Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Nosyte_ @ 2013 01 25, 16:24)
Mes buvom prieš savaitę, viešbutis tikrai geras. Yra ant koralų rifo, tad nusipirkite paviršiniam nardymui vamzdelį, nes vaizdas nuostabus! Vaikams yra čiuožyklėlė, namukas, veikia mini kambarėlis vaikams. Tad visai yra ką veikti. Šiaip, siūlyčiau vakarienėms išnaudoti tuos a la carte restoranus, nes taip smagiai, romantiškai galėsite pavakarieniauti  mirksiukas.gif

I desine nuo viesbucio yra soho gatve su muzikiniu fontanu,ledo arena vyksta programa iki centro 10usd i abi puses ,juroje i kaire nuo tilto uz 20 metru gyvena 2 metru murena ,uz posukio grazus koralai
Atsakyti
QUOTE(JolaManta @ 2013 01 25, 10:53)
Įdomu pasidarė  smile.gif  Ką agentūra dėl Radisson bloga pasakė? O kokiu viešbučiu sugundė?  4u.gif

Radissono kaina dave (beja ji rodos dar ir dabar nepasikeitus) bookinge uz kambari dvivieti duoda 3200Lt 11n.
pridejus lektuva 3000Lt (2 personom), isejo visai padoriai.
Apie radissona nieko labai blogo neminejo, bet kai pasiule iberotel club fanara, susigundem del gero rifo, del to, kad netoli civilizacijos.
Pats viesbutis zinau tikrai neprabangus, bet mes ir vaziuojam ne prabangos ieskot.
Kaina pasirode gera, tai ir emem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 01 26, 13:51)
pasieskokit deklu internete, kainos prasideda nuo 30lt, o ir kokybes nuotrauku nekeicia...cia as apie skaitmeniniu "muiliniu" deklus

Tai ,kad aš nemačiau tokiu kainu schmoll.gif . Kur man ieskoti? Ar jus esate isbande? Ir ar tam dėkle " zoom'as" telpa , kai issikisa apie 3-4 cm. Siaip mano fotikas tinkamas nardymui, bet reikalingas spec. deklas.
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2013 01 27, 12:25)
Tai ,kad aš nemačiau tokiu kainu schmoll.gif . Kur man ieskoti? Ar jus esate isbande? Ir ar tam dėkle  " zoom'as" telpa , kai issikisa apie 3-4 cm. Siaip mano fotikas tinkamas nardymui, bet reikalingas spec. deklas.

http://www.*infected...ampamas-deklas/
na aš apie muilines kalbu...dėl zoom'o tai nežinau, šiaip mes bandėm, netgi į paprastą užspaudžiamą maišelį, tik reikia prieš tai patikrint su kokiu kitu daiktu, ar tikrai neleidžia....o kokybė nuotrauku, tai gera išeina, ir nieko nekainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niekadeja1 @ 2013 01 25, 11:05)
Na Radison šiemet suprastėjo nei pernai buvo sad.gif, nes girdėjau pasikeitė savininkai.

QUOTE(daluzenik @ 2013 01 26, 20:22)
Radissono kaina dave (beja ji rodos dar ir dabar nepasikeitus) bookinge uz kambari dvivieti duoda 3200Lt 11n.
pridejus lektuva 3000Lt (2 personom), isejo visai padoriai.
Apie radissona nieko labai blogo neminejo, bet kai pasiule iberotel club fanara, susigundem del gero rifo, del to, kad netoli civilizacijos.
Pats viesbutis zinau tikrai neprabangus, bet mes ir vaziuojam ne prabangos ieskot.
Kaina pasirode gera, tai ir emem  ax.gif

Radissone buvome prieš pora metų, nieko bloga negaliu pasakyti apie jį, tik truputį glumino antirusų politika, ta prasme, rusai viešbutyje nepageidaujami. Kadangi mes skridome iš Rygos, lėktuve didžioji dalis buvo rusakalbių latvių, keletas kurių taip pat apsistojo Radissone, tai matėsi, kad jiems buvo kažkaip nejauku unsure.gif
Apie Iberotel Club Fanara taip pat girdėjau tik gerus atsiliepimus, taip kad, jeigu kaina gera, tai labai neblogas variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 01 27, 14:13)
http://www.*infected...ampamas-deklas/
na aš apie muilines kalbu...dėl zoom'o tai nežinau, šiaip mes bandėm, netgi į paprastą užspaudžiamą maišelį, tik reikia prieš tai patikrint su kokiu kitu daiktu, ar tikrai neleidžia....o kokybė nuotrauku, tai gera išeina, ir nieko nekainuoja smile.gif

reikes su maiseliu pabandyti,kazkur turiu ir muiline,gero fotiko nerizikuociau nardinti maiselyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriux @ 2013 01 27, 19:05)
reikes su maiseliu pabandyti,kazkur turiu ir muiline,gero fotiko nerizikuociau nardinti maiselyje blush2.gif

smile.gif geros ir nuotraukos su "muiline" gaunas..
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2013 01 27, 21:35)
smile.gif geros ir nuotraukos su "muiline" gaunas..

jau 10 metų turim "muilinę" su kuria galima fotografuoti ir po vandeniu be jokių dėklų ir maišelių
dabar tur būt dar tobulesnių prigamino
Atsakyti
QUOTE(romas1976 @ 2013 01 26, 14:12)
I desine nuo viesbucio yra soho gatve su muzikiniu fontanu,ledo arena vyksta programa iki centro 10usd i abi puses ,juroje i kaire nuo tilto uz 20 metru gyvena 2 metru murena ,uz posukio grazus koralai

Iš kur čia tokia info ir kaip suprast, kad ten tik gyvena, kokiam narve ar kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 01 28, 10:07)
jau 10 metų turim "muilinę" su kuria galima fotografuoti ir po vandeniu be jokių dėklų ir maišelių
dabar tur būt dar tobulesnių prigamino

na mūsų "muilines"negalima kišt į vandenį, jai jau net nebe 10 metų biggrin.gif bet paprastas užzpaudžiamas maišelis gelbsti puikiai, aišku drąsos reikia :)nors pasiguodžiu, kad jei ir sušlaps seniena, bus proga naują įsigyt...
Atsakyti
Gal kuri gyvenot RENAISSANCE GOLDEN VIEW BEACH 5 , labai reiktu informacijos...
Atsakyti
Sveiki, gal kas vasario 5 diena i hurgada skrendate smile.gif
Atsakyti