Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Giedr@ @ 2013 02 15, 16:26)
Mes is dvieju kambariu ir virtuves, bandom daryt du kambarius ir virtuve-pasisedejimo zona kartu.Bus kazkaip taip, dar koreguosim siek tiek,bet principas toks.

Iš nuotraukos atrod, kad daug dėmesio virtuvei skirta, bet gal man taip atrodo. Priešais sienoj irgi virtuvinės spintelės?
Apie valgymo zoną-tai gal smagu pusryčiauti prie lango, bet ... va tarkim vakarienė, norisi TV įsijungti, ar vaikai kokį filmą žiūri, tai gaunasi nugara į TV.
Aš net svečią arbata vaišinu virtuvės zinoj, ji pas mus neatskirta, ir stalas ne virtuvinis, kėdės ne virtuvinės.
Bet čia tik mano mintys, kiekvienas daro pagal poreikius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 16, 13:59)
Iš nuotraukos atrod, kad daug dėmesio virtuvei skirta, bet gal man taip atrodo. Priešais sienoj irgi virtuvinės spintelės?
Apie valgymo zoną-tai gal smagu pusryčiauti prie lango, bet ... va tarkim vakarienė, norisi TV įsijungti, ar vaikai kokį filmą žiūri, tai gaunasi nugara į TV.
Aš net svečią arbata vaišinu virtuvės zinoj, ji pas mus neatskirta, ir stalas ne virtuvinis, kėdės ne virtuvinės.
Bet čia tik mano mintys, kiekvienas daro pagal poreikius. 4u.gif

Ten priesais bus tik indauja siaurute.O del pietu stalo visiskai sutinku, bet statyt stalo jau nelabai galim ,nes nelieks vietos, galvojam koki istraukiama stala pasidaryt padaryt.Gal kokia minti kas mestels 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 02 16, 19:46)
Ten priesais bus tik indauja siaurute.O del pietu stalo visiskai sutinku, bet statyt stalo jau nelabai galim ,nes nelieks vietos, galvojam koki istraukiama stala pasidaryt padaryt.Gal kokia minti kas mestels  4u.gif

O kiek kvadratų kambarys?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 02 16, 18:55)
O kiek kvadratų kambarys?

17 kvadratu
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2013 02 16, 12:33)
Sveiki,
vis paskaitau šią temą, nes labai aktuali smile.gif

planuojame atsisakyti miegamojo ir keliauti i svetainę, bet taip nesinori dvigulės lovos atsisakyti, kaip jūs sprendziate

o jeigu padarius kazka panasaus:
user posted image

tik dvigule ir pasisuti kietesniu pagalveliu - butu kaip nugarine ir sonine dalys. Ir dar minkstesniu pagalveliu - butu normali sedima zona.

Arba koki gera kampa paimti - dabar rinkoje yra 2 rusiu miegami kampai: 1) 'sveciams miegoti' 2) kasdieniam miegojimui...

Aisku, jeigu dydziai tinkami, gal kazka panasaus rastumet ebay'juje...
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2013 02 16, 23:15)
17 kvadratu

Mūsų irgi, ir puikiai tilpo virtuvė, stalas nemažas, kampas nemažas, sekcijos dalelė kampe, TV staliukas.
Atsakyti
QUOTE(S.Sandra @ 2013 02 01, 10:21)
Laba diena. Gal kas esat pjove anga durims blokiniame name? Net nezinau kur pirmiausiai reikia kreiptis del leidimu.

QUOTE(popcornas @ 2013 02 02, 02:21)
Pirmiausiai reikia kreiptis i miesto savivaldybe, susirinkti parasus is kaimynu, vel nesti i savivaldybe, dar susirasti architekta....

o jeigu siena nera nesanti - gi nereikai nieko - nei prasu, nei su savivaldybe derinti, tik paskui reikia i registru centras pristatyti pakeista plana architekto patvirtinta - nors ir tai nebutina, jeigu butas nebus pardavinejamas , o gal ir is viso nereikia jeigu tik anga sienoje bus
Atsakyti
dabar cia tik vonia su priesvoniu, noriu i ta priesvoni perkelti tualeta - kolozeta ir vonios dali atskirti sienele is gipskartono... dabar tas tulikas kitame buto gale - toks jau isplanavimas
vonioje noriu islaikyti vonia - palei siena, o ne duso kabina. kitaip jos statyti neapsimoka greiciausiai...
kol i planeli ziuriu, atrodo telpa tas klozetas, realiai - ne, nors ir taip sugalvojau klozeta be bakelio, kad kuo maziau vietos uzimtu
siena tarp vonios ir priesvonio bus verciama lauk - atsiras koks cm kitas
gal kas ideju kokiu turite, gal kas bandete kazka panasaus
gal sakau nujauti dali svetaines? bet versti siena... oi oi oi

user posted image

user posted image
Atsakyti
ideju jokiu g.gif verysad.gif
Atsakyti
Laba diena merginos smile.gif žadame darytis kapitalinį remontą bute ir noriu pasikonsultuoti. Norime perkelti virtuvę į kambarį ir daryti virtuvę su svetaine kartu. Kelsime į kambarį kur 17kv m ir jau galva paskaudo visaip bedeliojant kaip čia būyų geriau, kaip funkcionaliau ir pan... nes norime, kad virtuvėje būtų indaplovė ir gal (gal jei išeis) skalbimo mašina tilptų po stalviršiu kažkur.. Ir stalo valgymui norisi ir barelio mini, žodžiu iš 17 kv m norisi padaryti erdvę bet praktišką svetainę... Kadangi aš užsikabinau ties vienu variantu tai noriu šviežių minčių kaip jums atrodytų geriau daryti ir pan smile.gif dėkoju už pagalbą ir už šviežias mintis smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dali_lida: 21 vasario 2013 - 10:44
QUOTE(dali_lida @ 2013 02 21, 11:43)

17 m2 tai tikrai ne mažai.
O kam jums bariukas? Jis tik vietą užima, mažoj erdvėj pakaks ir stalo manyčiau. Kuo mažiau bus prigrūsta, tuo erdviau atrodys.
Pas mus panaši kvadratūra, sutilpo viskas puikiai, ir atrodo erdviau.
Atsakyti
o savo turite gal foto parodyti? Man labiausiai nepatinka durų vieta į kambarį įeiti, kažkaip ne vietoj tos durys blush2.gif ir dėl jų nesidelioja kambarys..
Atsakyti