Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jonas_k @ 2012 12 29, 20:48)
Na as jau uzsiregistravau mytoys.de, bet galvoju gal palaukti, gal bus dar nuolaidu geresniu legiukams, tada pasinaudociau ta pirmo siuntimo nuolaida, nes dabar vos keli rinkinukai is duplo yra su didesne nei 30 pros nuolaida, o noretusi didesnes nuolaidos. Kaip manot, ar verta laukti, ar bus didesnes nuolaidos.
Tikrai pas mus daznai buna irgi geru nuolaidu, tik reikia spet sugriebti.
Dabar tai visu parduotuviu lentunos pustustes, tai nelabai ka ir turi. Kazkur skaiciau, kad Rimi (cia Lietuvoj) turetu buti po Nauju nuolaidos zaislam, tai galvoju reikes paziureti. Tik vat Rimi labai jau skurdus Lego duplo pasirinkimas.Turbut Vilniuje didziausias yra Panoramos Rimi pasirikimas ar Savanoriu pr.

mes lego neseniai susidomejom, tai tiesa pasakius dar neteko matyt didesniu nei 35% nuolaidu mytoys'e. sheip ash po pirmo registravimo dar gal 3-4 kartus buvau gavus laishka su nuolaidu kodu (lyg 3 kart 10eur, o 1 karta - 5eur). dabar tai tik siuncia kodukus kad nemokama barshkuti gaut ar dar ka panashaus.
sheip jei jus tenkina kaina - tai galite siusti drasiai 4u.gif jeigu ka , sukursite nauja pasta ir ish naujo uzhsiregistruosite ish naujo (pas mus yra irgi du zhmones uzhregistruoti ash ir vyras ax.gif ).
mane tai bishki stebina pasirinkimas , arba kitaip tariant jo nebuvimas g.gif shian galvojau kelis rinkinukus prigriebti - bet kad nei vieno neradau. vilniui tai beveik visada randam ko norim maximoje ukmerges gatveje. dar bishki gaila kad internetine parduotuve maximos turi mazha pasirinkima zhaislu, nes su mielu noru viska namo uzhsakyciau ax.gif nes su musu panele buna kartais neimanoma nieko padaryt (nzn kas jai igelia, bet tokia nepaklusni ir isterishka buna doh.gif nu neeina susitarti su ja, viskas jai netinka. o kartais einam i parde - ir auksinis vaikas... shypsosi, bendrauja, eina uzh rankyte paduoda blink.gif )
shep anksciau buvom rimi klientai - dabar tai nelabai ten lankomes, nes maxima viska atvezha, sunesha - tai nera ko i ta rimi vazhiuoti. o beto Rimi rygoje ishviso skurdus zhaislu pasirinkimas verysad.gif man cia truksta vilnietishku parduotuviu doh.gif

va dar didelis passirinkimas LEGO parduotuveje, tai ten kainos... nu kazhkokios labai aukshtos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 12 29, 21:24)

sheip jei jus tenkina kaina - tai galite siusti drasiai  4u.gif jeigu ka , sukursite nauja pasta ir ish naujo uzhsiregistruosite ish naujo (pas mus yra irgi du zhmones uzhregistruoti ash ir vyras  ax.gif ).

va dar didelis passirinkimas LEGO parduotuveje, tai ten kainos... nu kazhkokios labai aukshtos  blink.gif

Dekui, tikrai galima gi uzsiregistruoti antra karta, net nepagalvojau doh.gif .
O del Lego parduotuviu, tai ten ir nuolaidos tik 20 proc buna, tai jau tikrai geriau siustis is mytoys,de arba kokio amazono, nes pradines kainos tai pas mus net turbut ir didesnes
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2012 12 29, 14:43)
o mes su vyru beziuredami paveiksliukus issirinkome savo siekiamybe: [i
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nerealu siaip, tik cia jau turi buti gerokai pasisventes smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi norėčiau lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 gruodžio 2012 - 21:42
QUOTE(pempė12 @ 2012 12 29, 22:38)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Aš irgi norėčiau lotuliukas.gif

mes nenorim schmoll.gif nes i musu kambari netilps lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 12 29, 13:54)
pasizhiuresiu parduotuvese ir atrashysiu smile.gif

Aciu labai lauksiu. notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Grazus lego miestai thumbup.gif , tik nebutinau cia namuose - buna nemazai nuotrauku is viesai lankomu lego zaidumu kambariu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 30, 10:28)
Grazus lego miestai  thumbup.gif , tik nebutinau cia namuose - buna nemazai nuotrauku is viesai lankomu lego zaidumu kambariu ir pan.

pas mus vaiku centre yra lego burelis smile.gif idomu butu ten apsilankyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2012 12 30, 08:50)
Aciu labai lauksiu. notworthy.gif  notworthy.gif

pigaiusia ka radom 58 latai g.gif
kazhkip tai nepigu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2012 12 30, 12:03)
pas mus vaiku centre yra lego burelis smile.gif idomu butu ten apsilankyti smile.gif
Papildyta:
pigaiusia ka radom 58 latai  g.gif
kazhkip tai nepigu  blink.gif

sorry blush2.gif ,o kas cia musu lietuviskais pinigais panasiai iseitu?
Kaip siandiena cia ramu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2012 12 29, 16:22)
O cia tai miestelis  g.gif . Yra kur tobuleti  thumbup.gif . Bet kiek cia pinigu ideta i tas kaladeles  doh.gif

QUOTE(Natele @ 2012 12 30, 09:28)
Grazus lego miestai  thumbup.gif , tik nebutinau cia namuose - buna nemazai nuotrauku is viesai lankomu lego zaidumu kambariu ir pan.

as irgi manau, kad cia vaizdai is kokio muziejaus ar pan. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 12 30, 16:22)
sorry blush2.gif ,o kas cia musu lietuviskais pinigais panasiai iseitu?
Kaip siandiena cia ramu  g.gif

1 latas netoli 5 litai 4u.gif bet dar siuntimas g.gif
Mano 6 m. Kaledom gavo svajoniu nama. Darbavosi issijuoses, man buvo keista kad maisiukai nebuvo sunumeruoti. Reikejo detaliu iskoti visiuose maisiukuose. Kol kas sustate tik viena varianta, bet patiko. Lengvai nusiima stogas, antars aukstas tad galima viduje apgyvendinti zmogeliukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 30 gruodžio 2012 - 16:46
QUOTE(Kačia @ 2012 12 30, 16:25)
1 latas netoli 5 litai 4u.gif bet dar siuntimas g.gif
Mano 6 m. Kaledom gavo svajoniu nama. Darbavosi issijuoses, man buvo keista kad maisiukai nebuvo sunumeruoti. Reikejo detaliu iskoti visiuose maisiukuose. Kol kas sustate tik viena varianta, bet patiko. Lengvai nusiima stogas, antars aukstas tad galima viduje apgyvendinti zmogeliukus wub.gif

Vajei,tai brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2012 12 30, 17:05)
as irgi manau, kad cia vaizdai is kokio muziejaus ar pan. wink.gif

Na cia greiciausiai LUG (Lego user group = lego naudotoju grupe) renginys, kuriuose ju nariai ir jiems prijauciantys demonstruoja savo kurinius. Youtube'e galima rasti daug filmuku is tokiu renginiu. Siap tokiuose renginiuose dazniausiai dalyvauja suauge - vaikai ateina pasiziuret smile.gif Sie renginiai jiems reikalingi, kad LEGO pripazintu juos kaip oficialia, ir po to galima kazkokiu papildomu privilegiju gauti. Deja, mano ziniomis Lietuvoje tokios grupes kolkas kaip ir nera...
Atsakyti