Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

tipo ideklas ipadui, bet kai greit darem, tai nedejom uzfiksavimo atlapo, bet sueis man visokiems cekiams grusti parduotuviniams, nes pinigine plysta pastoviai nuo visokiu popiereliu doh.gif
Ten darem is to ka dave, nebuvo spalvu pasirinkimo, visi vienodus projektus dare, technologijos mokemes vienzo. Bet kaip smagu buvo wub.gif Namie neturiu kada net masinos pasistatyti, bet pasizaidziau suvaziavime gerai, uzteks dziaugsmo kuriam laikui.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 12, 19:18)
Noriu pasgirti savo darbeliais kuriuos padariau budama siuvimo megeju suvaziavime  bigsmile.gif

Vau, super, Taure thumbup.gif
Kokia pradine kaina? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 12, 19:17)
Firma nebloga ,turiu pora odinių švarkelių,gera oda,ne šlamštas

O kaip jum bateliai g.gif Gafsa eksperte cia tu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 12 12, 11:22)
Vau, super, Taure thumbup.gif
Kokia pradine kaina? lotuliukas.gif

Neparduodu blush2.gif Nors turiu to ideklo iskarpas, gal kada daugiau padarysiu kai laiko turesiu, tik kazi ar kada turesiu verysad.gif

Dar su pizama sedziu, dirbu po tiek dienu nebuvimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 12 12, 16:25)
Neparduodu  blush2.gif Nors turiu to ideklo iskarpas, gal kada daugiau padarysiu kai laiko turesiu, tik kazi ar kada turesiu verysad.gif

Dar su pizama sedziu, dirbu po tiek dienu nebuvimo  doh.gif

atsiunciau dar viena megztuka, tikiuosi sita eis nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulike @ 2012 12 12, 11:26)
atsiunciau dar viena megztuka, tikiuosi sita eis nupirkti smile.gif

akey, gerdulka medzioja kol as gmail dilemose kapstausi 4u.gif
Papildyta:
ai dar noriu pagirti ugg su mediniu padu. Atvaiksciojau 4 dienas su jais. Specialiai neimiau jokiu kitu batu, bet grizau su sveikom kojom ir net siuvimo masinos pedala normaliai valdziau, tai jauciu ir tikros masinos pedalus jausiu normaliai. Geruliai baciukai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 12, 18:22)
O kaip jum bateliai g.gif  Gafsa eksperte cia tu blush2.gif

Normalios balerinos g.gif tik aš nemėgstu gyvatinių raštų drabužiuose ir batuose,kaip ir ryškiai rūžavos spalvos,tai tokia iš manęs ir konsultantė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 12, 18:11)
http://www.6pm.com/j.....zfcTest=mat:1

Labai noriu siu bateliu, bet ar jie kokybiski, nes prie kulno tai man negraziai kazkaip atrodo  g.gif

Ir as juos ziurinejau su mintim, gal noriu blush2.gif. Bet kol galvojau, aisku jau mano dydzio nebeliko biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2012 12 12, 19:31)
Ir as juos ziurinejau su mintim, gal noriu blush2.gif. Bet kol galvojau, aisku jau mano dydzio nebeliko biggrin.gif.

As tik bijau, kad nebut mazinti, nes tik 10 likes, va. Gafsa, O man gyvaciuke visai gyvina bateli, prie juodo tai kaip akcentukas gaunasi, as net plona dirziuka gyvates uzsisakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2012 12 12, 18:37)
As tik bijau, kad nebut mazinti, nes tik 10 likes, va. Gafsa, O man gyvaciuke visai gyvina bateli, prie juodo tai  kaip akcentukas gaunasi, as net plona dirziuka gyvates uzsisakiau blush2.gif

Na, jei ten koki iki 1 cm, manau, nesudetinga batu taisykloj pratempt mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutinela: 12 gruodžio 2012 - 18:42
QUOTE(mutinela @ 2012 12 12, 19:42)
Na, jei ten koki iki 1 cm, manau, nesudetinga batu taisykloj pratempt mirksiukas.gif.

nusiunciau uzsakyma zesime ar dar pagaus, nes tik vieni like buvo blush2.gif Pirma karta isgirdau, kad batus pratempia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 12 gruodžio 2012 - 18:51
Jamu crocs.com 4u.gif
Atsakyti