Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

Sveiki,
isirenginejame nama ir zinoma svarstome visokius variantus vidaus betoniniu laiptu apdailai.
Priejome sprendima, kad turbut noretume laiptineje kilimines dangos, del kainos atzvilgio, lyginant su medziu bei del jaukumo, slidumo ir pan.
Gal galetu kazkas pasidalinti patirtimi, kaip isirengti betoniniu laiptu apdaila kilimine danga paciam?
Ar reikia kloti kazkokius spec. paklotus ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2015 03 10, 08:41)
Sveiki,
isirenginejame nama ir zinoma svarstome visokius variantus vidaus betoniniu laiptu apdailai.
Priejome sprendima, kad turbut noretume laiptineje kilimines dangos, del kainos atzvilgio, lyginant su medziu bei del jaukumo, slidumo ir pan.
Gal galetu kazkas pasidalinti patirtimi, kaip isirengti betoniniu laiptu apdaila kilimine danga paciam?
Ar reikia kloti kazkokius spec. paklotus ir pan?  4u.gif

Kilimine danga klijuojasi pris pakopu.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2015 03 10, 08:30)
Kilimine danga klijuojasi pris pakopu.

Tiesiog tiesiai, ant betono? Niekaip jo nereikia pries tai paruosti ir pan?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2015 03 10, 15:19)
Tiesiog tiesiai, ant betono? Niekaip jo nereikia pries tai paruosti ir pan?
Dekui  4u.gif

Kiek žinau iš pradžių reikia betoną gruntuoti giluminiu gruntu.
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galit patarti, ka grazaus ir saugaus (mazi vaikai) galima padaryti is tokio karkaso laiptams:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CervusDama: 20 kovo 2015 - 08:37
QUOTE(mintas @ 2015 03 08, 14:39)
Man niekaip nedaeina, kaip amžiaus senumo betoninių laiptų dizainas gali būti vadinamas moderniu. Taip, mediniuose laiptuose tai pakankamai nauja, bet kalba eina apie laiptų formą, o ji, na atleiskit bet tikrai daugiau nei 100 metų naudojama, net ir Egipto piramidėse atrodo būtent tokią laiptų formą sutiksi, tad man tokiai laiptų formai absoliučiai nekyla asociacijos su žodžiu "modernus".

Vat kai laiptų pakopos tarsi niekur nesilaiko, toks pakopų montavimas man atrodo moderniai.

Bomžiniai mano laiptai.
Atsakyti
Sugalvojom daryt skirtingus laiptų maršus, t.y. vienas maršas uždaras betoninis, betoninė aikštelė ir tada jau sekantį maršą daryti kiaurus laiptus ( metalinis karkasas be papakopių). Tie kiauri laiptai todėl kad langas didelis prie aikštelės, tai norisi kad per kiaurus laiptus gautumėm šviesos. Bet niekur tokių nesu mačiusi. Gal kas kur netyčia matė tokių pavyzdžių?
O gal taip labai baisiai atrodys? blink.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galite parekomenduoti meistrą laiptų turėklams? Miestas Šiauliai. Galima į A.Ž.
Atsakyti
Laba,

Gaminti pakopas ir priespakopius is 40mm. Jei yra poreikisi galima priespakopius smailinti. Kaip tik dabar panasius gaminame naujam rusui, jei yra noro paziureti kaip atrodys, - AZ. Ir karkasa gerai butu padazyti sienu spalva - tada jis beveik nesimatys.

QUOTE(CervusDama @ 2015 03 20, 09:35)
Sveiki,

gal kas galit patarti, ka grazaus ir saugaus (mazi vaikai) galima padaryti is tokio karkaso laiptams:

Atsakyti
Mane taip pat domintu turektu meistras Kaune, gal kuri kontaktus turit? Prasyciau i AZ
Atsakyti
Sveiki,

Gal zinot kas nebrangiai daro pakopas Kaune? Prasyciau i AZ. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2015 03 20, 22:30)
Bomžiniai mano laiptai.

Matyt įsivaizduojate tokius kaip daugiabučio laiptinėje,
O kitokių neieškojote ir ne esate matę. smile.gif

Ir pokario automobilis gali būti modernus... biggrin.gif
Atsakyti