Įkraunama...
Įkraunama...

Vidaus laiptai

Sveiki,

gal kas gali parekomenduoti laiptų meistrus Vilniaus regione (į AŽ), būčiau labai dėkinga. wink.gif
Kol kas dar sprendžiam kokius laiptus gaminti, tikrai žinom, jog jie bus sukti bei uždari.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti, kas padarytu pakuopas ir tureklus ant betoniniu laiptu? Vilniuje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revla: 29 liepos 2013 - 13:50
QUOTE(Vilnis @ 2013 07 28, 20:24)
Sveiki,

gal kas gali parekomenduoti laiptų meistrus Vilniaus regione (į AŽ), būčiau labai dėkinga. wink.gif
Kol kas dar sprendžiam kokius laiptus gaminti, tikrai žinom, jog jie bus sukti bei uždari.
Ačiū  4u.gif

ir man prašau 4u.gif
Atsakyti
Mes patys dabar renkames laiptus, tai kol kas buvom susitike su Stepmaster ir Sveicariskais laiptais, abudu patiko, atsiunte 3D planus, tik dar mastom del dizaino. Rezultatu galesiu veliau pasigirti smile.gif
Atsakyti
Sveikos!
Gal kas gli parekomenduoti betoniniu laiptu projektuotojus?
Busiu dekinga!
Veiksmas tarp Vln-Kn
Atsakyti
Sveiki,

gal kas liejosi betoninius laiptus ir gali pasidalinti kaina uz vienos pakopos isliejima?

Dekoju
Atsakyti
QUOTE(Triuksmas @ 2013 02 24, 23:49)
taip, sutinku su Jumis  4u.gif Man tiek projektuojant, tiek gaminant laiptus svarbiausia patogumas ir tvirtumas, paskui vaizdas. kad ir kokie gražūs laiptai būtų, tikrai nesidžiaugsit kasdien laipiodami jais, jei jie bus nepatogūs. O smagiausia,  jeigu pavyksta suderinti visus tris kriterijus už užsakovą tenkinančią kainą smile.gif

Sveiki,
Ar dirbate Kaune?
Atsakyti
QUOTE(tofee @ 2013 08 06, 10:29)
Sveikos!
Gal kas gli parekomenduoti betoniniu laiptu projektuotojus?
Busiu dekinga!
Veiksmas tarp Vln-Kn

labas, mums sio menesio pabaigoj turetu lieti betoninius. Tai nezinau kas ir kaip...bet jei visgi reikia kontaktu parasykit man az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 08 18, 21:37)
labas, mums sio menesio pabaigoj turetu lieti betoninius. Tai nezinau kas ir kaip...bet jei visgi reikia kontaktu parasykit man az  mirksiukas.gif

siandien jau pradejo daryti karkasa laiptams....laukiu nesulaukiu pabaigos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2013 07 21, 21:43)
Mums betoninius liejo Super meistriukas, galiu drasiai rekomenduoti. Virginijus Jasas. Pagooglinkit, rasit visa info kam reikes .  ax.gif

Laba,
O, kiek kainavo jums laiptai?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Domina stiklas laiptu turėklams. Gal kas žinot kur būtų Galima jo isigyti pigiau? Veiksmas Vilniuj.
Atsakyti
Turime laiptus thumbup.gif aisku vaizdo realaus jie dar ilgai netures, nes daremes betoninius...bet man jau dbr jie grazus. Taip pat padare karkasa laiptams i rusi, kuriuos patys betonuosim, ir lauke terasele isbetonavo bei padare laiptus. Tai va...
Atsakyti