Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių- 159 tema

QUOTE(*editux* @ 2012 12 18, 12:38)
na bet jie prie winter boot priskirti, tai manau kažkoks pašiltinimas turetu but g.gif
pagal vertima tai kažkokia vikailio kojine smile.gif

galesiu parasyti, kai tik gausiu mirksiukas.gif tikiuosi neuztruks, dali uzsakymo jau vakar gavau, tai turetu ir likusi dalis atkeliauti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal kas žino, kur ieškoti prekių iš ASOS? Pašte ar per kurjerį? kiek ieškojau, tai nesupratau kaip jie ten pristato..

Atsakyti
Lyg paštu keliauja kiek atmenu g.gif
Atsakyti
sveikutes,
Gal kuri uzmatete ugg ar emu batukus, kad butu su dideles nuolaidos ? 4u.gif
o gal ruosiates net uzsisakyti, gal priimtumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*editux* @ 2012 12 18, 12:29)
merginos gal pirkot kas nors tokius batus iš naturshop:
http://www.naturesho...ustralia/Trail-
Gal galit dydi pakomentuoti ir ar šilti jie? kas ten viduj? nes noriu šiltu batu ax.gif

As taip pat tokiu laukiu, bet jie nesilti kiek iziuriu, cia geriau matosi:
http://www.amazon.co...t/dp/B004P8G1BK
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2012 12 18, 13:28)
sveikutes,
Gal kuri uzmatete ugg ar emu batukus, kad butu su dideles nuolaidos ? 4u.gif
o gal ruosiates net uzsisakyti, gal priimtumet?  blush2.gif

mano mažoji tai su Emu'kais pirštus nušalo - ir nebuvo ilgai lauke, gal pusvalandį, tik kol eglutę išsirinkom...
Atsakyti
sveikos,sakykit man nuo kokios sumos apmuitina prekes?pirkau striuke is ebay $58.55+2,99 shipingas ,dabar matau kad mano siunta muitinej doh.gif nuo ko pradet blink.gif? kiek apmuitins ja blink.gif ?ka dabar daryt?
Atsakyti
QUOTE(Reale @ 2012 12 18, 12:56)
sveikos,sakykit man nuo kokios sumos apmuitina prekes?pirkau striuke is ebay $58.55+2,99 shipingas ,dabar matau kad mano siunta muitinej doh.gif  nuo ko pradet blink.gif? kiek apmuitins ja blink.gif ?ka dabar daryt?

Informacija 1psl 4u.gif Apmuitina nuo 75lt. Teisingiau nuo 75lt reikia susimokėti PVM. Jūsų atveju mokesčiai bus tokie: jūsų (prekė+shipingas)*21proc ir dar plius 30lt paštui. Muitas eina berods nuo 518lt.
Atsakyti
QUOTE(Reale @ 2012 12 18, 13:56)
sveikos,sakykit man nuo kokios sumos apmuitina prekes?pirkau striuke is ebay $58.55+2,99 shipingas ,dabar matau kad mano siunta muitinej doh.gif  nuo ko pradet blink.gif? kiek apmuitins ja blink.gif ?ka dabar daryt?

Pradėt nuo pirmojo šios temos puslapio skaitymo ir gretutinės mokesčių/muitų temos.
Atsakyti
QUOTE(Reale @ 2012 12 18, 12:56)

Nuo 75 lt.
Gausit pranešimą su suma kiek susimokėti (mokesčiai+išmuitinimas), sumokėsit ir atsiųs ją į paštą 4u.gif
Atsakyti
štai ką atrašė cheapsmells dėl siuntimo į LT:

Further to your email, unfortunately we cannot ship to Lithuania due to the amount of parcels being returned to us.

Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 12 18, 14:11)
štai ką atrašė cheapsmells dėl siuntimo į LT:

Further to your email, unfortunately we cannot ship to Lithuania due to the amount of parcels being returned to us.

as irgi norejau jiems parasyti del to paties, bet aplenket mane, nu ir kas gi cia jau taip grazina g.gif
Atsakyti