Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių- 159 tema

QUOTE(Murčikas @ 2012 12 13, 15:38)
viskas priklauso nuo paneles, man kiek gal per vaikiskas  blush2.gif  galidomiau butu paieskoti rankdarbiu ar papuosalu gamybos rinkinuko kokio  g.gif

QUOTE(eLBė @ 2012 12 13, 15:43)
Pritarciau. Pvz. rinkini, kur reikia nuspalvinti, o paskui ant langu klijuoti lipdukus.

QUOTE(klakšt @ 2012 12 13, 15:52)
man kaip tik tinkamas septynmetei  ax.gif taigi dar vaikas ta septynmete visai, maniske septynmete uzsipasius Kaledoms Ladeeda leles, kiek pasakojo, tai visos klasiokes irgi panasiu dovanu nori - tai monstriu, tai bratzilu ir pan. , Parodziau saviskei ta laikroduka, tai sake labai noretu  biggrin.gif
jei vaikas linkes i rankdarbius, tai gal ir tiktu tie rinkinukai, bet maniske kiek ju turejus, tai tik ismeto ir viskas  doh.gif
ne visiem tinka, esam pora rinkiniu gave, tai spekit kiek lipduku padare  cool.gif lygiai 1  biggrin.gif

oi kokios skirtingos nuomonės biggrin.gif ačiū, kad atsakėt 4u.gif greičiausiai reiks pas tos mergaitės mamą paklaust, kas geriau patiktų laikrodukas ar rinkinukas. Nes pati tai nelabai žinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 13, 13:44)
turbut pirma rezervavo visa suma, o kai batu neliko, nurase jau reikiama suma. tie pinigai po dvieju savaiciu turetu grizti atgal. arba galite bandyt rasyt i banka, gal atkabins anksciau.

supratau, ačiū... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 12 13, 15:30)
patarkit prašau, ką būtų galima dovanoti 7-erių metų mergaitei 4u.gif
kažin as ne per vaikiškas toks laikrodukas  g.gif
http://www.amazon.co...n...5455&sr=1-7

Sakyciau, per blankios spalvos laikrodukas ax.gif Maniske beveik 7 metu, tai labai noretu tokio laikrodzio, tik kitokios spalvos. biggrin.gif
Atsakyti
mergaites o per ka siuncia feelunique.com?pirkau 29 lapkricio ir dar neturiu, kazkaip nerimstu, nes sekmadieni gimtadienis o dovanos dar ner verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ar http://www.fragrancedirect.co.uk siunčia į Lietuvą? Ar galima apmokėti Paypalu ir kiek kainuoja siuntimas? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kam reikia 15 LTL nuolaidos Lindex, galiu į paštą atsiųsti koduką. Rašykite VARDĄ IR ELEKTRONINĮ ADRESĄ TIK Į ELEKTRONINĮ PAŠTĄ replina@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(shida @ 2012 12 13, 17:14)
mergaites o per ka siuncia feelunique.com?pirkau 29 lapkricio ir dar neturiu, kazkaip nerimstu, nes sekmadieni gimtadienis o dovanos dar ner verysad.gif

Aš nesulaukiu 23d unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shida @ 2012 12 13, 17:14)

Prieš Kalėdas visada dauguma siuntinių vėluoja sad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 12 13, 15:30)

as manau tikrai ne per vaikiskas - kada dar toki laikrodi pirkt - jei ne vaikysteje, ir paaugles megsta su HK ir net suauge - aisku jei gerbejai. O laikrodukas isvis super dalykas - tokiam amziuje ir valandeles mokos pazint, ir siaip mokykloje naudingas dalykas thumbup.gif Maniskei laaaabai patiktu, spalva irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 12 13, 15:52)
ne visiem tinka, esam pora rinkiniu gave, tai spekit kiek lipduku padare  cool.gif lygiai 1  biggrin.gif

Is tikruju tai as asmeniskai visai noreciau toki rinkini Kaledoms gauti, todel man atrodo, kad viisi tokio turi noreti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mole @ 2012 12 13, 19:36)
Merginos, kam reikia 15 LTL nuolaidos Lindex, galiu į paštą atsiųsti koduką. Rašykite VARDĄ IR ELEKTRONINĮ ADRESĄ TIK Į ELEKTRONINĮ PAŠTĄ  replina@gmail.com

Liko 1 kodukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 12 13, 16:30)
aš pirkčiau be paveiksliuko ant ciferblato - nes kai musiskė buvo maza tai sudare problemas, kazkaip sunkiau sekesi sukoncentruot demesi i skaiciukus ir dar labai svarbu, kad labai aiskiai matytusi kuri rodykle trumpesne (turejom viena laikroduka, kur net man sunkiai sekesi vos uzmetus aki suprast kur valandos)
Atsakyti