Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(padraika22 @ 2012 12 17, 10:47)
antibiotikai nusilpnino imuniteta todel tai ir yra....o rasoma: gali nusilpti imunitetas, sukilti temperatura. tai gal jums taip ir buvo? antibiotikai nusilpnino imuniteta ir dabar pakilo temp?
va maniskiui angina sukilo doh.gif sedim namie o ryt kaledu svente darzelyje verysad.gif

nezinojau 4u.gif
siaip as kai tik vaikas pradejo krenksti pradejau duoti vitaminus
: "piktovit" ten visi butinieji minertalai ir t.t.
curamed- palaiko vaiko normalia imunine sistema plius papildo vitaminu C
, plius laiks nuo laiko gerasias bakterijas Bifoval ax.gif oimunitetas tikrai nusilpes mes kai pradejom siais metais sirgti nuo spalio galo iki... dabar

QUOTE(pempė12 @ 2012 12 17, 11:18)
Oi, Klepesova, daug balionukų tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif . Kantrybės ir sveikatos 4u.gif
O dovanos dar nepakuotos, kai visi namie, neįmanoma, dar net neturiu į ką, o gal ir neturėsiu, nes parduotuvėje buvau su vaikais, pasislėpus ką nors pirkti neįmanoma.

dekui
del parduotuviu su vaikais- uzjauciu- baisesnio dalyko nera- o gal man tik daba kai vaikai 2 menesius namie ant galvos lipa- siaip nesakyciau- bet dabar kaip ikalinti- juk niekur niekur neiseinam- namie ir namie- vienas sveikas kitas serga ir taip pamainomis- o as dar sirgau tai net su sveikuoju neisieisi i lauka...
o del pakavimo -nakti nakti pakavau 1 valanda nakties lotuliukas.gif

QUOTE(Natele @ 2012 12 17, 11:34)
Klepesova, sveikateles tavo seimynelei daug daug  4u.gif .

dekui 4u.gif

QUOTE(jonas_k @ 2012 12 17, 13:40)
Na kas gi tiems vaikuciams yra, kai tik sventes, tai jie susiruosia sirgti. Kleresova[B], sveikateles Jums ir kantrybes paciai, nes pati zinau, kaip jautiesi, kai vaikuciai serga. Mes mamos jauciames blogiau negu tie vaikuciai sergantis.
Kaip pamenu, cia jusiskiu sirgo skarlatina, gal ne taip seniai?
O del vyru, tai jo, jie dazniausiai bando nesikisti. Na, saviski tai as pateisinu, jis dirba po 10 val, iki darbo ir atgal dar po val.

dekui
del vyru-nu daba kai parasysiu... vyro darbas prasideda baigiasi... o kiek laiko jusu vyrai sugaista "kelyje??? jei iskaiciuotume ir ta laika???
mano brangusis isvaziuoja is namu 5.50 ryte gryzta apie 20 jei jkoks autoivikis ar slidu ir 20.20... taio gryzes nusiprasuia- atsiseda prie kompo trumpam- 15min paskaityt , pavalgo ir liulio... as nieko ir nesitikiu JUS KA???? toliau kai gryzta para jis miega ir valgo- nu dar TV kompa pasiziuri... kitomis dienomis nu norisi man kad kai buna jau 2 3 iseigine kad kazka darytu rolleyes.gif o ne vien sau demesio skirtu- va atostogos tai antra savaite jau kaip vadinu "atsiciukino" ir vaikams demesio skiria siek tiek- ir net i poliklinika su manimi ir abiem vaikais nuejo cool.gif tik jam "grasu" viskas... va lego bandau sudominti- bet nelabai- va zinau kad jis nor pazais su masinyte su distanciniu valdymu tai sunus gaus dovanu nuo darzelinio kaledziaus tokia didele masina... (nu 2.5 metuku vaikui ji didele- bet deze ne didesne nei A4 formatas) gal tada su vaikasi pazais>>???
Kalbant tarp musu mama ir drauges kraupsta sako tu daugiavaike- pas tave 3 vaikai vienas kuris labai aikstingas inoringas o tu tik sokineji... O ko nesokinet? as nedirbu, man norisi taikos namie- ramybes- o jei nori ramybes reikia nusileisti... O man ir nesunku- tik kartais kai uzeina- ypac kai blogai jauciuosi... bet nesakau va vyras isleido vie4na be vaiku iki parduotuves net 3 valandas buvo su vaikais namie blush2.gif ir nieko nesake kai pinigu uisleidau blush2.gif o juk jis galejo- juk jis dirbantis- is manes nei lito... unsure.gif

o del skarlatinos- tai mes antibiotikus tik penktadieni nustojome gerti- tiksliau se4stadieni ryte paskutine doze... O skarlatinos cia kazkokia neauiski forma- paberta buvo tik aplink buyrnyte labai nedaug- niekur daugiau unsure.gif ir niekas nesilupa- daktare guzcioja peciais ir sako tokia forma- ne pirma mano dukra kuriai sako skarlatina tokia...delnai tokie pagelte... bet niekas nesilupa...ai nenoriu kalbet ryt vel pas daktare- ir vienas vaikas ir kitas plius jei sugalvos ausi plaut... sakes bus... as jau net nezinau ka duot vaikams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 17 gruodžio 2012 - 12:48
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 17, 13:37)

o del skarlatinos- tai mes antibiotikus tik penktadieni nustojome gerti- tiksliau se4stadieni ryte paskutine doze... O skarlatinos cia kazkokia neauiski forma- paberta buvo tik aplink buyrnyte labai nedaug- niekur daugiau  unsure.gif  ir niekas nesilupa- daktare guzcioja peciais ir sako tokia forma- ne pirma mano dukra kuriai sako skarlatina tokia...delnai tokie pagelte... bet niekas nesilupa...ai nenoriu kalbet ryt vel pas daktare- ir vienas vaikas ir kitas plius jei sugalvos ausi plaut... sakes bus... as jau net nezinau ka duot vaikams...

del skarlatinos lupimosi, tai tas lupimas prasideda jau gal uz kokios savaites ar net dvieju. Mums irgi kazkokia netipine buvo skarlatina, labai greita eiga, sestadieni temp sukylo, gerkle buvo raudona, paskui pabere, i sekmadienio ryta liezuvis buvo baltas (apnasos), o jau po piet pasidare taip vadinamas avietinis, o kai jau buvom pas gydytoja tai visi sie pozymiai buvo pradinge beveik
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2012 12 17, 15:41)
del skarlatinos lupimosi, tai tas lupimas prasideda jau gal uz kokios savaites ar net dvieju. Mums irgi kazkokia netipine buvo skarlatina, labai greita eiga, sestadieni temp sukylo, gerkle buvo raudona, paskui pabere, i sekmadienio ryta liezuvis buvo baltas (apnasos), o jau po piet pasidare taip vadinamas avietinis, o kai jau buvom pas gydytoja tai visi sie pozymiai buvo pradinge beveik

mums is pradziu tempera 39.6 ir daugiau - paptrasciausiai nebematavau sugirdziau vaistus ir laukiau efekto...
paskui nuejome liezuvis baltas toks buvo su apnasomis atrodo gali imti ir gremzti- paskui krastai bordiniai o ant liezuvio kaip braskes seklytes ir tik po to bordinis- visa sita uzeme kazkur savaite grubiai- bet paberimo taipir nebuvo unsure.gif
tai stai...
kalbat apie lego lotuliukas.gif tai maniskaii dabar lego ismete piesimoknygutemis uzsieme... kazkaip "legadieniai " praejo- dukra sudejo lego i kuprine (dar pametyta po kambarius vis tik vaikas... )
nors dabar labai didele pagalbininke- sako mama as susitvarkysiu tu nwesivargink as nenoriu kad tau pirstukus skaudetu (turiu tokia beda nesekmingas sudetinghas 1pirsto luzis ir... puse plastakos blogai klauso realiai kumscio desine ranka nepadarau ir skauda sanarius pirstu truputi kas- o jei neduokdieve nikstesliu tai pamelsta tik... - tai va vaikas mato- ir padeda...
Siandien pasisiule padeti zemaiciu blynams suimalti bulves- tai zinot sumale visas- tik spejau kisti i mesmale- kaip greitai suko 4u.gif manpo pagalbininkele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 17, 13:37)
o del pakavimo -nakti nakti pakavau 1 valanda nakties  lotuliukas.gif

del vyru-nu daba kai parasysiu... vyro darbas prasideda baigiasi... o kiek laiko jusu vyrai sugaista "kelyje??? jei iskaiciuotume ir ta laika???

Kalbant tarp musu mama ir drauges kraupsta sako tu daugiavaike- pas tave 3 vaikai vienas kuris labai aikstingas inoringas o tu tik sokineji... O ko nesokinet? as nedirbu, man norisi taikos namie- ramybes- o jei nori ramybes reikia nusileisti... O man ir nesunku- tik kartais kai uzeina- ypac kai blogai jauciuosi... bet nesakau va vyras isleido vie4na be vaiku iki parduotuves net 3 valandas buvo su vaikais namie  blush2.gif  ir nieko nesake kai pinigu uisleidau  blush2.gif  o juk jis galejo- juk jis dirbantis- is manes nei lito... unsure.gif

Aš ir pakuoju tik naktimis, kai maniškiai miega ir tik tas dovanas, kurias giminėms dovanosim, o vaikų dovanų nepakuoju. Prieš kokius 4m pasiuvau vaikams po didelį raudoną maišą su skirtinkais kaspinais užrišti. Jie juos po egle padeda ir į juos dovanas deda Kalėdų senis. Labai gerai, nereikia pakuoti, o vaikai pasičiupę po maišą saksto, palygina kieno sunkesnis, paspėlioja kas ten ir išsipakuoja biggrin.gif

O dėl vyro pagalbos, laaaabai suprantu, maniškis ir ilgai ir sunkiai dirba, o aš su vaikais namie (truputi dirbu ir aš, bet jis pilnai išlaiko šeimą), tai kažkada senai ir diskutavom, tai pasiūliau pasamdyti namų šeimininkę-auklę vaikams, o aš galėsiu eiti dirbti ir grįžus po darbo lygiai taip pat nieko nedaryti, tai dabar nebekalba, kad aš nieko neuždirbu. Taip aš pridėtinės vertės nesukuriu, bet daug sutaupau ir visi patenkinti lieka.

O vaikai pagalbininkai tai tikrai laaaabai dideli gali būti, svarbiausia juos sudominti, o tada gali tik vadovauti kai kuriuose darbuose biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 17 gruodžio 2012 - 15:05
Rimi bus nuo ryt nuolaidų keliems rinkiniams - šiukšliavežei, krovininiam sraigtasparniui, sunkvežimiui (69 Lt su kortele, gal visai normali nuolaida, 40%) ir dar keliems rinkinukams. Ne fontanai, bet vis nuolaida 4u.gif

http://www.rimi.lt/u...39/dir1/2_0.php
Atsakyti
aha faina...
tik su RIMI reik atsargiai zinokit- pirkti tik tai kko kaina tiksliai zinai...
as pvz galiu pasakyt tiek nu ne lego bet kaip pavyzdi:
monster high- tokios leles sudedamos po vieneta- ju kaina net baby city yra 58 lt... RIMI 67 buvo

dar norejau vaikams nupirkti katina... labai faina buvo minkstiems zailams -30 o tas katinas tipo akcijinis kaina uzdeta 18.99... ir nuolaida netaikoma... (o kainavo atseit 27 siaip paskaiciavus nemaciau prasmes galejo rodos palikti ta kaina 27 ir minusavus 30 proc panasi kaina gaunasi) nu pamislijau pliusinis nors ir labai fainas- nu ten super dar ir dabar misliju gal nupirkti. sunui... taigis einu vakar per rimi ziuriu tie katinai... kaina. ne akcijine 14.90 blink.gif patikrint net nuejau tikrai ne akcijine 14.90??? kaip tai suprasti...
o kiektokiu flintu maksimoje BUNA... as net tyliu...jau N kartu rasyta mano apie praeitu metu pirkini paspirtuka
kaina 99lt... misliju akcija- bus tik 60lt pirksiu... ir laukiu kol atnes- atejo 2 moteriskes atnese 3 tuos paspirtukus ir viena viena kita kita kazkaten teplioja=- kaina deda ir pakviete jas- jos i nuejo- as paimu paspirtuka- kaina uztepliota uzdeta 99... nu misliju nieko- paimu ta kur uzmirso uzteplioti 49 litai unsure.gif zinot is pykcio nepirkau- paskui mums masiniuka nemokamai atidave drauge... bet to is pykcio nepirkau tais metais nupirkau pleyskol zaisliuka su kamuoliuku faina gan blush2.gif ir dabar dar tarnauja... nors jau kaip ir isaugo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 17, 19:48)
aha faina...
tik su RIMI reik atsargiai zinokit- pirkti tik tai kko kaina tiksliai zinai...
as pvz galiu pasakyt tiek nu ne lego bet kaip pavyzdi:
monster high- tokios leles sudedamos po vieneta- ju kaina net baby city yra 58 lt... RIMI 67 buvo

...

Taip, kainas žinoti prieš perkant būtina, man regis aš kažkur tą sunkvežimį mažesne kaina mačiau, t.y. pradinė kaina mažesnė buvo gerokai. Tik jau nebepamenu, kur, nes seniau buvo.
Atsakyti
nu ka gi... gryzom is poliklinikos... vaikas visa nakti nemiegojo- nervavosi- ... ausu plovimas ausu plovimas... koks plovimas vaikuiausies uzdegimas doh.gif ten dar kazkaas... 3 k lartai lasint 3 kartai gert kitus vaistus ir dar ciulpiami 3k... doh.gif ryte pas vienus dakktarus vakare pas kitsu... geriami kas keisciausiai del akyciu unsure.gif vaikas susinervines neleido nieko daryt- asaros kaippupos rieda- per prievarta prasiode per prievarta paziurejo... nu trumpiau- dziaugiuosi kad vyras pasisiule su ja nueiti,...
P.S>
sakau va pasiskundziau MB kiba skaito jis cia- nors prie sirdies dek pasidare... ir vaika i poliklinika nevede - VIENAS... ir visa kita... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .

Na, vyrų ir vaikų temos neišsemiamos, bet nenuklyskim nuo temos - naudingi patarimai lego gerbėjams umn.gif biggrin.gif . Visiems lego konstruotojams - sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Aš jau prisipirkau krūvą pakavimo popieriaus, tai kai tik mažiukas užmigs pietų miegelio - pulsiu pakuot bigsmile.gif . Man pačios smagiausios dovanos yra įvyniotos į popierių. Pakuoju visas - ir dideles, ir mažas, ir saviems, ir svetimiems. Maišelius naudoju tik sudėtingų formų dovanoms, o lego dėžutės taisyklingos, tai labai dailiai atrodo suvyniotos ir su kaspinėliais wub.gif . Pats žaviausias momentas - tai ta akimirka paslapties, kai gauni dovaną ir dar nežinai kas ten yra, išpakuoji... Be galo smagu tokiom akimirkom stebėti vaikus wub.gif . Poryt darželio šventės, didžiukas gaus Lego Creator robotą 5764, o dukrytė kažkurį Friends rinkinuką - arba Andrėjos triušiuko, arba Mijos šuniuko namelį, dar neapsisprendžiau smile.gif.

O čia vakarykštis didžiuko darbelis - piratų laivas

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Smiltpeliuke, nuostabus Tavo didziuko laivas thumbup.gif Mano mazylis irgi susizavejes ziurejo, sako:''Mama, laivas!!! Ir as tokio noreciau '' wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Del dovanu pakavimo...
kanseliarinese prekese4 atradau ... blizgucius
3 tuteles: aujksiniai sidabriniai ir raudoni... kaip kliju tuteles- tinka dekoravimui popieriaus medzio...plastmases...

man reikejo uzrasui ant maisiuko vaiku darzeliui ax.gif didelemis raidemis... tai uzrasiau... labai sauniai atrodo...
kodel maisiukai- todel kad patogiau- popierius patogu - nesakau , taciau vaikui isvyniojus dovanele patogu paskui i dovanu maiseli susideti... blush2.gif

o dukros lele tilpo i... buteliui skirtta maisiuka...

kas dar- lego tikrai graziai atrodo supakuota atskirai... tokia dezute su kaspinuku... reiks siais metais gal "papakuot" uztenka tu taupymu...
siaip kalbant dezutes grazu suupakuotos taisyklingos i popieriu- taciau tie kur taip vadinami "sudetingi" man grazu supakuoti taip: iskerpi is kartono forma kuri mazdaug butu daikt formos ar taibutu skritulys, ovalas, staciakampis- padedi daikta ir uzkeli iki virsaus - o ten uzrisi kaspinu...
galima i kojine ikisti... 4u.gif kuriais tai metais dovanojau sunenui lego- bet ta toki maisiuka- ten padaras kazkoks bubo lyg robotas lyg kas- pats norejo net numeriuka man susake- tai niekaip nesumislijau kaip ji supakuoti- tai nupirkau papigiai kojine kaledine dekoracija uz 0.99 ir ikisau ... dar saldainiu prikisau ir viskas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 18, 11:20)
O čia vakarykštis didžiuko darbelis - piratų laivas

Koks nuostabus laivas thumbup.gif . Žiūrėjau žiūrėjau- o čia paderinta ir su duplo bigsmile.gif ?

QUOTE(Klepesova @ 2012 12 18, 10:09)
nu ka gi... gryzom is poliklinikos... vaikas visa nakti nemiegojo- nervavosi- ... ausu plovimas ausu plovimas... koks plovimas vaikuiausies uzdegimas  doh.gif  ten dar kazkaas... 3 k lartai lasint 3 kartai gert kitus vaistus ir dar ciulpiami 3k...  doh.gif ryte pas vienus dakktarus vakare pas kitsu... geriami kas keisciausiai del akyciu  unsure.gif  vaikas susinervines neleido nieko daryt- asaros kaippupos rieda- per prievarta prasiode per prievarta paziurejo... nu trumpiau- dziaugiuosi kad vyras pasisiule su ja nueiti,...
P.S>
sakau va pasiskundziau MB kiba skaito jis cia- nors prie sirdies dek pasidare... ir vaika i poliklinika nevede - VIENAS... ir visa kita... ax.gif

Linkiu iki šv.Kalėdų pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir labai džiaugiuosi dėl vyro drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 gruodžio 2012 - 12:16