Mergaites, prisijunkit prie GAP kol -30% taiko...

mergaites, guess turim 20% off koduka nuo maziausios kainos, viskam galioja
QUOTE(-Delta- @ 2012 12 15, 21:11)
Klausimą "Kaip patekt į Guess puslapį?", tai turbūt reiktų skelbt metų klausimu.... 

manyciau ne tik metu, o kokiu 3 metu

dar lukuriuoju su guess, nes laukiu keliu mergaiciu atsakymo, galite jungtis su 20% off
QUOTE(-Delta- @ 2012 12 15, 21:11)
Klausimą "Kaip patekt į Guess puslapį?", tai turbūt reiktų skelbt metų klausimu.... 

Na, juk ne visos gyvena prie kompiuterio ir seka kiekviena zinute, nematau cia jokios problemos, negi taip sunku atsakyti?
QUOTE(Kate25 @ 2012 12 15, 20:20)
dar lukuriuoju su guess, nes laukiu keliu mergaiciu atsakymo, galite jungtis su 20% off
prisijungčiau, jei kas patartų dėl batų dydžio, jei nešioju USA6,kokį dydį Guess imti

QUOTE(karolinc' @ 2012 12 15, 21:25)
Na, juk ne visos gyvena prie kompiuterio ir seka kiekviena zinute, nematau cia jokios problemos, negi taip sunku atsakyti?
tai gi metu klausimas ir sunkumas atsakyti visiskai skirtinti dalykai

QUOTE(Lyn @ 2012 12 15, 19:10)
Kokie pink sude grazus... Nu va pernai as buvau uzsidegusi irgi smailianosiais, bet nzn nzn - kazkaip man atrodo jie coliukems geriausiai atrodo.... O nuo ju dar papildoma 40 off yra?
As kaip tik laukiu pink suede spalvos. Emiau pavasariui prie dzinsiuku arba prie jcrew cafe kelnyciu (turiu avietines sp.).
Su 36 peda emiau 5.5 dydi, nes ana savaite pirkau guess aukstakulnius cia, step tope tai 6 dydis vos vos didokas, o mazesniu nebuvo, bet gelbeja prilaikantis dirzelis, tad nesmukcioja

Ir beje sitie pink suede labai nebrangiai man isejo, nors pirkau, kai dar kainyte 34.99 buvo

QUOTE(jurramkam @ 2012 12 15, 19:42)
mergaitės, kokį dydį Guess batų imti, jei nešioju europietišką 36,USA6
ačiū patarusioms 

Nesioju 35-36 kaip kuriu, peda 22cm, kaip vaiko

dabar emiau basutes 5 manau tiks, bet esme kad puse dydzio tai 100proc didinti
QUOTE(Soffyyy @ 2012 12 15, 21:34)
As kaip tik laukiu pink suede spalvos. Emiau pavasariui prie dzinsiuku arba prie jcrew cafe kelnyciu (turiu avietines sp.).
Su 36 peda emiau 5.5 dydi, nes ana savaite pirkau guess aukstakulnius cia, step tope tai 6 dydis vos vos didokas, o mazesniu nebuvo, bet gelbeja prilaikantis dirzelis, tad nesmukcioja
Ir beje sitie pink suede labai nebrangiai man isejo, nors pirkau, kai dar kainyte 34.99 buvo

Nu labai grazus, tik as nemoku su tokiais vaikscioti - plonas kulnas ir dar dengtas versta oda.... Grazus man buna iki pirmo isejimo i miesta