Įkraunama...
Įkraunama...

Metų atradimai

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 10 22, 19:52)
Esu kazkada turejus phyto sampuna- jo konsistensija kaip vandens  blink.gif Ir tirkai prastai putojo, labai prastai plove  schmoll.gif
Bet gerai, kad jums tiko ir patiko  smile.gif

labai priklauso nuo serijos. As PHYTO sampunu fane, nemazai bandzius, tai tendencija tokia, kad skyciausi buna gydomieji yra ir labai tirstu , pvz phytokeratine
Papildyta:
Phytojoba man gana pusetinas pasirode, nieko ypatingo ,bet galvos odos nedirgino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 23 spalio 2013 - 22:46
1 lavera sampunai
2weleda kauke plaukams
3suki sveitiklis veidui
4.caudalie SOS serumas veidui
5.REN naktinis kremas veidui
6.dr.hauschka losjonas galvos odai ir plaukama

Kolkas tiek, laikui begant gal but keisis, bet kolkas sitie mano favoritai yra.....
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 10 25, 09:45)

6.dr.hauschka losjonas galvos odai ir plaukama

Kolkas tiek, laikui begant gal but keisis, bet kolkas sitie mano favoritai yra.....

Galima plačiau? mirksiukas.gif Koks poveikis, kaip naudojat, kokia konsistencija? Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2013 10 25, 19:27)
Galima plačiau? mirksiukas.gif Koks poveikis, kaip naudojat, kokia konsistencija? Ačiū blush2.gif

Jis toks kaip vandeniukas rudos spalvos, tai as ant isplautu plauku itrinu saknis , imasazuoju, neriebina jis man , plaukai zvilga, mazai tebeslenka, bet cia manau ne tik sio losjono deka....

Dar pamirsau Advanced nutrition vitaminai, rezultatai mano odai akivaizdus wub.gif
Atsakyti
kas cia per vitaminai? gal galima kokia nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 10 26, 01:51)
kas cia per vitaminai? gal galima kokia nuoroda? 4u.gif

user posted image
My Webpage
Atsakyti
shemsa, nerašo sudėties, ar turi B gr vit?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 26, 15:17)
shemsa, nerašo sudėties, ar turi B gr vit?

Taip
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2013 10 26, 14:46)

Gal galit plačiau papasakoti, kuom poveikis pasireiškė, kiek laiko gerete ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Diow Hydralife BB cream
So Bio etic sampunai riebiems plaukams is ecco verde puslapio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 10 29, 16:29)
Diow Hydralife BB cream

prasom placiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 09 09, 12:59)
Tai žinoma kai 22m, tai atrodo, kad tai odai nieko nereik, tuo labiau špakliaus. Bet  praust veidą tik vandeniu ir teptis aliejais nepergeriausias pasirinkimas, pajausite po laiko.

Ir kas tam veidui atsitiks po kiek laiko?
Pažiūrėkite į senesnės kartos (virš 80 metų) žmonių veidus - gražūs veidai, jeigu yra kokia raukšlė, tai priduoda tik žavesio. O jie kuom nors prižiūrėjo savo odą? Turėjo jie muilą ir vandienį. Tai dabartinės 30 metės atrodo kaip vyžos - nuo soliariumų, rūkymo ir, sakykim, aktyvaus gyvenimo būdo...
Atsakyti