QUOTE(batareika @ 2014 03 19, 08:49)
Pakopos šitos vietos neuždengs. O įsivaizdavau gerokai lengvesnius, siauresnius, na ta dalis kur matosi, gal ne tokius gilius taip teisingiau būtų pasakyt.
Tai taip, jau dabar tik šviesiai dažyti. Bet dar kitokių minčių turim, nes nei man nei vyrui nepatinka. Tuo labiau kai darbus savo rodė nei vienų tokių griozdiškų nebuvo. Dėl statumo tai jau čia nieko neišlauši jei vietos tik tiek. Tiesiog vaizdas man lebai nepatinka. Atrodo kaip kokio šiaip suvirintojo daryti, ne 10 metų laiptus darančio žmogaus.
Tai taip, jau dabar tik šviesiai dažyti. Bet dar kitokių minčių turim, nes nei man nei vyrui nepatinka. Tuo labiau kai darbus savo rodė nei vienų tokių griozdiškų nebuvo. Dėl statumo tai jau čia nieko neišlauši jei vietos tik tiek. Tiesiog vaizdas man lebai nepatinka. Atrodo kaip kokio šiaip suvirintojo daryti, ne 10 metų laiptus darančio žmogaus.
Ryškiai persistengta. Čia ir bėgantį dramblį išlaikytų, jeigu pakopas pakeitus į metalines. Tokia sija turėtų būti kai tarpatramis 10 metrų, o ne 2-2,5 kaip pas jus.
Kodėl iš anksto nesusitarėte ką perkate?
Nudažius baltai ir dar priderinus išilgai kažkokią kitos spalvos juostelę vizualiai palieknėtų ta sija.