Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(emiliuxas @ 2013 09 02, 00:11)
pritariu man sis aliejus vienintelis atgaivindavo plaukus taisp kad jie atrodydavo tikrai sveiki , kai dar dazydavau plaukus visi kiti bandyti neduodavo tokio efekto

O man jis labai nepatiko, nes žiauriai sunkiai išsiplauna doh.gif
Vieną kartą pabandžiau - ačiū, daugiau nenoriu, plaukai tik baisiai susiriebaluoja ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 09 02, 00:11)
pritariu man sis aliejus vienintelis atgaivindavo plaukus taisp kad jie atrodydavo tikrai sveiki , kai dar dazydavau plaukus visi kiti bandyti neduodavo tokio efekto

Bandysim 4u.gif
Atsakyti
O mano didziausias metu atradimas yra kardinaliai pakeista veido (ir kuno) prieziura.
Persimesti i "ekologiskus" ir naturalius metodus buvau sugalvojusi jau seniai,bet sunkiai sekdavosi atsisakyti kad ir pudros tarkime..tuso..veido prausiklio na ir t.t.
Galiausiai smalsumo vedama dekoratyvine kosmetika pakeiciau i mineraline,o vasarai atejus - nustojau ir sia naudoti.
Pavasario gale prisiauginau blakstienas ir isvis nustojau kisti nagus prie veido - nepatikesit kaip isgrazejo ir pasitaise oda.smile.gif
Veiduka plaudavau medumi,labai retai ekologisku muilu ar miceliniu vandeniu(dar reciau),o ryte isvis - tik vandenuku,dienos metu net kremo nenaudodavau,pries miega - koks nors aliujus ar ekologisko kremo likutis.Neroliu ar roziu vanduo vietoje toniko.Jokio makiazo nenaudoju jau ilga laika,net i diplomu teikimus ejau be jo (uzteko priaugintu blakstienu.smile.gif)

Reziume: nemanau kad kada dar sugrisiu prie senu iprociu.Labai noreciau tiketi kad silpnumo akimirkai uzejus nepradesiu naudoti makiazo.Prireike 3 metu kol atejo suvokimas jog ne spakliuje ir ne naudoje reklamuojamose priemonese yra grozio ir sveikatos stebuklas,ir tikrai nebenoreciau kartoti sito sunkaus kelio.smile.gif

Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 09 07, 07:38)

Veiduka plaudavau medumi,

???
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2013 09 07, 08:38)

Labai džiugu, kad kažkam taip pavyksta. Tačiau...tikrai ne kiekvienai duota tiek gražių bruožų, tiek odos, kuriai pakaktų tokios priežiūros. Manau, tikrai nemažai moterų norėtų atsisakyti tų 10-15-30-60 minučių rytais praleidžiamų prie veidrodžio (žinoma, išskyrus tas, kurioms tai hobis ir/ar malonumas). Ir jei viskas būtų taip paprasta...Bet tikrai džiugu, kad kažkam taip paprasta 4u.gif
Atsakyti
Metu atradimas Annemarie Borlind veido serumas-aliejus "energiespender" (nezinau, net kaip isverst). Sudetyje daug naudingu alieju. Tepu vakare pries veido krema. Greit susigeria, veidas kazkaip pagyveja.. bigsmile.gif

user posted image

Dior Show tusas tikrai geras
user posted image

Lavera purskalas plaukams. Gaiviai kvepia apelsinais, plaukai gerai issisukuoja, neriebina thumbup.gif thumbup.gif
user posted image

Lavera plauku galiuku kremukas be silikono, suvelnina galiukus, neriebina.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 09 07, 15:48)
Metu atradimas Annemarie Borlind veido serumas-aliejus "energiespender" (nezinau, net kaip isverst). Sudetyje daug naudingu alieju. Tepu vakare pries veido krema. Greit susigeria, veidas kazkaip pagyveja.. bigsmile.gif

user posted image

Dior Show tusas tikrai geras
user posted image

Lavera purskalas plaukams. Gaiviai kvepia apelsinais, plaukai gerai issisukuoja, neriebina thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Lavera plauku galiuku kremukas be silikono, suvelnina galiukus, neriebina.
user posted image

O kur pigiausiai internetu butu galima uzsisakyti sias Laveros priemones plaukams?
Atsakyti
Kas yra pigiau? As perku is bio-naturel puslapio
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 09 07, 20:30)
Kas yra pigiau? As perku is bio-naturel puslapio

Turejau omeny gal kur akcijos, nuolaidos, seilai ar siaip pigiau. Aciu!
Atsakyti
O mano didziausias metu atradimas yra kardinaliai pakeista veido (ir kuno) prieziura.
Persimesti i "ekologiskus" ir naturalius metodus buvau sugalvojusi jau seniai,bet sunkiai sekdavosi atsisakyti kad ir pudros tarkime..tuso..veido prausiklio na ir t.t.
Galiausiai smalsumo vedama dekoratyvine kosmetika pakeiciau i mineraline,o vasarai atejus - nustojau ir sia naudoti.
Pavasario gale prisiauginau blakstienas ir isvis nustojau kisti nagus prie veido - nepatikesit kaip isgrazejo ir pasitaise oda.smile.gif
Veiduka plaudavau medumi,labai retai ekologisku muilu ar miceliniu vandeniu(dar reciau),o ryte isvis - tik vandenuku,dienos metu net kremo nenaudodavau,pries miega - koks nors aliujus ar ekologisko kremo likutis.Neroliu ar roziu vanduo vietoje toniko.Jokio makiazo nenaudoju jau ilga laika,net i diplomu teikimus ejau be jo (uzteko priaugintu blakstienu.smile.gif)

Reziume: nemanau kad kada dar sugrisiu prie senu iprociu.Labai noreciau tiketi kad silpnumo akimirkai uzejus nepradesiu naudoti makiazo.Prireike 3 metu kol atejo suvokimas jog ne spakliuje ir ne naudoje reklamuojamose priemonese yra grozio ir sveikatos stebuklas,ir tikrai nebenoreciau kartoti sito sunkaus kelio.smile.gif

Galiu tuo patikėti, jei jums ne daugiau 25-erių g.gif
Bet sunku įsivaizduot, kad to pakaktų tai, kuriai virš 30 ar 40 g.gif
Atsakyti
(uzteko priaugintu blakstienu.smile.gif)

kazkaip nesiderina man ekologiskumas ir jusu deklaruojamas naturalumas su priaugintom blakstienom biggrin.gif o ka darysite,kai jas nusiimsite,vel grysite prie senu dazymosi iprociu,nes gero vaizdo jau nebus,visos zinom,kaip ryskios akys keicia veida..
Atsakyti
Zbitka, kiek pamenu tavo oda problemine , likusi i spuogus, o tau tie aliejai veidui nekemsa poru ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 08 rugsėjo 2013 - 12:39