šiukšles.
Tai kad ten stiklo vata tikrai realu
Pritariu
man irgi tokios grindys graziau uz parketa
Susidure su senu namu ir ten 100 proc stiklo vata, beje tais metas ar ne fabrikai buvo statomi ir siltinami sita bestija

QUOTE(sause @ 2013 01 23, 10:28)
Esam išsigriovę sieną tarp virtuvės ir svetainės jau kokie 15 metų. Tada tai padarėm be leidimų
Nepykit bet as nesuprantu tokiu zmoniu kaip jus

QUOTE(groovy @ 2013 01 29, 23:26)

Va ką gavom pražioje (tik apdulkėjo

Ką žinau, neatrodo šikarnos

Bet jei lupt, tai daug medžiagų, betono reikia. O dabar ir ant medienos kažko siūlo

Tai kad ten stiklo vata tikrai realu
QUOTE(Koper @ 2013 01 30, 09:09)
jei skaiciuojat finansus, jusu vietoj palikciau sitas grindis. nuslifuokit ir nulakuokit. gausis grazios sviesios grindys.
Pritariu

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 30, 12:15)
1959 metais į grindis dėdavo ne vatą,
Susidure su senu namu ir ten 100 proc stiklo vata, beje tais metas ar ne fabrikai buvo statomi ir siltinami sita bestija

Kad vamzdžius izoliuodavo stikline bjaurybe tai žinau, bet mūsų aplinkiniuose namuose spaliai visur- gal, kad pigiau buvo

QUOTE(linosska @ 2013 01 31, 12:37)
Pas mus spinta vaikų kambary. Daugiau taip nedaryčiau. Kasdienius rūbus norėčiau turėti savo kamabry

O savo kambary statyčiau ne miegamojo lovą, o plačią sofą pva , irgi sus stalčiais , kurią reikalui esant sudėti galima , na jei svečių daugiau, jos irgi stalčius turi gana talpius. O statnat be porankių labai susitaupo vieta. Kad sudėti galima -labai patogu tvarkantis , visas dulkes sušluoti nesunku

Pertvarą galima panaudoti kaip mini sekciją. Na kažką panašaus, gal ne taurėms, bet knygoms , papuošalams ir pan. Gal galima daryti ne paprastą gipsą , o kažką funkcionaliau.
Visgi reik paskaičiuoti - kiek kainuos suma sumarum jūsų variantas, ir kiek kainuotų kitas variantas- perkėlimas miegamuko į virtuvę. Kas tikrai verta

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 31, 17:49)

Beje sitam video tai man viskas tiesiog funkcionalumo virsune, tik galvoju ar ilgai laikys vonios siana- spinta

http://www.youtube.c..._gCZ9LgnW-7v-cQ
QUOTE(lanvin @ 2013 01 31, 18:46)
Na nepigu. Keitėm grindis, duris- 5 vnt, visą virtuvę, miegamo lova, stalas virtuvės, šviestuvai, indaplovė, indukcinė, orkaitė, kriauklė, kėdės, elektrikas, grindų šlifavimas/lakavimas, medžiagos ,elektros galios padidinimas, kitus darbus atliko vyras pats, jei gerai pamenu apie 20 000 lt kainavo . Nes vien tik virtuvė kainuoja

nesigailiu nei vieno cento

na mamai taip ar taip reikejo naujos virtuves nes kaimynai sugebejo per siena uzpilt kadangi veiksmas vyko uz spinteliu tai viskas nejucia supuvo, tai tiesa pasakus neisejo brangiau virtuve perkelt i kambari nei susiremontuoti virtuve jos senojoje vietoje
Beje skambanti tyla is jusu ir pasigavom sia ideja

QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 01 31, 18:49)
Pas mus spinta vaikų kambary. Daugiau taip nedaryčiau. Kasdienius rūbus norėčiau turėti savo kamabry
. Vaikams reik erdvės,mažinčiau spintą, ir lovas daryčiau aukštesnes su nuimamom grotelėm, kai paaugs , nebus pavojaus iškrist -nuimti galima, o po apačia stalčius patalynei ,

Pritariu, negalima mažinti vaikam erdvės. Paskui jei kur žais, kolidoriuj ar pas draugus. Jie turi turėt kur žaisti.
O koridoriuj aš daryčiau spinta, net jei ir 40cm. Tilptų patalynė, ranksluosčiai, šiaip nenešiojami rūbai, megstiniai. Galų gale kojinės. Reiškias vaikų kambaryje pakaktų tik pakabinamiems rūbams spintos. Ji žymiai sumažėtų. Mano draugė turi kampine spinta, tai gan talpus daigtas ir vietos užima mažiau.
man tai patinka tos vaikiškos lovos, kur po lova telpa kiekvieno darbo stalas .................. keikvienam atskira zona gaunasi ir dėl tvarkimosi mažiau bėdų ateityje.
QUOTE(lanvin @ 2013 01 31, 19:46)
na mamai taip ar taip reikejo naujos virtuves nes kaimynai sugebejo per siena uzpilt kadangi veiksmas vyko uz spinteliu tai viskas nejucia supuvo, tai tiesa pasakus neisejo brangiau virtuve perkelt i kambari nei susiremontuoti virtuve jos senojoje vietoje
Beje skambanti tyla is jusu ir pasigavom sia ideja 

Na mintis ne mano, bet smagu kažką ''užkrėsti''

Išėjo mums. Nes kaip minėjom keitėm grindis kambary, koridoriuj, miegamam , vien elektros kabelio atvedimas, kad padidinti galią kainavo 750 lt, nes buvo dujos.
žinot merginos, labai faina, akd yra teme, kuri užkrečiqa, kur gauni patarimu, ar net kritikos.
Jei mano įdėjas kas būtu pakritikave prieš 15 metų, dabar problemų gal nebūtu.
Na aš pagaliau susodėliojau spintos planeli
.Pasiaurinom duris i vonia, ir abipus duru montuosim spintą. Vienoj pusėj gaunasi gana normali 1,1 metro dalis-bus pakaba rūbam, marškinam., o kitoj pusėj gaunasi 50 cm pločio ir tik 40 cm gylio dalis. Čia bus lentynėlės, apačion kelis stalčiukus idėsim. Visgi esam aukšti ir knistis apatinėse lentynose niekam neišeina, tiesiog keturiom nesinori lakstyt. O virš abiejų spintu ir virš duru užsidės antracolės, bus patalynei sudėti.
Na durys i vonia bus mini tunelyje, bet man super, nereikės kambario erdvės griozdinti spintomis.
Jei mano įdėjas kas būtu pakritikave prieš 15 metų, dabar problemų gal nebūtu.
Na aš pagaliau susodėliojau spintos planeli