Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(Sultry @ 2013 05 25, 18:11)

Almost, kur pirktas? 4u.gif

aš pirkau Boots Kalėdiniam SG rinkiny, bet šiaip manau, kad tikrai galima rasti ir pavieniam pirkimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2013 05 25, 19:11)

Almost, kur pirktas? 4u.gif

Jei neklystu, esu mačiusi Douglase g.gif
Atsakyti
Mano atradimas yra:

CLARINS tušas

user posted image

Gražiai padažo, blakstienos atrodo labai tankos ir ilgos. wub.gif Reikėjo priprasti prie šepetėlio, nes jau buvau atpratusi nuo tokio ir iš pradžių jis man buvo toks "murzius" dažant dažnai nutepdavau kokį kamputį, o nuvalyt sunkiai ėjo doh.gif
Atsakyti
user posted image

Labai patiko sis kremas su spalva veidui nuo saules su spf 50. Naudoju kaip kremine pudra. Neriebina odos ir apsaugo nuo saules thumbup.gif
Papildyta:
Logona Tropic pirkau violey.com kainavo 7.89€. Kvapas neikyrus toks kaip kokosu- egzotiniu vaisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 05 26, 12:29)

Labai patiko sis kremas su spalva veidui nuo saules su spf 50. Naudoju kaip kremine pudra. Neriebina odos ir apsaugo nuo saules thumbup.gif

ar poras labai kemsa? nes man ta daro bvk visi eucerin kremai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 12:51)
as buvau atsizegnojusi taciau dabar vel nusilakavau, taip patogu  blush2.gif siaip manau priklauso kaip nuimi, kai nuimdavau pas manikiuriste, nieko nagams nebuvo, o pati nuimdama pazeidziau nagus turbut  doh.gif

Dariausi pas manikiurininke...gundziausi vel kelis kartus nusilakuot,nes grazu ir patogu,bet atsispyriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2013 05 26, 13:49)
ar poras labai kemsa? nes man ta daro bvk visi eucerin kremai  ax.gif

man tai nekemsa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 05 27, 12:34)
man tai nekemsa blush2.gif

O jo spalva tinka šviesiaodėms? Jau gundausi nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 05 27, 13:10)
O jo spalva tinka šviesiaodėms? Jau gundausi nusipirkti...

Spalva turetu visiem tikti, nes yra tik 1 atspalvis. Bent mano oda tai sviesi..
Atsakyti
Mano sakyciau paskutiniojo pusmecio atradimai bigsmile.gif
Bellapierre cinnamon biri mineraline pudryte + peony bronzantas, dar niekad pasidazius oda taip neatrode wub.gif
Dr. Hauschka balansuojamasis aliejukas
Dr. Hauschka regenerating kuno losjonas, drekina pasakiskai, kvapas savotiskas, tik kaina kanda doh.gif
Dr. Woods juodasis muilas su sviesmedziu, pasaka, nesausina, labai svariai prausia veiduka, visa kuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 05 28, 15:48)

Dr. Hauschka balansuojamasis aliejukas
)

4u.gif is ties nuostabus dalykas, tik mano akimis vertinant , jis labiau skirtas naudojimui nakciai, bet ne dienai, nes geriasi i oda tai taip vidutiniskai.. neisivaizduoju kaip reiktu padegti veida su mineraline ant riebaluoto veido..
O naudojant nakti- is ties nuostabus ir kartotinas produktas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramint@ @ 2013 05 28, 17:48)
Bellapierre cinnamon biri mineraline pudryte + peony bronzantas, dar niekad pasidazius oda taip neatrode wub.gif

Ramint@, koki sepeteli naudojat su Bellapierre pudra? 4u.gif
Atsakyti