Laukiam ziniu is įv.miest. dezuciu
iki savaitgalio idomu gausim prekytes
,taip reikia
QUOTE(wwwasare @ 2012 12 17, 18:29)
Laukiam ziniu is įv.miest. dezuciu
iki savaitgalio idomu gausim prekytes
,taip reikia 
man irgi iki penktadienio labai reikia, tikiuosi labai , kad bus
QUOTE(rapoja @ 2012 12 17, 17:38)
Nesunkūs?Atsimenu,kad landsend mamos keikia dėl kietumo/sunkumo ir šitų kažkaip negiria
Bet gražūs 
ne, nesunkus, jei kas blogai butu, jau manoji netyletu
Ir aš nudidinau savaja šitą striukę, tai siūlau XL juodą.

QUOTE(anabog @ 2012 12 17, 05:12)
Mergaites, 14 d. skaiciukai jau visi ar dar bus saskaiteliu?
tuoj pabaigsiu paskutines
QUOTE(Avonuke @ 2012 12 17, 06:11)
aciu jums
QUOTE(A sol' @ 2012 12 17, 06:57)
po Naujuju Metu pradesime uzsakineti, tikslia data parasysim veliau
QUOTE(murce @ 2012 12 17, 07:26)
Murce, svikinimai jums
QUOTE(Vaida472 @ 2012 12 17, 07:57)
aciu, Vaida472
QUOTE(Izabelee @ 2012 12 17, 09:35)
Is polo kelis metus situos su lipdukais pirkau, superiniai, niekas neprikrenta, pati darzelyje be problemu susitvarko
http://www.ralphlaur...rentPage=family
http://www.ralphlaur...rentPage=family
maniskis irgi jau gal trecia ziema su tokiais i pusnis lenda, labai geri jie, niekad nesala kojyte ir paciam lengva uzsimauti/nusimauti.
QUOTE(rudaplauke @ 2012 12 17, 19:07)
maniskis irgi jau gal trecia ziema su tokiais i pusnis lenda, labai geri jie, niekad nesala kojyte ir paciam lengva uzsimauti/nusimauti.
o jie gerai priglunda prie kojytes?tai as modeli netinkama sunui paemiau
Gal kas turite perleisti nauja S dydziui tinkama dvieju daliu moteriska pizama?
Gal kuriai mamytei reikia mazai mergytei
Naujas zieminis Columbios komplektukas mergaitei: striuke ir kombikelnes, dydis 3T. Ismatavimai striukes: tarp pazastu 37cm, ilgis nuo peties iki apacios 38 cm, rankoves visas ilgis nuo peties 37 cm, rankoves ilgis nuo pazasties 29 cm. Ismatavimai kombikelniu: ilgis nuo pazasties iki apacios 63cm, petnesios reguliuojasi 3-iose pozicijose: min. pozicija ilgis nuo peties iki apacios 79 cm, max pozicija ilgis nuo peties iki apacios 83 cm.

Kaunas, siunciu, i AZ
Naujas zieminis Columbios komplektukas mergaitei: striuke ir kombikelnes, dydis 3T. Ismatavimai striukes: tarp pazastu 37cm, ilgis nuo peties iki apacios 38 cm, rankoves visas ilgis nuo peties 37 cm, rankoves ilgis nuo pazasties 29 cm. Ismatavimai kombikelniu: ilgis nuo pazasties iki apacios 63cm, petnesios reguliuojasi 3-iose pozicijose: min. pozicija ilgis nuo peties iki apacios 79 cm, max pozicija ilgis nuo peties iki apacios 83 cm.

Kaunas, siunciu, i AZ
Nauji brenda modeliuko David kahn dzinsiukai dydis 27 kaina 230lt
Juodi, labai grazus, deja man per mazi
Kazin Alaniukas siandien gavo dezute
QUOTE(Liuksė @ 2012 12 17, 18:51)
kokia cia striukyte ir kokia kaina/ kazin mano 2metru sunui tiktu, jis kudas siaip, tik rankoviu reikia ilgu viskam