QUOTE(padraika22 @ 2012 12 17, 10:47)
antibiotikai nusilpnino imuniteta todel tai ir yra....o rasoma: gali nusilpti imunitetas, sukilti temperatura. tai gal jums taip ir buvo? antibiotikai nusilpnino imuniteta ir dabar pakilo temp?
va maniskiui angina sukilo
sedim namie o ryt kaledu svente darzelyje 
va maniskiui angina sukilo

nezinojau

siaip as kai tik vaikas pradejo krenksti pradejau duoti vitaminus
: "piktovit" ten visi butinieji minertalai ir t.t.
curamed- palaiko vaiko normalia imunine sistema plius papildo vitaminu C
, plius laiks nuo laiko gerasias bakterijas Bifoval

QUOTE(pempė12 @ 2012 12 17, 11:18)
Oi, Klepesova, daug balionukų tau
. Kantrybės ir sveikatos
O dovanos dar nepakuotos, kai visi namie, neįmanoma, dar net neturiu į ką, o gal ir neturėsiu, nes parduotuvėje buvau su vaikais, pasislėpus ką nors pirkti neįmanoma.

O dovanos dar nepakuotos, kai visi namie, neįmanoma, dar net neturiu į ką, o gal ir neturėsiu, nes parduotuvėje buvau su vaikais, pasislėpus ką nors pirkti neįmanoma.
dekui
del parduotuviu su vaikais- uzjauciu- baisesnio dalyko nera- o gal man tik daba kai vaikai 2 menesius namie ant galvos lipa- siaip nesakyciau- bet dabar kaip ikalinti- juk niekur niekur neiseinam- namie ir namie- vienas sveikas kitas serga ir taip pamainomis- o as dar sirgau tai net su sveikuoju neisieisi i lauka...
o del pakavimo -nakti nakti pakavau 1 valanda nakties

QUOTE(Natele @ 2012 12 17, 11:34)
dekui

QUOTE(jonas_k @ 2012 12 17, 13:40)
Na kas gi tiems vaikuciams yra, kai tik sventes, tai jie susiruosia sirgti. Kleresova[B], sveikateles Jums ir kantrybes paciai, nes pati zinau, kaip jautiesi, kai vaikuciai serga. Mes mamos jauciames blogiau negu tie vaikuciai sergantis.
Kaip pamenu, cia jusiskiu sirgo skarlatina, gal ne taip seniai?
O del vyru, tai jo, jie dazniausiai bando nesikisti. Na, saviski tai as pateisinu, jis dirba po 10 val, iki darbo ir atgal dar po val.
Kaip pamenu, cia jusiskiu sirgo skarlatina, gal ne taip seniai?
O del vyru, tai jo, jie dazniausiai bando nesikisti. Na, saviski tai as pateisinu, jis dirba po 10 val, iki darbo ir atgal dar po val.
dekui
del vyru-nu daba kai parasysiu... vyro darbas prasideda baigiasi... o kiek laiko jusu vyrai sugaista "kelyje??? jei iskaiciuotume ir ta laika???
mano brangusis isvaziuoja is namu 5.50 ryte gryzta apie 20 jei jkoks autoivikis ar slidu ir 20.20... taio gryzes nusiprasuia- atsiseda prie kompo trumpam- 15min paskaityt , pavalgo ir liulio... as nieko ir nesitikiu JUS KA???? toliau kai gryzta para jis miega ir valgo- nu dar TV kompa pasiziuri... kitomis dienomis nu norisi man kad kai buna jau 2 3 iseigine kad kazka darytu

Kalbant tarp musu mama ir drauges kraupsta sako tu daugiavaike- pas tave 3 vaikai vienas kuris labai aikstingas inoringas o tu tik sokineji... O ko nesokinet? as nedirbu, man norisi taikos namie- ramybes- o jei nori ramybes reikia nusileisti... O man ir nesunku- tik kartais kai uzeina- ypac kai blogai jauciuosi... bet nesakau va vyras isleido vie4na be vaiku iki parduotuves net 3 valandas buvo su vaikais namie

o del skarlatinos- tai mes antibiotikus tik penktadieni nustojome gerti- tiksliau se4stadieni ryte paskutine doze... O skarlatinos cia kazkokia neauiski forma- paberta buvo tik aplink buyrnyte labai nedaug- niekur daugiau