Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

Na uzkretet ir mane su tom LEGO dezem doh.gif Nupirkau tris, viena 4, viena 2, viena 1 snapuko wub.gif Pradejau det kaladeles. Tai net puse turimu ten netelpa doh.gif Su duplo mazasis zaidzia. O dar kaledom laukia 5 rinkinukai ax.gif
Visgi surizikavau ir nupirkau siandien is Norfo ta ale lego traukini blush2.gif
Atsakyti
o as dabar turiu dar viena dideli prasyma blush2.gif nezinau kur dar pagalbos ieskot. jus cia lego dezes is vieno miesto i kita veziojat. tai sakau gal ir man kartais padesit nors ir ne su lego ax.gif man labai reiktu is vilniaus zirmunu mikrorajono paimti tuscia statinaite sunu maistui laikyti ( tokio didumo, kad telpa apie 15kg) ir iki siauliu atgabenti blush2.gif gal kas gyvenat netoli zirmunu ir i siaulius vaziuojat? blush2.gif
Atsakyti
apžiūrėjau vakar tas lego dėžutes wub.gif gražios labai, tikiu kad ir patogios, bet ir kaina nemaža blush2.gif susilaikiau ir nepirkau blush2.gif geriau jau investuosim į pačius lego, nes dėžių reiktų kelių, tai jau suma gaunasi nemaža doh.gif kol kas gerai plasmasinės permatomos, dar iš SSDD idėją pasiskolinsim ir apklijuosim kartonines dėžes nuo popieriaus blokų(teks iš darbo tuščias dėžes parsinešt) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2012 12 16, 13:08)
dar iš SSDD idėją pasiskolinsim ir apklijuosim kartonines dėžes nuo popieriaus blokų(teks iš darbo tuščias dėžes parsinešt) lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mes irgi iš darbo jas gobstom blush2.gif patogu žaislams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 15, 17:56)
Man dar idomiai su tuo assorti. uzvakar skambino sako jau galit pasiimti savo prekes. sakau gerai, sestadieni ar sekmadieni uzvaziuosim. sako patariu atvaziuot sestadieni mat 20% grizta i kortele. nieko as tai moteriskei nebesakiau. paskui galvoju, juk as pinigus sumokejau t.y. pirkimas jau ivyko ir man priklauso 44% o ne 20% ir tie 20 procentu man cia ne prie ko. negi svarbu tai kada prekes pasiemi o ne kada uz jas sumoki? na niekaip neikertu. suprantu, jei siandien buciau sumokejus pinigus, tada taip tas 20% priklausytu, bet priesingu atveju tai man ne20% o 44% priklauso. doh.gif
zodziu, jau iskart parasiau laiska i el pasta. jei nera man tu 44% noriu prekes grazinti, mat mane patys informavo, kad bus tokia nuolaida.

Bet jei sumokejai, tai kitaip ir negali but - gi tik atsiimti breikia smile.gif . Gal ko nesuprato arba su mintim, gal dar ka nusipirksi ir su tuo 20pr. prie to pacio atvaziavimo.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 16, 13:48)
Bet jei sumokejai, tai kitaip ir negali but - gi tik atsiimti breikia smile.gif . Gal ko nesuprato arba su mintim, gal dar ka nusipirksi ir su tuo 20pr. prie to pacio atvaziavimo.

jau grizo pinigeliai, viskas tvarkoj. dabar beliko juos isleisti, bet jau mazdaug nuziurejau ko reikia
Atsakyti
QUOTE(SSDD @ 2012 12 15, 18:23)
Aš tai įsivaizduoju kaip bet kurios iš mūsų vyras sureaguotų: "Nepyk, brangusis, aš tik nupirksiu 10 dėžučių po 30 litų pempei, dar po 5 dėžutes pelenei ir padrakai, kas čia tokio, viso labo 500 lt iš šeimos biudžeto, merginos tikrai pasiims, nepergyvenk".
mane vyras sušaudytų  biggrin.gif

lotuliukas.gif Ne, cia reakcija ne del seimos biudzeto, gi sugrys tie pinigai... bet del deziu dydzio, laikymo ir labiausiai del siuntimo (kad ko nors nespesiu del siuntiniu pakavimo)... Tai sakiau, kad be siuntimo biggrin.gif .
Maltakava, prasom labai nesupykt, kad nesiunciu lektuvelio, nes nenoriu Mb bepykdyt ir kolkas susilaikau nuo bet kokio siuntinejimo. Nebent tik seniai pazadeta ir daiktu kruvele pas mane (tai sitas planuose jau seniai, jei kurjeriu pagalbos nepavyks sulaukt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 16 gruodžio 2012 - 14:15
aš jei kažkada kažką perku per tarpinines, ir po to nuvažiuoju pas mergaites, kurios priglaudžia prekes, atsiimti, mb visada gauna šoką swoon.gif KIEK žmonės apsiverčia svetimomis prekėmis, nes būna tiesiog atskiri kambariai užversti...ir vis tyliai mane auklėja - "nu tik nesumąstai tu tokiais dalykais užsiimt" blush2.gif doh.gif švelniai tariant, suprantu viską biggrin.gif o dar jei namie ne pačių didžiausių piliečių yra, kuriems baisiai rūpi viską pakrapštyti, patikint, išpakuot ir pasimatuot (ypač kai mama nemato, kažką užsiėmusi veikia ir pan.) tai išvis smagumėlis blush2.gif
biskį kryptelėjom nuo temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 15, 21:52)
as dar va del lego misliju- atsimenu praeitais metais maksimoje nupirkau uz 19.90 lt 3 irankiu deszes... tai daba kai pasiziourejau (vyrui kazko prireike ir isitrauke) lego manau toks dalykas tiktu...  ax.gif  manau berniukams butu faina- kaip tetes irankiu deze... o ten jo zaislai... dukra tai labai norejo privatizuoti viena dezute... bet man karoliukams tik virsus vienos tiktu- kur atskirai laikosi ir nesimaiso... biggrin.gif

O as pirkau nediduke dezute jyske - irgi ssuskirstyta pertvarelem, tik ten daugiau niekuciam kokiem. Tai uzteko nukrist ant grindu ir iskilo plastmase verysad.gif ...
Papildyta:
QUOTE(svirpile @ 2012 12 16, 00:00)
mhm gal kolektyviai pabandykim atkalbėt viena kitą nuo tų dėžių reikėjimo g.gif  o tai užsipirkt tokį kiekį, kad ir iš jų statinys gautųsi nemažai išeina.. o su keliom jaučiu vaiko visai nenudžiuginsiu, mums žaislams susikraut puikiai iki šiol tarnavo maximinės ar jysko plastikinės dėžės. Kita vertus už dėžėms nepanaudotus pinigus išeitų koks lego rinkinukas blush2.gif

na apie 100Lt su nuolaida jau, kad nupirkt viena 8 snapeliu, 4 ir 2 snapeliu bei pora 1 snapelio deziu (na kad graziai susidetu). Galima, aisku ir kitoki varianta pirkt - pvz. 1 deze keturiu snapeliu vietoj 8.
Na bet mazai turint lego, tai tikrai neapsimoka. O rinkinys leguciu tai tikrai iseis uz tokia kaina...na bet kam ko reikia.

Tiesa, as irgi visgi persveriau visus uz ir pries tas dezes... doh.gif Visgi pagalvojau, kad musu duplo kaladeles nebetelpa i didele plasmasine ,,Piratu" skrynios tipo plastikine deze ir kartonine deze nuo lego XXL rinkinio... o dar mazoji traukinuka po poros men dovanu gaus... Tai visgi ko gero jos kaladziukus teks perkraustyt i brolio lego dezes... O sunui nupirkau tas lego dezes kelias... kolkas neduosiu ir nerodysiu, pati gerai permastysiu ir persvarstysiu, tada ziuresiu, ar tikrai ju reikia...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 16, 13:55)
lotuliukas.gif Ne, cia reakcija ne del seimos biudzeto, gi sugrys tie pinigai... bet del deziu dydzio, laikymo ir labiausiai del siuntimo (kad ko nors nespesiu del siuntiniu pakavimo)... Tai sakiau, kad be siuntimo  biggrin.gif .
Maltakava, prasom labai nesupykt, kad nesiunciu lektuvelio, nes nenoriu Mb bepykdyt ir kolkas susilaikau nuo bet kokio siuntinejimo. Nebent tik seniai pazadeta ir daiktu kruvele pas mane (tai sitas planuose jau seniai, jei kurjeriu pagalbos nepavyks sulaukt).

Nieko tokio,viska kuo puikiausiai suprantu.Gal dar kur netycia kada uzmatysiu uz patrauklia kaina wub.gif
Mane vis domina,kaip atrodo tos lego dezes,kurios dabar su akcija Norfoje....Bet,kad jau antra diena pas mus oras baisus,keliai baisus,o iki Norfos apie 20km,tai net nesiryztu vaziuot. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 16 gruodžio 2012 - 16:42
QUOTE(maltakava @ 2012 12 16, 16:42)
Mane vis domina,kaip atrodo tos lego dezes,kurios dabar su akcija Norfoje....Bet,kad jau antra diena pas mus oras baisus,keliai baisus,o iki Norfos apie 20km,tai net nesiryztu vaziuot. verysad.gif

Juk čia buvo nuotraukos net kelis kartus biggrin.gif . Dedu dar, įsivaizduosiu, kad jau turiu biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 gruodžio 2012 - 16:59
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 16, 16:56)
Juk čia buvo nuotraukos net kelis kartus biggrin.gif . Dedu dar, įsivaizduosiu, kad jau turiu biggrin.gif
  user posted image
user posted image

Dekui...nesuspeju pagal jusu tempa biggrin.gif Matyt ir praleidau... biggrin.gif
Labai,labai jau grazios dezes. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 16 gruodžio 2012 - 17:02