Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su savomis NUOTRAUKOMIS

QUOTE(kachukas @ 2012 12 27, 15:36)

Endži, o kur jūs pirkote Spring Roll tešlą?


as maximoje pirkau vakar 4u.gif
prie sluoksnuotu saldytu teslu sudeta 12.99 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kachukas @ 2012 12 27, 14:36)



Endži, o kur jūs pirkote Spring Roll tešlą?

matau jau Ule atsake, prie saldytu teslu buna, as pirkau IKI 12.99, per akcija buvo 9.99, ten 40 lapeliu 4u.gif
Atsakyti
Greitas cukinijų ir parmezano apkepas

user posted image

user posted image

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

2-4 porcijoms paruošti

Reikės:

* 2 jaunų žalių cukinijų

* 4 kiaušinių

* 150 ml neriebios grietinėlės (10 % riebumo)

* 50 gr smulkiai sutarkuoto parmezano sūrio

* 5 griežinėlių virto kalakutienos kumpio

* 1/4 poro

* džiovintų petražolių

* maltų pipirų ir druskos

* šlakelis alyvuogių aliejaus



Gaminimo eiga:

Įkaitinti orkaitę iki 180°C temperatūros.

1. Cukinijas nuplauti, nupjauti galiukus ( odelės nenulupti) supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į šlakeliu alyvuogių aliejaus pateptą kepimo formą.

2. Giliame inde išplakti kiaušinius, supilti grietinėlę, sudėti smulkiai supjaustytą porą, pagardinti pertrržolėmis, druska ir pipirais. Paruoštą mišinį užpilti ant išdėliotų cukinijų griežinėlių.

3. Paviršių pabarstyti smulkiai sutarkuotu parmezano sūriu.

4. Pastatyti kepti 20-30 minučių.

5. Patiekti ragauti iš karto.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Endzi,- turiu ir as sia tesla,domejausi ydarais...klausimelis,-visur raso,kad vieno laksto mazai,reik bent kelis,lakstus pertept lydytu sviestu ir tada det ydara.Jusu nuomone vieno laksto pakanka? Radau viena ideja del ydaro,-pjaustyti krabai arba lasisa sutepta lydytu suriu ir krapukais..
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 12 28, 09:28-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 12 28, 09:28)
Endzi,- turiu ir as sia tesla,domejausi ydarais...klausimelis,-visur raso,kad vieno laksto mazai,reik bent kelis,lakstus pertept lydytu sviestu ir tada det ydara.Jusu nuomone vieno laksto pakanka? Radau viena ideja del ydaro,-pjaustyti krabai arba lasisa sutepta lydytu suriu ir krapukais..

oi tikrai pakanka vieno to plono laksto, as visus sukau po viena
Atsakyti
Lašiša žolelių-grietinėlės padaže

[attachmentid=226067]
Reikės:

Lašišos gabalo be odos
citrinpipirių
juodųjų pipirų
druskos
Padažui:

300 ml neriebios grietinėlės
2 kiaušinių trynių
pundelio šviežaus bazaliko
šviežių krapų
petražolių
šakelės rozmarino
0,5 citrinos sulčių
Lašišą padruskiname, papipiriname, pabarstome citrinpipiriais ir paliekame bent 20-30 pasimarinuoti. Dedame į karščiui atsparų indą, prieš tai jį aptepame aliejumi. Sumaišome grietinėlę su kiaušinio tryniais, druska, pipirais, įspaudžiame 0,5 citrinos sulčių ir beriame susmulkintus žalumynus. Viską išplakame ir užpilame lašišą. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-45 min.
Atsakyti
Ačiū Ulei ir Endži - ieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 12 28, 20:11)
Lašiša žolelių-grietinėlės padaže[/color][/b][/url

kaip as ieskojau savaitgali kazko panasaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 29 gruodžio 2012 - 17:32
QUOTE(Endži @ 2012 12 25, 13:08)
juodgrūdės
asafetida

Ar būtini šitie dalykai, ir kur jų būna pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 12 30, 07:26)
Ar būtini šitie dalykai, ir kur jų būna pirkt?


juodgrūdė

Asafetida

o dėl būtinumo tai čia prieskoniai, jie tiesiog suteikia patiekalui daugiau skonio ir aromato.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 12 30, 07:26)
Ar būtini šitie dalykai, ir kur jų būna pirkt?

nebutini, bet suteikia tam tikro skonio smile.gif
juodgrudes buna prieskoniu parduotuvese, asafetidos jau galima rast tik eko parduotuvese, ji kvepia svogunais 4u.gif kaip jau rase keistuole juk cia prieskonis, galima improvizuoti ir deti savo megiamu 4u.gif
Atsakyti
darsyk soutzoukakia ( graikiškas patiekalas, iš esmės tas pats, kas ir mūsų kotletai, tik dešrelės formos ).. naudojau jautienos faršą, dėjau smulkiai pjaustytą svogūną, skiltelę česnako, batoną, pipirų, druskos, porą šaukštų alyvuogių aliejaus ir 4-5 šaukštus raudono vyno… formuojame dešrelės formą, šiek tiek alyvuogių aliejaus inde, kuriame kepsime ir šauname į orkaitę 180C…kokias 15 min palieku iš vienos pusės, vėliau apverčiu ir vėl kepu 15 min…
kol soutzoukakia orkaitėje, į puodą pilu šiek tiek alyvuogių aliejaus, dedu svogūnus, didelį smulkiai pjaustytą ir be odelės pomidorą, palieku pasitroškinti, tada pomidorų padažą ir prieskonius : druską, pipirus, papriką, česnaką.. iš esmės, viską, ką tik mėgstate… kai jau padažas paruoštas, pilu jį ant soutzoukakių ir palieku orkaitėje dar apie 15 min….
user posted image
http://patipatiblog.wordpress.com/
Atsakyti