Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man mergytes si paciupo :

http://www1.blooming...A_PARAMETER=BAG

kazkaip seniai jis man krites i aki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2012 12 12, 09:33)
Ar įvairių miestų dėžutės dar nesimato? blush2.gif

Mergaitės, kas turit Ugg Lynnea ar negalėtumėt pamatuot, kiek cm aulas. Taip noriu šitų batukų, bet bijau, kad mano plonai blauzdai aulas per platus bus unsure.gif Ir ar kailiukas per visą bato vidų?

del kailiuko, tai kailiukas yra aplink blauzda ir tada priekyje pedos (apacioj). Virs pirstu ir ten kur kulnas kailiuko nera schmoll.gif o pamatuoti kolkas negaliu, mazius metra kazkur nugrudo biggrin.gif
siaip faini batukai, bet manau klasikiniai siltesni bus zymiai unsure.gif betn tikiuosi smile.gif

o siaip tai dar noreciau isigyti ugg cailyn gera kaina ir ugg cardy pigiai, nes tie vistik man patiko labai, aisku ne per sniegus, bet pavasari, rudeni wub.gif

parodykit, kokias rankines MK pirkot, gal kai bus kiti saving'ai ir as isigysiu kazkoki ax.gif
Atsakyti
Ir pas mane kol kas jokiu ziniu del deziu, gal jie nori dvi siuntas is karto atvezti g.gif
Atsakyti
merginos, o koki dydi su 25cm peda imti converse'u?
8.5 gerai bus? 4u.gif
ir ar dar nupirktumet 6 pm? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 12 gruodžio 2012 - 11:41
QUOTE(godukxas @ 2012 12 12, 12:23)
As irgi tokio labai norejau  wub.gif tik man jis per mazas rolleyes.gif Labai megstu didelius ir masyvius laikrodzius smile.gif

man irgi grazu masyvus laikrodziai, bet mano riesas labai plonas tai sis atrodys irgi masyvus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2012 12 12, 13:36)
Ir pas mane kol kas jokiu ziniu del deziu, gal jie nori dvi siuntas is karto atvezti g.gif

Panasu, kad taip ir bus karsta.gif karsta.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2012 12 12, 12:07)
Panasu, kad taip ir bus  karsta.gif  karsta.gif  wacko.gif

iskarto pristatysiu broli (kai darbus baigs jis) pioneer.gif nes ten nemazai kg per abi dezutes bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 12, 14:10)
iskarto pristatysiu broli (kai darbus baigs jis) pioneer.gif nes ten nemazai kg per abi dezutes bus blush2.gif

Lauksiu jusu broliuko thumbup.gif Turbut toki maisa gerybiu issines 000054.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2012 12 12, 12:24)
Lauksiu jusu broliuko  thumbup.gif  Turbut toki maisa gerybiu issines  000054.gif  biggrin.gif

panasiai turbut lotuliukas.gif

bet as viska gausiu tik po nauju metu doh.gif lotuliukas.gif
na bet pakentesiu, svarbu, kad viskas tiktu ir nereiketu paskui pardavinet ax.gif smile.gif
Atsakyti
Siandien i vakara atvez 295 dezute, o rytoj sake, kad tikrai nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2012 12 12, 13:33)

Alaniuk, mano šitoj dėžutėj tik lūpdažiukas mažiukas, tai gal nieko, jei paimsiu kartu su kita dėžute 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2012 12 12, 12:33)

bigsmile.gif lauksim laiškučių thumbup.gif
Atsakyti