Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

gymboree nepirkau siandien, turiu kelis uzsakymus

nupirkta 4u.gif

largefeet
RL
rugby
amazon
ebay
sierra
zulily
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2012 12 16, 21:37)
gymboree nepirkau siandien, turiu kelis uzsakymus

thumbup.gif tai jungiuos 4u.gif Koduka turit? ax.gif
Atsakyti
Nusiunciau gymboree maziuka maziuka 4u.gif gal nuolaidele turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 16 gruodžio 2012 - 20:39
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 16, 20:27)
bet žinokit vaikui smagiau su kombinezoniukų,kuris atitinka dydį  4u.gif  o nėra labai didintas. Plius nepamirškit,kai vaikutis ima labiau judėti, tai visas svoris greit išgaruoja  mirksiukas.gif  4u.gif  tikrai siūlyčiau imti 18-24mėn, jei jūsų vaikiukai bus manosios amžiaus  4u.gif

o jis ar šiltas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 16, 20:27)
bet žinokit vaikui smagiau su kombinezoniukų,kuris atitinka dydį  4u.gif  o nėra labai didintas. Plius nepamirškit,kai vaikutis ima labiau judėti, tai visas svoris greit išgaruoja  mirksiukas.gif  4u.gif  tikrai siūlyčiau imti 18-24mėn, jei jūsų vaikiukai bus manosios amžiaus  4u.gif

g.gif g.gif "susiveliau" g.gif sakot užtektų 1,5m per visą žiemą g.gif
o Jums dydis kaip tik tik g.gif
aišku vaikai paskui neauga labai daug cm per mėn g.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2012 12 16, 20:46)
o jis ar šiltas?  4u.gif

sudetis gera, plunksnos +pukai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2012 12 16, 21:46)
o jis ar šiltas?  4u.gif

Man 100 kart geresnis už Columbia blush2.gif kai gavau pačiupinėti GAP, Columbia iš karto pardaviau..nes GAP'e yra flysiukas viduj ir atrodo storesnis už Columbia..tiesiog turėjau du kombinezonus ir galiu palyginti wink.gif ir Columbia šalo vaikas, nors dar net žiema nebuvo atėjusi, o Gape visad šiltutė 4u.gif Matyt tiesiog ne mums Columbia skirtas buvo laugh.gif
Atsakyti
kazin GAP dydis 2T ir 18-24 daug skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2012 12 16, 21:56)
g.gif  g.gif "susiveliau"  g.gif sakot užtektų 1,5m per visą žiemą  g.gif
o Jums dydis kaip tik tik  g.gif
aišku vaikai paskui neauga labai daug cm per mėn  g.gif
Papildyta:

sudetis gera, plunksnos +pukai  thumbup.gif  thumbup.gif

Na paskaičiuokit wink.gif Kombinezoną jau dėjau nuo spalio mėn tiesiog po bodžiuku smile.gif pasikartosiu, bet Gap siauras kombinezoniukas ir vaikas kaip žmogus atrodo smile.gif Juolabiau vaikčioti vaikiukui tikraii bus sunkiau su dydžiu didesniu 4u.gif aš tikrai siūlau pirkti dabar 18-24mėn 4u.gif Juk va dabar kitą kombinezoną per Thanks giving day irgi panašia kaina paėmiau wink.gif o kombinezono jums reikės anksčiau jau smile.gif Tai kitiem metam imkit tik 18-24 4u.gif aš net ir batukus stengiuosi dėti tip top dydį blush2.gif Man labai norisi,kad vaikučiui būtų patogu smile.gif Juk ir sau norim tinkančkių rūbų, o ne didesnių wink.gif
oi..prirašiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgux @ 2012 12 16, 21:58)
kazin GAP dydis 2T ir 18-24 daug skiriasi  g.gif

negavau, negaliu pamatuot biggrin.gif bet skiriasi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o sitam ir -20 proc? gal kas galit pakomentuoti kokybe ir dydzius? Aciu smile.gif http://oldnavy.gap.c...p;pid=557815092
Atsakyti

gymboree turiu koduka -20% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 16, 20:56)
Man 100 kart geresnis už Columbia  blush2.gif  kai gavau pačiupinėti GAP, Columbia iš karto pardaviau..nes GAP'e yra flysiukas viduj ir atrodo storesnis už Columbia..tiesiog turėjau du kombinezonus ir galiu palyginti wink.gif ir Columbia šalo vaikas, nors dar net žiema nebuvo atėjusi, o Gape visad šiltutė  4u.gif  Matyt tiesiog ne mums Columbia skirtas buvo laugh.gif

Ačiū už info - bandysim užsisakyti šitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 12 16, 20:56)
Man 100 kart geresnis už Columbia  kai gavau pačiupinėti GAP, Columbia iš karto pardaviau..nes GAP'e yra flysiukas viduj ir atrodo storesnis už Columbia..tiesiog turėjau du kombinezonus ir galiu palyginti wink.gif ir Columbia šalo vaikas, nors dar net žiema nebuvo atėjusi, o Gape visad šiltutė  Matyt tiesiog ne mums Columbia skirtas buvo

QUOTE(Bluntė @ 2012 12 16, 21:02)
Na paskaičiuokit wink.gif Kombinezoną jau dėjau nuo spalio mėn tiesiog po bodžiuku smile.gif pasikartosiu, bet Gap siauras kombinezoniukas ir vaikas kaip žmogus atrodo smile.gif Juolabiau vaikčioti vaikiukui tikraii bus sunkiau su dydžiu didesniu, aš tikrai siūlau pirkti dabar 18-24mėn  4u.gif  Juk va dabar kitą kombinezoną per Thanks giving day irgi panašia kaina paėmiau wink.gif o kombinezono jums reikės anksčiau jau smile.gif Tai kitiem metam imkit tik 18-24  4u.gif  aš net ir batukus stengiuosi dėti tip top dydį  blush2.gif  Man labai norisi,kad vaikučiui būtų patogu smile.gif Juk ir sau norim tinkančkių rūbų, o ne didesnių wink.gif
oi..prirašiau biggrin.gif
Papildyta:

negavau, negaliu pamatuot biggrin.gif bet skiriasi wink.gif  4u.gif

Blunte,
ačiū už išsamią info 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2012 12 16, 21:32)
Ačiū už info - bandysim užsisakyti šitą  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir aš jau nusiunčiau blush2.gif kaina tikrai gera rolleyes.gif
Atsakyti