QUOTE(Zhuvycia @ 2006 07 12, 10:36)
...Bet va, kas gali patarti apie levazandukus: ar jie nemegsta saules, ar siaip kazko as mane neprigijo, o gal jau baigesi ju zydejimo laikas. Mat, turguje nsipirkau nuostabiai zydincius, bet pas mane jie per kokia savaite ir nuzydejo. Tiesa, pasodinau juos labai sauletoje vietoje, gal per karsta pasidare?
tu turbūt kalbi apie žiovenius, kurie , kaip šiemet pati nusipirkus išsiaiškinau

pas mane jie irgi auga atokaitoje, kai pirmas žiedų srautas nužydėjo nuskabiau tas sėklų dėžutes, kad nebrandintų ir krautų naujus žiedus, tai po keletos dienų jie vėl sužydėjo, dabar jau trečia žiedų banga kraunasi. Pastebėjau, kad jie taip ir žydi bangomis - nužydi, savaitėlę pailsi, sukrauna naujus žiedus ir vėl pirmyn
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2006 07 12, 10:48)
Papildyta:
Jau padariau 100 zinuciu, lyg turetu leisti isideti nuotraukas, bet dar neiseina. Kas man paaiskins, kaip galeciau ideti savo darzelio nuotraukas, reikia gi ir man pasigirti. As nenoriu ten per visokias bangas deti, per sudetinga
kai rašai žinutę ir leidžiama įdėti nuotraukas, lango apačioje atsiranda eilutė "Prie šios žinutės galite prisegti failą. Maksimalus failo dydis: 3.4mb" ir ten "Browse" per kurį išsirenki ir įkeli norimą failą