Vakar peržiūrėjau Стань мной ir Настоящая любовь. Nu tai galiu pasakyti, kad tą pirmąjį vos iškentėjau
 Nu nesižiūrėjo man. O antrasis jau nieko, taip smagiai
 Ir apskritai, kažko nebesižiūri man niekas
 Nebežinau pati ko noriu
 Nebežinau pati ko noriu   

Nebežinau pati ko noriu
 Nebežinau pati ko noriu   

Nebežinau pati ko noriu
 Nebežinau pati ko noriu  

Aš šiokią tokią turiu-dienom beveik nežiūriu,tik vakarais.Tai tuoj "lomkės" bus
  Aš šiokią tokią turiu-dienom beveik nežiūriu,tik vakarais.Tai tuoj "lomkės" bus   Bet va vakar vakare pabaigiau Čiugunską
  Bet va vakar vakare pabaigiau Čiugunską   ir pažiūrėjau В ожидании весны.Nu peržiūrėjau,bet tik todėl,kad jau buvo paskutinis filmas diske,o kompas jau išjungtas ir miego dar nesinorėjo..Jau tooooks vaikiškas
  ir pažiūrėjau В ожидании весны.Nu peržiūrėjau,bet tik todėl,kad jau buvo paskutinis filmas diske,o kompas jau išjungtas ir miego dar nesinorėjo..Jau tooooks vaikiškas   Turiu galvoj aktorių vaidybą.Man natūraliausia gal vaidino paauglė mergaitė,o visi kiti tai ne kaip profesionalai,o mėgėjai iš dramos būrelio
  Turiu galvoj aktorių vaidybą.Man natūraliausia gal vaidino paauglė mergaitė,o visi kiti tai ne kaip profesionalai,o mėgėjai iš dramos būrelio   Gal jei būčiau žiūrėjus su mezginiu rankose,tai kitaip būt buvę,o paprastai,tai jau
 Gal jei būčiau žiūrėjus su mezginiu rankose,tai kitaip būt buvę,o paprastai,tai jau   

Aš šiokią tokią turiu-dienom beveik nežiūriu,tik vakarais.Tai tuoj "lomkės" bus
  Aš šiokią tokią turiu-dienom beveik nežiūriu,tik vakarais.Tai tuoj "lomkės" bus   Bet va vakar vakare pabaigiau Čiugunską
  Bet va vakar vakare pabaigiau Čiugunską   ir pažiūrėjau В ожидании весны.Nu peržiūrėjau,bet tik todėl,kad jau buvo paskutinis filmas diske,o kompas jau išjungtas ir miego dar nesinorėjo..Jau tooooks vaikiškas
  ir pažiūrėjau В ожидании весны.Nu peržiūrėjau,bet tik todėl,kad jau buvo paskutinis filmas diske,o kompas jau išjungtas ir miego dar nesinorėjo..Jau tooooks vaikiškas   Turiu galvoj aktorių vaidybą.Man natūraliausia gal vaidino paauglė mergaitė,o visi kiti tai ne kaip profesionalai,o mėgėjai iš dramos būrelio
  Turiu galvoj aktorių vaidybą.Man natūraliausia gal vaidino paauglė mergaitė,o visi kiti tai ne kaip profesionalai,o mėgėjai iš dramos būrelio   Gal jei būčiau žiūrėjus su mezginiu rankose,tai kitaip būt buvę,o paprastai,tai jau
 Gal jei būčiau žiūrėjus su mezginiu rankose,tai kitaip būt buvę,o paprastai,tai jau  

Vertinčiau kokiems varganiems 3-5 balams. Jau kai visai visai nėr ką žiūrėti na tai nebent tik tuomet tiktų, mano subjektyviai nuomonei
 Vertinčiau kokiems varganiems 3-5 balams. Jau kai visai visai nėr ką žiūrėti na tai nebent tik tuomet tiktų, mano subjektyviai nuomonei  

Nebežinau pati ko noriu
 Nebežinau pati ko noriu  
 Aš lyg iš šito jausmo jau kapstausi...lygtai...man taip atrodo
 Aš lyg iš šito jausmo jau kapstausi...lygtai...man taip atrodo  Bet vis dar ieškojimuose nardau.
 Bet vis dar ieškojimuose nardau. 

Aš lyg iš šito jausmo jau kapstausi...lygtai...man taip atrodo
 Aš lyg iš šito jausmo jau kapstausi...lygtai...man taip atrodo  Bet vis dar ieškojimuose nardau.
 Bet vis dar ieškojimuose nardau. 

Mano beveik septyniolikmetei ir labai patiko
  Mano beveik septyniolikmetei ir labai patiko   
  Labai patiko rekomenduoju

geras, patiko. turiu 8 ser.atsisiuntus
 geras, patiko. turiu 8 ser.atsisiuntus