Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

QUOTE(batareika @ 2014 03 19, 08:49)
Pakopos šitos vietos neuždengs. O įsivaizdavau gerokai lengvesnius, siauresnius, na ta dalis kur matosi, gal ne tokius gilius taip teisingiau būtų pasakyt.
Tai taip, jau dabar tik šviesiai dažyti. Bet dar kitokių minčių turim, nes nei man nei vyrui nepatinka. Tuo labiau kai darbus savo rodė nei vienų tokių griozdiškų nebuvo. Dėl statumo tai jau čia nieko neišlauši jei vietos tik tiek. Tiesiog vaizdas man lebai nepatinka. Atrodo kaip kokio šiaip suvirintojo daryti, ne 10 metų laiptus darančio žmogaus.

Ryškiai persistengta. Čia ir bėgantį dramblį išlaikytų, jeigu pakopas pakeitus į metalines. Tokia sija turėtų būti kai tarpatramis 10 metrų, o ne 2-2,5 kaip pas jus.
Kodėl iš anksto nesusitarėte ką perkate?
Nudažius baltai ir dar priderinus išilgai kažkokią kitos spalvos juostelę vizualiai palieknėtų ta sija.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 03 19, 10:58)
Ryškiai persistengta. Čia ir bėgantį dramblį išlaikytų, jeigu pakopas pakeitus į metalines.  Tokia sija turėtų būti kai tarpatramis 10 metrų, o ne 2-2,5 kaip pas jus.
Kodėl iš anksto nesusitarėte ką perkate?
Nudažius baltai ir dar priderinus išilgai kažkokią kitos spalvos juostelę vizualiai palieknėtų ta sija.

Na kaip nesusitarėm smile.gif žiūrint kaip pažiūrėsim. Sakėm, kad norim lengvos konstrukcijos, juk ne betoninius darom, bendrą principą kaip bus parodė, tačiau jokios vizualizacijos tikrai nesiuntė. Atvažiavo ir sumontavo. Ir aiškina kad kitaip geometriškai neišėjo ir taip padarė geriausia ką tokioj situacijoj galima padaryti, kaltinkit architektą, kad tik tiek vietos paliko ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 03 19, 08:49)
Tuo labiau kai darbus savo rodė nei vienų tokių griozdiškų nebuvo.
Atrodo kaip kokio šiaip suvirintojo daryti, ne 10 metų laiptus darančio žmogaus.

Laiptu dizainas tikrai suvirintojo.
Duokit suvirintojui savo laiptu dizaino varianta ir tuomet galsit reiksti pretenzijas.
Atsakyti
Ar uztenka laiptams 2m plocio? Dar po laiptais bus WC.
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2014 03 14, 20:44)
nu  bet norint tilpt i  anga  ant 13  pakopu tureciau isdalint 26 cm  ,gautusi pakopa  po  20  cm  kazkur ,neperauksta ?

Perauksta.
Senatvej koju nepavilksit.... unsure.gif
idealu , kaip kad rase- 17-18cm.

gylis pakopos, kur peda dedasi kai lipi-28comai cool.gif .
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 03 18, 17:02)
Pasakykit, prašau, ką manot apie tokius laiptus. Vaizdą įdėjau iškart nuo durų, tik įėjus tokie tiesiai prieš akis bus. Ar man negerai galvoj, ar čia visiškas griozdas ??? Aiškina kad konstrukciškai čia viskas super, čia superiniai laiptai ir ko aš čia noriu.... esu nevilty....

http://imagizer.imag...90/691/9lwc.jpg

user posted image

gal jus pamatuokit pagal standartus kaip kas turi buti,kiek visur comu, kokie ismatavimai ir tada jeigu daug nestandarto, neteisybes, tai tegu tie meistreliai nesasi savo tuos laiptus namo.... cool.gif galima juk pasilieti koki pirmini laipta kad ir platesni, o po to jau tvirtinti kontrukcija. O kadangi vietos mazai, tai kazka lengvesnio bandyt ipiesti. Daug kas laiptus daro, ne vien tik sita firmele, kur jums...
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2014 03 19, 11:09)
Na kaip nesusitarėm smile.gif žiūrint kaip pažiūrėsim. Sakėm, kad norim lengvos konstrukcijos, juk ne betoninius darom, bendrą principą kaip bus parodė, tačiau jokios vizualizacijos tikrai nesiuntė. Atvažiavo ir sumontavo. Ir aiškina kad kitaip geometriškai neišėjo ir taip padarė geriausia ką tokioj situacijoj galima padaryti, kaltinkit architektą, kad tik tiek vietos paliko ir t.t.

O jus davet jiems atskira laiptu plana-projekta, ar tiesiog tik ismatavimus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 03 18, 16:02)
Pasakykit, prašau, ką manot apie tokius laiptus. Vaizdą įdėjau iškart nuo durų, tik įėjus tokie tiesiai prieš akis bus. Ar man negerai galvoj, ar čia visiškas griozdas ??? Aiškina kad konstrukciškai čia viskas super, čia superiniai laiptai ir ko aš čia noriu.... esu nevilty....

user posted image

O siaube, tokio griozdo dar neteko matyt smile.gif

Turejo but mazdaug tokio storumo pakopos
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2014 03 20, 17:55)
Perauksta.
Senatvej koju nepavilksit.... unsure.gif
idealu , kaip kad rase- 17-18cm.

senam name toli grazu iki idealumo biggrin.gif na pasiziuresim gal isipaisysiu i kokius 19 cm blush2.gif
Atsakyti
[quote=viljana,2014 03 20, 22:02]
senam name toli grazu iki idealumo biggrin.gif na pasiziuresim gal isipaisysiu i kokius 19 cm blush2.gif

Mes irgi senam name viska rekonstruojam... ir uzejau i sia temuke tik zvilgteret, nes sekantis etapas pas mus irgi laiptai... biggrin.gif , todel ir domiuosi, bet ka mes darysim,jei netelpam , nors aukstis lubu beveik 3,5m., tai lupsim medines grindis, nes jos ten dvigubos ir pilsim gruza, metal strypus sodinsim, ir tada matuosim aukscius ir liesim betona, nes ir laiptu karkasas tures isibetonuoti ir siaip plitelem viska desim, tai turi buti tvirtas pagrinadas , vat tada galima pasireguliuoti aukcius, kaip jus sakot isipiesti turi laiptai i tam tikra vieta....
Papildyta:

Turejo but mazdaug tokio storumo pakopos
user posted image
[/quote]

nu sitas krokodilas geriau atrodo.... biggrin.gif
Atsakyti
As tik apie stori o ne dizaina, beje tas krokodilas matos tik atidarius duris
Atsakyti
QUOTE(batareika @ 2014 03 18, 17:02)

user posted image

Lofte tokie laiptai tiktu. Ten kur sienos betonines,faniera naudota interjere. O jusu name kazin gar grazu bus,nebent interjeras butu specifinis.. O tas krokodilas idetas ,tai man perskystas,perliaunas.. biggrin.gif
Atsakyti
pirmiausiai laiptai yra tiesiog per "sunkūs" nemanau, net kad ir lofte jie žiūrėtūsi.....

grubių, loftiškų laiptų ir mes norime, tačiau netokių smile.gif
Atsakyti
koks pas jus laiptines ismeros? koks plotis rekomenduojamas?
Atsakyti